VIP Brother 2 - 5

• 43 532
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 705
Росица се извини на Десислава ...право в очите ...

# 706
  • Germany
Роси, отиде да се извинява на Деси. Прегръщат се. Абе в тази къща всички са големи "курви", в отношенията се. Отличава ми се само Калин Peace

# 707
# 708
лека нощ

# 709
даже я погали по главата Laughing

# 710
даже я погали по главата Laughing
да , Росица пак ми хареса ,
 събра кураж , което не всеки може да го направи ..и аз , примерно , трудно се извинявам ...срам ме е ...
дали някой друг се извини по повод 'ситуацията' със салатата ?
Венета пак се мазни на Десислава ...

# 711
Какво става във вкъщата още ли се нервят Praynig

# 712
лягат си, обсъждат си козметиките Crazy Десислава черпи Азис едно мазане с крем Joy La Praire, не е много скъп, около 260 лв Joy

# 713
лягат си, обсъждат си козметиките Crazy Десислава черпи Азис едно мазане с крем Joy La Praire, не е много скъп, около 260 лв Joy
Същия крем ми свърши миналата седмица  Laughing

# 714
  • София
А някой/гледащите on-line/ чу ли края на пиянската история на Роси с руснака? Rolling Eyes
Много ми беше интересно...

# 715
А някой/гледащите on-line/ чу ли края на пиянската история на Роси с руснака? Rolling Eyes
ами той пак и се обадил, пратил и виза и резервация за хотел, и тя хукнала за Москва.Венета започна да я разпитва с кой акъл е тръгнала, и дали е правила секс с него.Роси първо и прошепна на ушенце, че ще и каже друг път, а след това обяви на висок глас, че бил много добър в леглото Joy После стана скандала с Петя и не се разбра как са се развили нещата Joy
Същия крем ми свърши миналата седмица  Laughing
мога да ти поръчам Wink

# 716
Легнаха ли си всички във вкъщата с мир?
.мога да ти поръчам Wink
[/quote
ще го имам впредвит Hug

# 717
  • София
ами той пак и се обадил, пратил и виза и резервация за хотел, и тя хукнала за Москва.Венета започна да я разпитва с кой акъл е тръгнала, и дали е правила секс с него.Роси първо и прошепна на ушенце, че ще и каже друг път, а след това обяви на висок глас, че бил много добър в леглото Joy После стана скандала с Петя и не се разбра как са се развили нещата Joy
...
О, мерси Hug
Сега вече мога да си лягам:D

# 718
  • София
Малко късно се включвом, ама не се стърпях...........
Тоя Здравко има абонамент за номинации Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 719
Тоя Здравко има абонамент за номинации Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама нещо не го ловят... Confused

Ха, добрютру от мен! morning kaffeetrmker_2

Общи условия

Активация на акаунт