Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 5

• 14 865
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Някой бешепитал за тези обущетаhttp://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324122088&documentid=414707&categoryid=22907132&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Мился,че беше Семирамида-мога да ти кажа,кьде в Пловдив ги има за 70 лв-абслютно сьщите.Има ги и в розово и сиво(или бяло беше).

# 106
Ще има след 12 седмици казват newsm78
Я ги има, я не. Много неща пише, че ще ги има след 2-6-12 седмици, после изведнъж стават Епизе и край.
ЕпЮизе. Laughing Laughing
Аз , преди да си направя първата поръчка, бая се поизприщих-всяко нещо,,което си харесвах, беше изчерпано или откъм номер, или откъм цвят. ooooh!

# 107
  • До хладилника, който обичам
епЮизе е за който говори френски Laughing
Аз само си чета колкото да разбера...ако и толкоз Laughing
kremena, намаления там правят ли? Че 70 лв за гуменки, дори толкова красиви, някак не ми е по сърце...

# 108
Амиииии-намаления Whistling Ама като гледам- цената могат да им повишат,че младите девойки масово ги носят. И аз без малко да се изльжа да си купя. ooooh!

# 109
  • Sofia
70лв пак добре,а в сайта 56 евро Shocked

# 110
Както вече споменах, вчера получих каталог с пролетно-лятната им колекция. И към него беше приложена оферта за три подаръка - чанта, портмоне и часовник, ако направиш каквато и да било поръчка. Подаръците изглеждат много добре - поне на картинката, и днес, естествено, се възползвах от офертата. Направих поръчка и под поръчаните две неща се появиха два реда с отбелязване подарък. Сега се чудя дали ще ми изпратят само две неща, а не както се сочи три... newsm78
Няма условие за стойността на поръчката или броя на артикулите, които трябва да се поръчат, за да се използва офертата/прочетох всички ситни буквички - добре че са на английски език/.
И в тази връзка да попитам - който се е възползвал от оферти за подаръци - как точно ги отбелязват в поръчката и дали изпращат всичко "обещано"?

# 111
аз имах оферта за подарък+%намаление, пишеш кода и се появи към поръчката с надпис gratuit и ми направи намаление на някой неща, които не са prix vert или др.намалено.
още не съм получила поръчката
твоите подаръци с един код за оферта ли са?
и как си поръча каталог?

# 112
аз имах оферта за подарък+%намаление, пишеш кода и се появи към поръчката с надпис gratuit и ми направи намаление на някой неща, които не са prix vert или др.намалено.
още не съм получила поръчката
твоите подаръци с един код за оферта ли са?
и как си поръча каталог?

Ами не съм поръчвала каталог - пълна изненада беше Grinning
Да, подаръците бяха с един код.
Иначе редовно ми пълнят пощата с разни оферти за намаления, но не съм ги използвала.
Не може да се каже и че съм кой знае колко добър и перспективен клиент - поръчвала съм два пъти - дрехи за децата на стойност не повече от 25 евро и то неща със сериозно намаление.

# 113
И аз искам каталог  Crossing Arms

# 114
  • София

...и аз  Praynig

# 115
...................а после ще искаме втора работа, че да запълваме предизвиканите от нежния тайфун Ларедут празнини в бюджета ни. Crazy Mr. Green

# 116
...................а после ще искаме втора работа, че да запълваме предизвиканите от нежния тайфун Ларедут празнини в бюджета ни. Crazy Mr. Green

Laughing  Laughing  Laughing Права си

# 117
  • Бургас
Привет и от мен! Да кажа, че онзи ден и аз получих каталога. Никъде не съм го поръчвала, странна работа.  newsm78
Сега имам един проблем и съм малко притеснена. Поръчка, която съм направила на 16-ти март още я няма никаква, а е на доста по-малка стойност от втората, която съм излъчила на 26-ти и която пристигна днес. Не знам какво да правя. Парите иначе и за двете са ми взети. От 16-ти до днес стават точно 22 дни. Случвало ли ви се е такова забавяне и как да процедирам? Френския ми никак го няма. Учила съм испанки и от там се ориентирам в сайта... Embarassed Sad

# 118
  • гр.София
Някой бешепитал за тези обущетаhttp://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324122088&documentid=414707&categoryid=22907132&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Мился,че беше Семирамида-мога да ти кажа,кьде в Пловдив ги има за 70 лв-абслютно сьщите.Има ги и в розово и сиво(или бяло беше).

Мерси, надявам се и в Сф да ги намеря   bouquet

# 119
Дами, имам питане относно обевките.Аз си поръчах едни леки ботуши,но малко са ми малки.Някой поръчвал ли си е обаче от фирмените обувки-Тайлисим, Ани Уебърн / сори ако не са така имената / и други..там как са номерата.??

Общи условия

Активация на акаунт