На море в Турция - тема 87

• 47 362
  • 680
  •   3
Отговори
# 675
Мнения от тази година за новия хотел Ефталия Блу.Не мога да разбера на какво разстояние е от останалите Ефталии и като цяло впечатления.Знам,че не се харесват,но това е бюджета.Благодаря!/евентуално за къщичките/

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 16:42 от Ravena1

# 676
  • София
Здравейте! Разглеждам следните хотели: Miracle Resort-Lara, Royal Seginus Hotel-Lara, Fame Residence-Lara, Kirman Belazur Resort - Belek. Ще съм благодарна, ако някой е бил наскоро в тях и да сподели мнение. За мен е важно хотела да е на първа линия, вкусна храна, аквапарк, забавна анимация, може и партита като за две пораснали деца! Приемам и други предложения за хотели!Благодаря предварително!

# 677
  • Стара Загора
Мнения от тази година за новия хотел Ефталия Блу.Не мога да разбера на какво разстояние е от останалите Ефталии и като цяло впечатления.Знам,че не се харесват,но това е бюджета.Благодаря!/евентуално за къщичките/

Разстоянието от Ефталия Блу до другите Ефталии е 850 метра. Ние сме били във Вилидж (2018) и в Марин (2019). За цената си бяха много добре!

# 678
  • Русе
Питането ми не точно за тази тема, но не намирам друга подходяща. Разглеждам оферта за посрещане на Нова година в Истамбул с гала вечеря на кораб по Босфора, но ми казаха, че има много разочаровани от предните години. Било много студено, а менюто било разочароващо. Та питането ми е така ли е?

# 679
  • Варна
Питането ми не точно за тази тема, но не намирам друга подходяща. Разглеждам оферта за посрещане на Нова година в Истамбул с гала вечеря на кораб по Босфора, но ми казаха, че има много разочаровани от предните години. Било много студено, а менюто било разочароващо. Та питането ми е така ли е?

Според мен е вярно това, което са ви казали. Имам колежка, която ходи на това мероприятие и ми каза същото -гъчканица, конвейрно обслужване, много бързо ви вземат чинията...
Обективно погледнато - то не може и друго да се очаква. Нооо кой какво казал рекъл - не всичко е вярно. И
какво пък, пред перспективата да дремеш в къщи, защо да нямате и това преживяване от първо лице, било то хубаво или лошо - това е животът.

# 680
  • В.Търново
Има ли агенция в момента, която да прави резервация с 6 нощувки самолет? Не откривам такава.

Общи условия

Активация на акаунт