VIP Brother 2 - 5

• 43 495
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Добро утро Вип-маминки   food010
Сядам да ви чета  book че много сте изписали от снощи.

# 721
Добро утро, и от мен дано довечера да дават скандала ,че ми е много интересно да го видя.
Това ,че номинациите бяха позитивни ми се струва опит на Вип Брадър да спаси Венетка .За нея тази победа явно е на живот и смърт направо беше жалка при съобщаването на номинираните вчера.

# 722
  • София
Не съм гледала сцената,обаче от написанот излиза ,че Петя е заявила ,че я е гнус от салатата,която Венета и Роси са приготвили.Ако това е така ,къде тогава остава доброто възпитание на фината и деликатна Петя?!Признавам,не харесвам Петя -не вярвам ,че е това ,за което се опитва да се представи.
Салатата я направи Десислава, а Венета и Роси ядяха от нея.Петя ги попита защо не са си сложили в отделна чиния, оттам започна

Права е Петя, нали са възпитани хора (поне претендират за това Випки).
Не може 13 души да ядат от една купа със салата, ами да си сипят Винетка и РоситУ у чинийки, кво толкова. Или ги мързи да си измият после чинийките та така от купата е по-лесно  eat

# 723
А бе, някоя от Вас пуска ли смс-си за изгонването довечера?

# 724
Адски не!

# 725
Майчини тревоги
Четвъртък, 2007-04-05 22:44:00
 Маги Желязкова е разтроена. Тя откровено си признава, че се е надявала да бъде сред номинираните, за да може да си е при детето за Великден. Манекенката споделя с Роси Новева, че й е трудно, защото ще празнуват разделени. Тя се чуди има ли начин да види сина си поне на празника.

Е това е върха, надявала се на номинация..мисля знае къде е вратата на изповедалнята, да се яви там и да си ходи като толкова й е мъчно...това вече е лицемерие #Crazy

# 726
Аз не съм.
Не съм гледала сцената,обаче от написанот излиза ,че Петя е заявила ,че я е гнус от салатата,която Венета и Роси са приготвили.Ако това е така ,къде тогава остава доброто възпитание на фината и деликатна Петя?!Признавам,не харесвам Петя -не вярвам ,че е това ,за което се опитва да се представи.
Салатата я направи Десислава, а Венета и Роси ядяха от нея.Петя ги попита защо не са си сложили в отделна чиния, оттам започна

Права е Петя, нали са възпитани хора (поне претендират за това Випки).
Не може 13 души да ядат от една купа със салата, ами да си сипят Винетка и РоситУ у чинийки, кво толкова. Или ги мързи да си измият после чинийките та така от купата е по-лесно  eat
И според мен е тъпо да ядат всички от купата.

# 727
  • София
Аз лично в нито един сезон на ВВ не съм пускала СМС и нямам и намерение сега да го правя  Naughty

# 728
Да си призная честно, първия сезон на ББ пуснах срещу Мел 1 смс.  Blush
Още го мисля и се срамувам! Blush Blush

# 729
  • София
Майчини тревоги
Четвъртък, 2007-04-05 22:44:00
 Маги Желязкова е разтроена. Тя откровено си признава, че се е надявала да бъде сред номинираните, за да може да си е при детето за Великден. Манекенката споделя с Роси Новева, че й е трудно, защото ще празнуват разделени. Тя се чуди има ли начин да види сина си поне на празника.

Е това е върха, надявала се на номинация..мисля знае къде е вратата на изповедалнята, да се яви там и да си ходи като толкова й е мъчно...това вече е лицемерие #Crazy

И ай ся пък , почват да се правят на много загрижени майки. Ами като влизаше в играта не си направи сметката бе моме  newsm78

# 730
Да си призная честно, първия сезон на ББ пуснах срещу Мел 1 смс.  Blush
Още го мисля и се срамувам! Blush Blush

И с право  hahaha

# 731
# 732
И ти ли ги хвана... Вчера докато я гримираха и се оглеждаше, страшно ми заприлича на Пеньо. И същите чупки правеше.... hahaha

# 733
  • Пловдив
В първия ББ пуснах  своя глас за Зара.не исках да спечели Здравко!  Аз се дразня от този тип мъже.Може би защото съм по-дъртичка  Mr. Green Въпреки ,че нямам навик да казвам НИКОГА мисля си, че не бих търпяла такъв мъж в обкръжението си ,още повече да искам да съм му съпруга.

# 734
  • София-в сърцата на моите деца
Здравко да си ходи-и-и-! А после ще има явни номинации. Всеки ще номинира  пред другите и ще се" изпотрепят" след това....Ха-ха-ха-! newsm62

Общи условия

Активация на акаунт