VIP Brother 2 - 5

• 43 379
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 825
Мами, хайде да пишем без да се нападаме и обиждаме, и без да търсим под вола теле.... Нека има мир! Колкото и тъпо да ви прозвучи това, ама не искам като отворя за поредното,ново мнение да прочета заяждания и т.н.

да питам,че май не видях в клюкарника подобна тема - днес ли се минаваше под масата?

# 826
Венета беше тази,която каза на Маги-какво търсиш в къщата като ти е мъчно за детето.
Венета каза на Десислава да си облече нещо по-затворено като и е неприятно да се говори за гърдите и.Не може да обличаш дрехи отворени до пъпа,да навираш огромните си гърди в очите на хората,а после да се сърдиш,че си обект на шеги!Това е лицемерно.

Това харесвам у Венета!
Чао,Мила!

# 827
  • София

да питам,че май не видях в клюкарника подобна тема - днес ли се минаваше под масата?

Да, днес Simple Smile

# 828
  • Шотландия
Не проявихте интерес към книгата,но аз така или иначе я качих;)
http://www.rogepost.com/n/9916018371
Може пък на някой да му е интересно;)
И от мен благодарности, ще я прочета (или поне ще я  започна  Joy)

# 829
Леле какъв купон в тази къща. И за се разтанцувах Laughing

# 830

Аз не ,но синът ми (на 1г и 5м.) пляска с ръчички и танцува пред телевизора  Joy

# 831
  • Шотландия
Венета беше тази,която каза на Маги-какво търсиш в къщата като ти е мъчно за детето.
Венета каза на Десислава да си облече нещо по-затворено като и е неприятно да се говори за гърдите и.Не може да обличаш дрехи отворени до пъпа,да навираш огромните си гърди в очите на хората,а после да се сърдиш,че си обект на шеги!Това е лицемерно.

Това харесвам у Венета!
Чао,Мила!
За Десислава съм абсолютно съгласна. За Маги - не. Не може да кориш някого, че му е станало мъчно за детето му, т.е. че не е от камък. На всяка свястна майка ще й стане мъчно, по логиката на Венета нито една жена с дете не бива да влиза в къщата. Всички имат трудни моменти... Маги не ми изглежда от тези, дето ще вгорчат живота на всички с нейната тъга по детето.

Чао и хубав ден, Пешке  Simple Smile

# 832
Ми той Азис,че Уитни Хюстън не му стигна,на Майкъл Джексън запя.....искаше ми се и аз да съм там,голям купон наистина Grinning

# 833

Аз не ,но синът ми (на 1г и 5м.) пляска с ръчички и танцува пред телевизора  Joy

А аз съм си ги пуснала като радио и си върша домакинската работа....

# 834
Толкова весел и музикален Биг Брадър май не беше имало...

# 835
Не проявихте интерес към книгата,но аз така или иначе я качих;)
http://www.rogepost.com/n/9916018371
Може пък на някой да му е интересно;)

напротив, аз проявих  Peace качих и ще прочета.
признавам си, заради ваня щерева не заради азо.
личната му съдба не ми е важна, а и ако са някакви цинизми.... ooooh!

# 836
  • Paris
Лени, харесвам как пише Ваня, харесвам Азис, но тази книга ми дойде в повече.

# 837
Ваня ли е писала въпросната книга на Азис?
Ако е тя, определено няма да ми хареса, Ваня пише хубави текстове на песни, но за книги има още много да учи.

# 838
Азис незнаех че има такива познания в областа на поп музиката. Направо ме кефи тоз човек  ooooh!. Айди и Деси дойде започва се Peace

# 839
На мен не ми се отваря книгата,след като я изтегля???Имало грешка,казва?Някой да нзае нещо?

Общи условия

Активация на акаунт