VIP Brother 2 - 5

• 43 349
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 855
  • Шотландия
На Деси Притури се планината малко нанагорно и дойде,не е тъй тая песен Whistling
Не я знае просто. Има една извивка нагоре, дето не я хваща, но тя е добър папагал, може и да я научи. Ама и Азю не й я пее както трябва.

# 856
На Деси Притури се планината малко нанагорно и дойде,не е тъй тая песен Whistling
Овчарите се множат от двама - трима стават - и "булчета" ги чакат Laughing Joy Laughing

# 857
Не я знае просто. Има една извивка нагоре, дето не я хваща, но тя е добър папагал, може и да я научи. Ама и Азю не й я пее както трябва.
Да Peace

# 858
Овчарите се множат от двама - трима стават - и "булчета" ги чакат Laughing Joy Laughing

Бройкаджийки  Crossing Arms.. Колкото повече - толкова повече пък...

# 859
Не знам дали някой му е интересен текста,ама ето го:

Притури са планината,
че затрупа два овчеря,
че затрупа два овчеря,
два овчеря па другаря.

Първи моли, пусни мене,
мене чака първо любе,
втори моли, пусни мене,
мене чака стара майка.

Прага отваря планината,
ха ги пази два овчеря,
любе жали ден до пладне,
майка жали чак до гроба.

# 860
  • Шотландия
С Akrobat Reader 4.0  се мъча да отварям.То тръгва да се отваря и тогава дава грешка. Tired
Ми той малко старичък ми се вижда. Моят ми даваше същия проблем онлайн, та го разинсталирах и смених с 8. Може да опиташ, като имаш време.

# 861

Благодаря! Щях да почна да се усъмнявам в спомените си от часовете по музика Whistling

# 862

Да я пратим на пощата на ВБ?

# 863

Да я пратим на пощата на ВБ?
Laughing Joy Joy
Хайде!

# 864
Петя Павлова спомена Данчо Георгиев, че щяла да го пита нещо - музикален журналист, той не е ли починал?
И аз се почудих. Мисля, че да.

# 865
                  Ако не бяха фолк звезди, сигурно нямаше да има толкова песни, че и танци  Hug

# 866
Азис не е използвал "Златно чудо". Каза си го Wink

# 867
  • Варна

Че компанията може да го съди тогава, че издава такава информация

# 868

И аз това си помислих - той го измънка, може да не са го чули много хора, но пък все повтаря за пръстена на стомаха си.

# 869

И аз това си помислих - той го измънка, може да не са го чули много хора, но пък все повтаря за пръстена на стомаха си.

Ако искат още повече хора да разберат, че не е пил "Златно чудо", ще го съдят. Ама едва ли е това целта им  Joy

Общи условия

Активация на акаунт