На море в Турция - тема 87

• 29 913
  • 448
  •   6
Отговори
# 195
  • Берлин
Ние оставяме еднократен бакшиш на камериерката - 10-20 евро, на някои сервитьори по 2-5 евро, според отношението им. Не носим лири никога, но месец преди пътуването събирам банкноти по 5, 10 и 20 и монети по 2 евро /че с кеш сме отвикнали да боравим/. За пръв път миналата година в единия хотел само на камериерката оставихме, нямаше други "заслужили".

# 196
Здравейте,
Някой знае ли кога пускат цените на самолетните билети от София за Анталия на Пегасус и Сънекспрес за Юни 2026 г.?
Октомври по някое време пускат лятното разписание Pegasus.

# 197
Благодаря.

# 198
Къде оставяте бакшиша на камериерката?

# 199
Къде оставяте бакшиша на камериерката?
На леглото.

# 200
  • Берлин
Аз на видно място с бележка "благодарим" на турски.

Crystal_noir, как ти се видя пирса на хотела /Айдънбей/?

# 201
.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 17:41 от Biserka_a

# 202
  • Варна
Май объркахте темата?

# 203
Май объркахте темата?
Да, пардон😳 Редактирах се🙂

# 204
  • Sofia
Аз на видно място с бележка "благодарим" на турски.

Crystal_noir, как ти се видя пирса на хотела /Айдънбей/?
Видя ми се нормален, мисля, че нямаше шатри, но може и да бъркам.
Скрит текст:
За нас не е приоритет, и ако не беше скандалът м/у техния спасител и нахалниците от нашия хотел, които се изтипосаха с нашите шезлонги най-отпред на чуждия плаж, нямаше да му обърна внимание. 😆
Шезлонги имаше достатъчно, по всяко време на деня (това го гледам). Simple Smile Имаше пързалки в предната част, към плажа. Направи ми впечатление, че безалкохолните и бирата  бяха бутилирани.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 07:18 от Crystal_Noir

# 205
Привет на всички, да помоля ако някой има код на BNEsim за отстъпка и е актуален,ако може да го сподели. Пробвах с два такива от ФВ групите,но ми дава че са невалидни.

# 206
Привет на всички, да помоля ако някой има код на BNEsim за отстъпка и е актуален,ако може да го сподели. Пробвах с два такива от ФВ групите,но ми дава че са невалидни.

# 207
  • Варна

TM0EDQHX    - 3 евро

# 208

Само с този стана,благодаря
С всички други не става,изписва че кода е невалиден,защо не знам

# 209
Ще пътуваме до Кушадасъ с кола. Резервирала съм междинна нощувка в Avec hotel в Чанакале . Някой с мнение за мястото? Смятате ли, че е подходящо за нощувка за пътуване от Пловдив? Планът е да тръгнем на следващия ден рано сутринта, може би към 5.
Така ще си разделим пътя на около 5 часа шофиране в двата дни.

Общи условия

Активация на акаунт