VIP Brother 2 - 5

• 43 451
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 675
  • Germany
Ау, голям скандал. Венета ще биела Петя. Деса се разрева...голям купон Simple Smile

# 676
катя каза, че я дразни петя
това даде криле на венета и роси и започнаха да говорят против петя.
деси каза, че е отвратително да говорят непрекъснато против петя, за софия-лондон и тн.
те нападнаха деси, защото каза, че иска мир.
азис се изказа в защита на деси.
венета каза на петя, че ще я удари и ще й изхвърчат зъбите

повода  е някаква салата, петя не искаше да яде от тяхната, искаше да си направи , но деси каза, че и за нея ще направи.
като видя салатата петя май е казала, че е отвратителна ( не съм го видяла това).

с 2 думи - изтрещяха.

# 677
Петя каза, че я е гнус да яде от салатата на *инетка и Роси, те започнаха да я плюят, Деси защити Петя( каза им, че не е редно да се говори така). *инета започна да се блещи на Деси, Азис защити Деси, Роси застана на страната на горещата, Тишко и той скочи срещу Деси. Петя заяви на *инетка, че е ужасно злобна. Деси се разплака и отиде да си легне. Райкова заплаши Петя, че такъв шамар ще й зашлеви...И сега продължават. Невероятно грозна история. Райкова всеки път достига нови и нови висоти в злобата си!

# 678
Казвайте, казвайте какво става  Praynig

# 679
  • Germany
Венета твърди, че Петя казала, че не иска да яде от тяхната салата, защото я е гнус. Абе Десислава обра пешкира от цялата работа. Венетка я оплю набързо Wink

# 680
Поправям се, връщам да чета мненията ви - отговорили сте преди да ви питам  bouquet

# 681
тема                                      автор     дата
» ГОРЕЩО" ДО ЗДРАВКО     raia60     2007-04-05 23:09

ЗДРАВКО, МРАВКО
ГДЕ ТАКА
ТРЪГНАЛ ПАК СИ ЗА ПАРА.
НЯМА БРАТЧЕ,
СВЪРШИ ВЕЧЕ -
СЕЛЯНИЯТА ОТЕЧЕ.
ГРАБВАЙ ХРИСИ ЗА РЪКА
И ИЗЧЕЗВАЙ ВЕДНАГА.
КЪЩАТА ТИ НАПУСНИ
И В ПРИМОРСКО СЕ ВЪРНИ.
ЯХТА НОВА НЕ БЛЕНУВАЙ,
А ДЕТЕТО РАЗЦЕЛУВАЙ.
ИЗВИНИ СЕ НА СВЕТА,
ЧЕ ИЗЛОЖИ СЕ ТАКА,
СЕЛОТО НЕ ТИ ПРОСТИ,
БЯГАЙ, В КЪЩИ СИ ВЪРВИ !!!

Това е от форума на VIP BROTHER.

# 682
  • София
А Венетка не пропусна да извади коза:Кой беше първия който се хвана да мие чаши и чинии в тая къща??? Аз! Казах ли, че ме е гнус да мия на хората чиниите, а?

# 683
Катето е е*ати фурнаджийската лопата Naughty

# 684
   Деси ми се издигна в очите със своята номинация с две точки.  Peace 
Както и всички останали, без Росито. То нейното себелюбие на нищо не прилича.

Кажете ми вие, мили съфорумки, които критикувате тези, които се спасиха чрез самономиниране:
Вие повече познатите си ли обичате от себе си? Сигурна съм, че обичате повече себе си. Фалшът е лошо нещо. И повечето от тези, които го практикуваха вкъщата си получиха своето.
Аз ако бях щях да направя всичко възможно и трите точки да дам за себе си.  Laughing

# 685
Леле тази Венета е отврат Twisted Evil

# 686
Катето е е*ати фурнаджийската лопата Naughty

Катето не я уважавам вече. Е чак пък цирея от гъза на азис да стиска... Това вече на нищо не прилича.

# 687
Венета сега пусна пипалата към Роси, Ицето нали си излиза и тая остава почти сама. Сега такива мили оченца прави на Роси, не е истина.

# 688
Мале, като ви чета и ми стана наистина много гадно за Петя...
Не й отива на това, за което претендира че е, да се държи така и да говори по този начин. Какво значи "ще ти забия един шамар, че да ти изпадат зъбите!"..

#Crazy

Просто Петя не е за там, какви са тези махленски истории...

# 689
  • Germany
А, на мен следното ми изплува в съзнанието:
Венета на сватбата: "О, Деси, супер си...Ти си номер 1...Това ми е любимата песен...Обичам те"
И сега, само си чакаше да я оплюе. Тия хора, голямо лицемерие. И, то не само Венета Wink
Чух, само накрая Венета, каза, че знаела много неща за Десислава и само още веднъж да и направела забележка за нещо...

Общи условия

Активация на акаунт