💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 46 801
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
# 151
# 152
Oт снимачната площадка на “Carpinti”:

Heart

# 153

📰 В турската преса:

За какво е сериалът "Çarpıntı", кой е в актьорския състав и кога е премиерата? Кой е режисьорът и сценаристите?

Любимецът от телевизионния екран Керем Бюрсин се завръща при зрителите след дълга пауза с нов сериал "Çarpıntı". Проектът на OGM Pictures обещава да бъде един от най-забележителните през новия сезон благодарение на впечатляващия си сценарий, силния актьорски състав и висококачествената продукция.
Според Хаберин Бурада снимките вече са започнали, а първите кадри от снимачната площадка са предизвикали буря от реакции в социалните мрежи. Моментът, в който Бюрсин за първи път се появи пред камерата като Арас, предизвика голям интерес сред феновете.

Керем Бюрсин се завръща на екрана със сериала "Çarpıntı"

Сериалът "Çarpıntı", който ще се излъчва по Star TV, привлича вниманието със своята драматична дълбочина и акцент върху развитието на персонажите. Героят на Бюрсин, Арас, вече предизвика любопитство със своята мистериозна биография, вътрешни конфликти и интензивна драматична линия.
Първият ден от снимките е зад гърба ни, а изпълнението на Бюрсин пред камерата вече получи високи оценки от потребителите на социалните мрежи.

Продукционен процес и екипът на проекта

Подготовката за снимките беше много щателна. Зад камерата стоят имената, стоящи зад големи проекти. Продуцент е Онур Гювенатам, режисьор е Бурджу Алптекин, а сценарият е написан от майсторите на телевизионната драматургия: Дениз Даргъ, Джем Гьоргеч и Мевсим Ениже.

Актьорският състав на "Чарпънти" е пълен със звезди

Не само Керем Бюрсин привлича вниманието - към актьорския състав са се присъединили и други силни имена: Дениз Чакър, Сибел Ташчъогулу, Лизге Джомерт, Шериф Сезер, Пънар Чаглар Генчтюрк, Окан Чабалар и други.

Самият кастинг вдъхва доверие у зрителя, а обмисленото развитие на героите придава на историята дълбочина и богатство.

"Сърцебиене" е готов да изненада не само с романтика и драма

Сериалът ще се открои не само с романтични и драматични елементи, но и с цялостно разработване на психологическите аспекти на героите. Проектът има за цел да отведе зрителя дълбоко във вътрешния свят на героите, предлагайки емоционално пътешествие.

Първите кадри от снимките предизвикаха фурор в социалните мрежи

Кадрите от снимачната площадка, които се появиха в социалните мрежи, предизвикаха хиляди отзиви. Първите снимки на Керем Бюрсин като Арас бяха придружени от ентусиазирани коментари от рода на „завръщането ще бъде легендарно“.

Феновете веднага забелязаха как актьорът физически и емоционално свикна с новата роля.

Очаква се повече подробности

Очаква се още новини за проекта да се появят през следващите дни. Въпреки че точната дата на премиерата все още не е обявена, е известно, че Star TV разглежда „Сърцебиене“ като един от най-амбициозните проекти на сезона.
#Heartbeat

# 154
Бирсен е писала, че Сърцебиене ще е в четвъртък (засега), а сериалът на Ханде си остава в петък.
За нас като фенове този вариант е идеален 😃

# 155
"Сърцебиене" вече и в Ютуб Wink

Simple Smile

# 156
# 157
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 158
Здравейте, 🌞

Ханде през 2025 ( засега) 😉

Успешен ден на всички 😃

# 159
Официалните страници на сериала Aşk ve Gözyaşı - "Любов и сълзи" в соц. мрежи:

В Инстаграм:
https://www.instagram.com/askvegozyasiatv/?igsh=N3lpeDloM2RvNTJn
Скрит текст:

В Х/Туитър:
https://x.com/askvegozyasiatv?t=8HpC9DukTjiAtce8kMQKJw&s=09
Скрит текст:

В Ютуб:
https://www.youtube.com/@askvegozyasi?si=cSWZhG3fYU_z4ztp
Скрит текст:

Официалните страници на сериала Çarpıntı - "Сърцебиене" в соц. мрежи:

В Инстаграм:
https://www.instagram.com/carpintidizi/
Скрит текст:

В Х/Туитър:
https://x.com/Carpintitvdizi
Скрит текст:

В Ютуб:
https://www.youtube.com/@CarpintiTvDizisi
Скрит текст:

# 160
Здравейте, момичета.
А пък аз едва днес намерих време да изгледам “Остави го на вятъра”. И да си призная - филмът ми хареса. Лек и приятен, и учудващо дори и Баръш ми хареса в ролята на Еге. Ханде, както знаем, се справи също перфектно с ролята си.
Може би заради спойката им в този филм, ги обвързаха в почти постоянно партньорство и в следващите. Дано ролята на Баръш в новия проект да е също така по-раздвижена, защото сухарските му герои го правят да изглежда съвсем дърво.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 17:04 от Vi_hi

# 161
И аз във филма ги харесах много, в сериала не, но там и тъпия сценарий ми повлия ( и филмовият сценарий не беше нещо невероятно, но много повече ми допадна) Факт е, че и двата проекта се радват на голям интерес и успех на платформите, на които се излъчват.
Ще видим и турците как ще ги възприемат. Не бързам да ги отписвам аз.

От Дисни

— Кой беше най-приятният момент на снимачната площадка за теб?

Ханде: Имахме толкова приятни снимки, че сега, ако трябваше да избера един момент, чувствам, че би било несправедливо спрямо останалите. Това не е клише, можеш да бъдеш сигурна, че не е клише. Всеки ден беше много приятен, беше снимачна площадка, по която тичах с удоволствие.

— Кой е любимият ти герой?

Вероятно Гюнеш, много искрен и топъл герой.

— Как би описала героинята си?

Ханде: Гюнеш е герой, който не може да бъде описан накратко, според мен. Много дълбок герой. Можеш да се забавляваш с нея, а можеш и да плачеш с нея, тя има такъв импулс, страст към живота и любовта, че може да те убеди във всичко.

— Бихте ли били приятелка с героинята си?

Ханде: Определено герой, който бих искала да имам за близък приятел, бих искала да имам приятел като Гюнеш.

# 162
# 163
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Снощи е била нощта на къната, на Ситаре Акбаш. Сватбата на актрисата с Дженгиз Орхонлу ще се състои днес, в Истанбул.
Още една булка от сериала, който ни събра.

# 164
Това ли е гаджето на Лизге в реала?

Общи условия

Активация на акаунт