VIP Brother 2 - 5

• 43 517
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 690
сега венета плюе десислава, каза, че не е толкова 'добричка'.
каза на китаеца, че той не знаел много неща за деси.
отвратителна история, отвратителна венета.

петя се опитва на някаква интелигентна реакция, сега обяснява на деси, чер за нея венета е интригантка, която не заслужава 1 мин,. от нейното време.

аз не чух това за гнуста - момичето искаше да си прави салата само, в интерес на истината. сега венета и маги казват, че петя не е мила чинии и тн.
тишо налива масло в огъня.

# 691
Продължава се...
Венета: Ще ми казва тя на мене, че я е гнус, кат' й забия един шамар ще й кажа. Аз ще й мия чиниите тука, а пък тя....

# 692
Ами Венета копира Здравко. И той щеше да избива зъбите на някого, май Зара беше.  newsm78

# 693
тема                                      автор     дата
» ГОРЕЩО" ДО ЗДРАВКО     raia60     2007-04-05 23:09

ЗДРАВКО, МРАВКО
ГДЕ ТАКА
ТРЪГНАЛ ПАК СИ ЗА ПАРА.
НЯМА БРАТЧЕ,
СВЪРШИ ВЕЧЕ -
СЕЛЯНИЯТА ОТЕЧЕ.
ГРАБВАЙ ХРИСИ ЗА РЪКА
И ИЗЧЕЗВАЙ ВЕДНАГА.
КЪЩАТА ТИ НАПУСНИ
И В ПРИМОРСКО СЕ ВЪРНИ.
ЯХТА НОВА НЕ БЛЕНУВАЙ,
А ДЕТЕТО РАЗЦЕЛУВАЙ.
ИЗВИНИ СЕ НА СВЕТА,
ЧЕ ИЗЛОЖИ СЕ ТАКА,
СЕЛОТО НЕ ТИ ПРОСТИ,
БЯГАЙ, В КЪЩИ СИ ВЪРВИ !!!

Това е от форума на VIP BROTHER.

Е не е истина Joy Joy Joy Това е невероятен шедьовър Peace

# 694
Според мен ситуацията, която се е получила е вследствие на цялото напрежение, което от няколко дена витае в Къщата. Лъснаха много комплекси на Венета, явно се е почувствала на заден план и се е чудила на кой да си го изкара. И много правилно се ориентира в крайна сметка - Петя е най-самотната в Къщата, в крайна сметка не е в ничий лагер, номинирана е, и Венета знае, че ако й скочи, някои от Съквартирантите ще я подкрепят. А това е много долно поведение. Да нападаш някой, който очевидно е по-слаб от теб. И после Венета ще има претенции, че е интелигентна и добродушна...Ай сиктир!

# 695
Венета повтори поне триста пъти, че само тя мие чиниите.Досега разправяше какви шамари ще бие, а Петя като се появи в кухнята-мълчи като ..... #Cussing out

Последна редакция: пт, 06 апр 2007, 01:00 от klaris

# 696
Мале, като ви чета и ми стана наистина много гадно за Петя...
Не й отива на това, за което претендира че е, да се държи така и да говори по този начин. Какво значи "ще ти забия един шамар, че да ти изпадат зъбите!"..

#Crazy

Просто Петя не е за там, какви са тези махленски истории...

Не съм гледала сцената,обаче от написанот излиза ,че Петя е заявила ,че я е гнус от салатата,която Венета и Роси са приготвили.Ако това е така ,къде тогава остава доброто възпитание на фината и деликатна Петя?!Признавам,не харесвам Петя -не вярвам ,че е това ,за което се опитва да се представи.

# 697
ама и Петя не е в час просто.
сега си иска колата, те й измили чашата вече.
катя евро сега прегръща петя Crazy
а от нея тръгна всичко, тя първа реагира.
не мога да повярвам просто. сега й предлага да й направи салата.

венета сега е способна да измие 300 чаши, само и само да убеди всички колко много работи, а петя - не.

# 698
Ей, лицемерни хора са.
Предпочитам злобната Венета, която не крие злобата си, отколкото Катето, която я има, но я крие.

# 699
Данов ще излезе много прав човека.
Венетка е голяма лисица,просто квото и да кажа ще е малко.
Обаче усещам като излезе къв театър ще го играе,че всичко вътре е било заради играта.

# 700
Мале, като ви чета и ми стана наистина много гадно за Петя...
Не й отива на това, за което претендира че е, да се държи така и да говори по този начин. Какво значи "ще ти забия един шамар, че да ти изпадат зъбите!"..

#Crazy

Просто Петя не е за там, какви са тези махленски истории...

Не съм гледала сцената,обаче от написанот излиза ,че Петя е заявила ,че я е гнус от салатата,която Венета и Роси са приготвили.Ако това е така ,къде тогава остава доброто възпитание на фината и деликатна Петя?!Признавам,не харесвам Петя -не вярвам ,че е това ,за което се опитва да се представи.

не, салатата я прави деси.
изглежда, че петя не иска да яде от обща паница и преди това предложи да си направи салата.
деси каза, че тя ще й направи.
като каза, че я е гнус никой не реагира, защото тя май е обяснила, че не иска да яде от обща салата.
но  катя евро първа каза 'ааа, дразня се'.
после ония двете скочиха.

# 701

И аз не съм гледала сцената, гледам в момента държанието на Венета.
Просто...няма какво да коментирам, Венета си показа змийската природа отвсякъде.
Не знам какво точно е казала Петя и по какъв начин го е казала, но просто не им отива всички да скачат и Венета да продължава да се натяга и само да се нахъсва.
Лени, то злобата е мощен двигател - туко виж Венета и джакузито измила, прането гледам че иска да пере... ooooh!

# 702
Салатата я направи Десислава, а Венета и Роси ядяха от нея.Петя ги попита защо не са си сложили в отделна чиния, оттам започна

# 703
Салатата я направи Десислава, а Венета и Роси ядяха от нея.Петя ги попита защо не са си сложили в отделна чиния, оттам започна

Петя е гнуслива.И аз съм така ,та ми е познато .Но така зададен въпроса към Роси и Венета цели точно конфронтация.А и салатата не я е приготвила Петя ,за да има оправдание да прави забележки. По-добре кротко  да си беше притовила  салата  за себе си ,вместо да задава въпроси.

# 704
 Нормално е хора затворени в определена среда да се изнервят и да реагират един срещу друг, абсурдно ми е това да ги квалифицира, не гледайте повода и първоначалното, а кой е най-дразнещ или най-защитаващ се, там е истината.в момента не гледам

Общи условия

Активация на акаунт