![/b] Ако с нещо мога да ти бъда се. Някоя мама беше питала за мазнината лично до сега съм ползвала само зехтин.Да ви питам ще записвате ли децата си на детска кухня?

Аз съм я забелязала тази функкция още 2004г А ти знаеш ли тя как действа
Ама ако ви дразни че пиша във вашата тема само кажете бе хора
и без това варненките без мен и сладурче се отказаха да пишат.То може и аз да спра -няма проблем
И ние си боядисахме яйцата. Дори прабабата донесе специално за Хриси едно мъничко
Весели празници и ние ще сме в София-тате е на работа
дай по-кротката.Ави не е казала нищо,предполагам се е зачудила какво означава "запис" не всички четат из всички форуми и под форуми ,че и най-любезно се извини за което.Незнам кое те обиди така силно.За мен това е закачка ,за лаконичността,защото ти често се включваш с кафенце,с усмивка или набързо прелитайки от тук.Никой няма нищо против да пишеш тук .Темата е на всички не е собственост на никоя от нас,а варненки че са се отказали да пишат или които и да е това не е някаква заплаха и не пишем присъствие и отсъствие ,а за да си споделим,разтоварим и попитаме.Дали пишем във форума от 2004 година или от 3 дни всички са равноправни.

Сега влизам накратичко, само, за да честитя на минирожденниците от вчера и днес и после отивам да ви изчета, за да се включа адекватно в темите.
. То и няма на кого да прилича детето де - тати е слаб, мама беше слаба (надявам се пак да стане), така че....
. Мо.я те спдели слагаш ли Арен в проходилка и бънджи/аз по теб се водя-нали си специалист/ защото ми казаха след 9тия чак
,а си му харасва.Спомнам си че имате проходилка...Препоръчани теми