VIP Brother 2 - 5

• 43 491
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 735
Вярно бе. Клонингът на Пеньо е в къщата.  Crazy

# 736
# 737
Аз да ви кажа съм на мнение че трябва да си излезе Петя.
Здравко и Калин са ми симпатични. Не гледам денонощния но всички много нападат Венета защо??

# 738
ама не  е ли Пеньо и на двете снимки #Crazy /сериозно питам,защото не мога да схвана ако на едната не е той-кой е тогава/

# 739
  • Ямбол
ама не  е ли Пеньо и на двете снимки #Crazy /сериозно питам,защото не мога да схвана ако на едната не е той-кой е тогава/
Joy Joy Joy
На другата е Христина.

# 740
ДУбрУЮтро, ВИП мами!!!!!  bouquet
Гледам пили сте кафе, ама ай и от мен едно   Coffee Coffee Coffee

Леле, снощи аз докато съм се гушкала с мойто мило, в Къщата е имало простотии, така ли? И пак главен герой Венетка... Леле тази жена окончателно ми падна в очите... Дали обаче ще я обрисуват добре по Нова? Аз ако съм на тях - няма да го пропусна, дори и да се разсърди Венета... Малко ли други жени има,които могат да водят Горещо..... А ако беше навън кака ви Венета и някой простееше така в Къщата - какви коментари щеше да прави, щеше да праща хората в десета глуха....Не напразно са искали по време на ВБ да няма Голямата уста, дали щяха да ги направят тези вътре на бъз и коприва???

Значи Деси не стига,че им пее, прави салатка, ами и после я плюят...А и Евро-то и тя взе да си показва истинското лице... И какво ще излезе - тези в началото дето ни се сториха по така странни птици - сега ще излязат свестните в Къщатата - Данов, Росито, Петя..... Такъв е животът - лъжеш се в хората, понякога... Дано обаче поне останат свестни хора в Къщата, а тез дето трябва да си ходят - да се ориентират в посока Ники Кънчев....

# 741
Който се гушка с милото, да не се бара компетентен за неща, които не е видял Joy Joy

# 742
Венета ей сега разказа на Здравко, че щяла снощи да бие Петя.

Последна редакция: пт, 06 апр 2007, 09:22 от abigale

# 743
До сега ви четох,за да разбера какво е станало снощи:) Венета наистина голяма змия.И сега си пускам да гледам и тя пак разправя как миела чиниите на всички  Joy
Най ме е яд че НОва телевизия я показват в друга светлина.Защо не показват тези моменти в които злобее?! #Cussing out Вчера на обяд,когато пуснаха живото предаване,камерата непрекъснато я следеше,докато се занимава с Яница.Големи манипулатори ей  #2gunfire

# 744
  • в ябълковата градина
Венета ей сега разказа на Здравко, че щяла снощи да бие Венета.

Да се самонабие ли, ей, много злобна жена, верно!  Joy

# 745
amber, това е логично-не се ядосвай. Аз очаквам още повече даже.

П.П. Оправих горната грешка-малко ми дойде кафето...

# 746
Добре че най-накрая реших да отворя тази тема. Интересно ми е предаването, ама какво да направя като се забравям да пусна телевизора и си вися пред компютъра. Та така поне ще актуализирам информацията Wink

# 747
  • София
Венета ей сега разказа на Здравко, че щяла снощи да бие Венета.

Ама Винетка сама ли ще се лие  box

Joy Joy

# 748
  • До хладилника, който обичам
Добре че най-накрая реших да отворя тази тема. Интересно ми е предаването, ама какво да направя като се забравям да пусна телевизора и си вися пред компютъра. Та така поне ще актуализирам информацията Wink
нели, аз ВБ не гледам - само чета тук. Ако към 20ч. хвана нещо по Нова - ок, но не го следя определено.

# 749
Който се гушка с милото, да не се бара компетентен за неща, които не е видял Joy Joy
  bouquet  bouquet
Най ме е яд че НОва телевизия я показват в друга светлина.Защо не показват тези моменти в които злобее?! #Cussing out Вчера на обяд,когато пуснаха живото предаване,камерата непрекъснато я следеше,докато се занимава с Яница.Големи манипулатори ей  #2gunfire
Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт