VIP Brother 2 - 5

• 43 381
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 870
Този вип брадър си е доста забавен. Може и да ги плюем, но вътре много си се забавляват хората.

# 871
Той е такова кюфте, че направо реклама, не анти- ще бъде ако го съдят че не е ползвал "Бъди елегантен" .Те се усетиха хората и смениха рекламата с участието му Crazy

# 872
Настигнах вииии!!! newsm44

Леле, тази Венета...Много жълтее, много...Явно, за да не целулясва, постоянно изкарва водата от себе си хем с пикаене върху хорското самочувствие, хем с плЮене по всеки минаващ...

Забавлявах се с момента, в който обсъждаха дали е правила някога "ми". Азис й вика "Въй, Венето, как така си станала 33 годишна и досега "ми" не си правила, ма! Трябва веднага да те научим" hahaha

# 873
  • София
Еее, изпуснала съм снощи скандала, но добре че ви има вас да научавам пропуснатото. Явно по Нова ще го дават, защото в сайта няма почти никаква информация за караницата.

amber, мерси за книгата! Уводът ми хареса, така че продължавам нататък.

# 874
Еее, изпуснала съм снощи скандала, но добре че ви има вас да научавам пропуснатото. Явно по Нова ще го дават, защото в сайта няма почти никаква информация за караницата.

сигурно няма да дават подробно, защото те тези изцепки на Венетка ги прикриват

# 875
Тоз Калин голям шемет,така съм се смяла не е истина просто. newsm62

# 876
  • София
Петя Павлова спомена Данчо Георгиев, че щяла да го пита нещо - музикален журналист, той не е ли починал?
И аз се почудих. Мисля, че да.

За Данчо Стълбицата ли става дума?

# 877

и аз прочетох увода, нататък става брутално.
историята няма нищо общо с този човек, който виждам в момента.
някой лъже, ама кой  Wink

# 878
  • Ямбол
На Азо много му ходи това синьото. Simple Smile

# 879
  • Paris
За мен тази книга е плод на нечия развинтена фантазия

# 880
много е артистичен този Азис , десислава и тя ,
нямам предвид само пеенето , ами и изобщо

# 881
Явно има мода на примляскването във ВБ, или е заразно newsm78 Седя и слушам без да гледам и само някакви мляскащи звуци - включвам освен звук, и картина, чакам Василка, па то - Маги  Flutter

# 882
хрупа ядки , затова ...
ама Роси и Еврото вкарват по едно кампари , то ... ''на една работа не й ли кажеш добър ден , изобщо не я започвай''  Grinning

# 883
Явно има мода на примляскването във ВБ, или е заразно newsm78 Седя и слушам без да гледам и само някакви мляскащи звуци - включвам освен звук и картина, чакам Василка, па то - Маги

аз направо ги изключих, явно микрофона й беше в устата, отвратителни звуци
а и тя ги подхапва с отворена уста, сигурно си мисли, че така се ядат ядки. Sick

# 884
днес нещо интересно има ли, че чак сега се включвам?

Общи условия

Активация на акаунт