Първо да споделя за личната ми карта, която изтича следващия месец. Питах ви по-рано за нея. Роже мисля цитира сайта на МВнР, където пише, че е нужен валиден документ за самоличност. Така и беше. Влязох и излязох от Турция без никакви забележки или проблеми.
Сега за хотел The grand blue sky international, Кушадасъ. Разположен е на терасовиден парцел, много красиво озеленен и подходящ за разходки. Базата е стара и плаче за реновация, но стаите са големи с големи тераси и много удобни легла. Предвид че бяхме там само за душ и сън, не ми беше драма. Чистиха се редовно и старателно. В стаята - кафе, чай, минибар с вода и безалкохолни всеки ден. Уникална гледка към морето.
Основния ресторант - вкусно, но еднообразно. А ла карт ресторантите бяха затворени от 20.09., което беше неприятна изненада. Има два снакс бара, които бяха приятни. Баровете (лоби, пуул и бийч) средна хубост от към предлагане.
Два басейна за възрастни и един детски, в началото на октомври бяха предостатъчни. За хох сезон, вероятно става малко претъпкано. Плажът е не много голям, има и пирс. Минус за плажа е, че единственият достъп до него е по вити стълби. Бебешки или инвалидни колички не могат да слязат. Плюс за басейни и плаж - много удобни шезлонзи.
Това, което най-много ме разочарова беше подобието на анимация и за деца и за възрастни. Ако тази част беше на ниво, вероятно другите недостатъци нямаше толкова да правят впечатление.