VIP Brother 2 - 5

• 43 398
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 780
 да такава е Венета, но не мислите ли че тя е донякъде другата крайност на Азис, който пълни стадиони със стотици, и да предаването бие към Шок, но защо се гледа? защото на някоя част от хората ги интересува....
Катето Евро: защо влезна, подиграха се с приятелчето и в предния ВИП и сега е хитрата сврака, Маги: ох липсва ми детето, ох искам второ, ох това....
Азис даже и нежелая да коментирам: ГУРУТО на групичката, горката Деси, и от сто километра си личи кой я накарал да влезе....нали кариера гони милата....помня времето когато беше заключена в една къщичка в Чикаго с детенцето си, и как ходеше на църква с гоооолеми слънчеви очила, че милата все синя беше, винаги съм я съжалявала тогава, сега май вече си е намерила 'правилния път'...
Прекалено перфектни са тази групичка, прекалено 'земни' се изкарват....и Венета се дразни, това е ....може и да не съм права, ама Здравко верно ега ти номинацията....
Росито: какво да се коментира, тя жената сама си казва и показва всичко!
Петя, беше донякъде добре, но в тази среда ще изперка
Христина много наперена, без покритие....ще гледаме, ще видим
Калин ми се струва доста нормален, но май следва пътя на Дичо, който след ВИП-а доста спечели
Тишо и Китаеца са сателити, колкото и да се опъват, поне засега
Това е харесвам я Венетка, злобна, гадна...но какво има насреща за да бъде друга?

# 781
  • София
Снощи Венета докато седеше зад мивката и лаеше срещу Петя (или бъркам...) се сетих точно за Любов и трие Mr. Green как лаеха и викаха "ние само работим, ..всичко ние правим..."

Харесвам я Венета бе хора, но наистина се държи много неадекватно понякога...

На мен ми се струва, че тя се е сдухала от гледане не предишните ББ, и е забелязала, че печелят хора, които са много конфликтни и вършат много домакинска работа ( Тризън, Здравко, Миро ( без домакинската, но той там боядисваше ала бала), и е решила и тя да се държи така. Аз мислех, че се гаври с тризначките, като им обясняваше колко много ги харесва, но май наистина е така - много общо имат в кокошия нрав.

# 782
Току що Маги каза на Азис,че в къщата ядял много по-малко от колкото навън  Shocked Представяте ли си какво прави навън?!  Joy
Колкото пъти погледна към ВБ - толкова пъти Азис е заврян в хладилника.....

Равносметка: Евро-то - интригантка в сянка, Венетка - злоба на яве, а аз смятах,че ще гледам големи хора с акъл, а то ниво ДГ.......

И друго - Нова дава това, което и изнася, което тя иска, както си иска и вече не и вярвам на НИЩО! Най-малко ще и повярвам за нещо, което се отнася за ВБ.... Манипулацията е на 100%....

# 783
Ох, Азис ще ме подлуди - все таки един текст ли не знае. Всичките с измислени дупички и мънкане ги пее, но вика от сърце Rolling Eyes

# 784
  • София
Поздравления за репортерстващите  smile3501 smile3501 smile3501

И аз мразя вкъщи всички да бъркат в една паница, какво остава разни непознати  Sick

# 785
Ох, Азис ще ме подлуди - все таки един текст ли не знае. Всичките с измислени дупички и мънкане ги пее, но вика от сърце Rolling Eyes
Е, явно не знае английски. На мен ми стига, че знае български. Peace

# 786
Венета беше тази,която каза на Маги-какво търсиш в къщата като ти е мъчно за детето.
Венета каза на Десислава да си облече нещо по-затворено като и е неприятно да се говори за гърдите и.Не може да обличаш дрехи отворени до пъпа,да навираш огромните си гърди в очите на хората,а после да се сърдиш,че си обект на шеги!Това е лицемерно.
Венета е откровена,злобничка,леееко истерична!
....Но ми харесва! Mr. Green

# 787
Да  поклюкарствам и аз:
Снощи в джакузито КатетоЕвро направи градиван забележка на Христина да не плаши детето с Дино. Mr. Green
Сега сутринта преди минути Хриси го плашеше с бубите, които щели да го нахапят ooooh!

а вчера , докато сменяше памперс в живото предаване, го шляпна два пъти по дупето.

# 788
Illit  в голяма грешка си ако мислиш,че Азис е написал книга;) Книгата му я написа Ваня Щерева;)

наистина ли? харесвам й стила, четох "Образцов дом" и ми хареса.
как се казва неговата книга?

катето евро не знам каква интригантка в сянка е, според мен се вижда с просто око.
( хем аз обикновено последна научавам за типовете хора).

# 789
Да  поклюкарствам и аз:
Снощи в джакузито КатетоЕвро направи градиван забележка на Христина да не плаши детето с Дино. Mr. Green
Сега сутринта преди минути Хриси го плашеше с бубите, които щели да го нахапят ooooh!

а вчера , докато сменяше памперс в живото предаване, го шляпна два пъти по дупето.

ау, какъв скандал! дАа се яви пред ССФ за разстрел по изгрев слънце  Laughing

# 790

Това е харесвам я Венетка, злобна, гадна...но какво има насреща за да бъде друга?

Хората не са злобни заради това, което имат насреща, а заради това, което ги яде отвътре,заради комплекси, лична неудовлетвореност и лош нрав!
Аз не чух Венета да каже нещо хубаво за някого!
Освен за себе си!Ама и там не е много уверена!
Семейството й било затворена страница, този бил такъв, този онакъв!
Тази змиица мрази целия свят, ба си!
Може би такава трябва да е водещета на подобно жълто предаване! Тя другаде не може да се класира. Липсват й основни качества!

# 791
  • София

Или нещо много е изнерввена, или често си го позволява това действие. Не, че аз не си го позволявам, но поне изчаквам повече да ми се качи на главата. Направи ми впечатление, че доста бързо предприе такова действие с шамарчета.

# 792
Да  поклюкарствам и аз:

И то не е само вчера... Надявам се, че преди да си тръгне да и обърнат внимание на това. Жал ми е за детето.

# 793
  • Шотландия
Венета беше тази,която каза на Маги-какво търсиш в къщата като ти е мъчно за детето.
Венета каза на Десислава да си облече нещо по-затворено като и е неприятно да се говори за гърдите и.Не може да обличаш дрехи отворени до пъпа,да навираш огромните си гърди в очите на хората,а после да се сърдиш,че си обект на шеги!Това е лицемерно.
Венета е откровена,злобничка,леееко истерична!
....Но ми харесва! Mr. Green
Мъъъча се да разбера и нещо не успявам - защо, уважаеми дами, ви харесва злобата? Питам сериозно.  GrinningPeace

# 794
Явно е фЬешЪн Confused

Общи условия

Активация на акаунт