VIP Brother 2 - 5

• 43 291
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
А братът на Здравко е толкова противен, колкото и оригиналът  Peace
И кой е оригиналът? newsm78

Самия Мравко  Peace

# 1 021
Гледам ,че всички критикувате поведението на Венета в отговор на репликата на Петя ,а никой не коментира Петя.Ако някой любезно ме уведоми ,че смята да ме оскубе,бих реагирала като Венета - със сериозна заплаха.В този смисъл реакцията на Венета  не ми сеструва тОлКоВа вЪзмУтИтЕлНа.

А снощи случката беше пресъздадена по друг начин - имаше намесена салата. Да не би сега да е извършен монтаж в полза на Венета ?!  

# 1 022

Един от двамата, ще требва да питаме майка им  Thinking

# 1 023
Много бързо забрави Кошлуков времето, когато точно момичета като Петя,го издържаха  Mr. Green

# 1 024
  • в ябълковата градина
Здравко как е напълнял. Колко години са минали от първия ББ?

# 1 025
2,5 примерно. яница беше още ембрион.

# 1 026
  • Балчик

И аз това се зачудих. Shocked

# 1 027
  • Варна
Гледам ,че всички критикувате поведението на Венета в отговор на репликата на Петя ,а никой не коментира Петя.Ако някой любезно ме уведоми ,че смята да ме оскубе,бих реагирала като Венета - със сериозна заплаха.В този смисъл реакцията на Венета  не ми сеструва тОлКоВа вЪзмУтИтЕлНа.

На мен някоя ако ми скочи с думите "ще те оскубя" нищо няма да й кажа, просто ще я накажа с безразличие, някак си не се виждам да се занимавам с такива

# 1 028
Току що нарекоха Петя "изгубена в превода" .Много точно казано.
Кошлуков и Кънчев са  усетили акцент,с който Петя говорела български .И ми хареса забележката за манталитета ,който е състояние на духа ,а не на географско местоположение. Може и в Лондон да си живял и пак да си ограничен.

# 1 029
  • София
Първия ББ беше 2005г.
Ама Кошлуков е много прав,че ще гледаме и внуците на Здравко.

# 1 030
  • Ямбол

Самия Мравко  Peace
Определението оригинал е неточно. Не може при двама братя единият да е оригинал, а другия излиза, че трябва да е клониг. Затова попитах, не че не се досетих. Извинете за отклонението.

А за негативите на Здравко нарочно ги дават, защото е ясно, че неговите хора и фенове са мобилизирани и ще го спасят. Целта е да накарат обикновения зрител да гласува срещу него, т.е. да има повече СМС-и, но накрая пак ще излезе Петя, почти съм сигурна.

# 1 031
  • sofia
2,5 примерно. яница беше още ембрион.
Толко....а моя малкия гледА, гледА и заспа..... Joy Само Биг брадър ше въртя, че да спи

# 1 032
Петя и преди си говореше с акцент  newsm78

# 1 033
  • Пловдив
Ники Кънчев как се изцепи - Един от вас ще спечели 10000 лв на нашия голЕм финал  hahaha

# 1 034

Самия Мравко  Peace
Определението оригинал е неточно. Не може при двама братя единият да е оригинал, а другия излиза, че трябва да е клониг. Затова попитах, не че не се досетих. Извинете за отклонението.

правилно, нито един от двамата не може да бъде оригинал, щото и двамата са менте  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт