💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 48 110
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
Керем беше удостоен с наградата за въздействие на фондация Starlite за вдъхновение за положителна промяна в обществото на церемония, проведена в Марбея, Испания.
https://x.com/live__for_music/status/1954680129864732838

Sparkling Heart

Gift Heart

Wink
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 07:21 от mi_si

# 331
Стори от Ханде
( Снощи пак е имало силно земетресение в Турция)
„Оздравявай бързо, Балъкесир“

Обща снимка от церемонията снощи

# 332
🔥 MEYRA & SELIM 🔥

# 333
Много добре изглеждат един до друг. И това бяло и черно 🩷.
Третият път може и да им се получи. Баръш се е разхубавил. Ханде е очарователна 💥 и от трите промо снимки ( от проектите им) сега най- много ми харесват 😉😎

# 334
В туитър бъзикат Бирсен, че Антонио Бандерас е в Лондон и явно е поканил Керем да празнуват заедно рождения му ден по Zoom. Grinning

# 335

Керем не беше ли уволнил чичо си?

# 336
Добро утро, момичета.
Баръш е някакси променен - в положителна посока. По-свежарски изглежда.
Ханде може да се преобразява в различните роли сполучливо и винаги е свежа и успява да ги играе добре.
Дано им се получи третия път.
Аз ви споделих, че ги харесах и в ‘Остави го на вятъра’.

Керем явно е бил центъра на събитието снощи, красавчик ни е той, много елегантен и на висота се представи.

И на двамата пожелавам късмет и успехи с новите проекти!

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 09:48 от Vi_hi

# 337
  • София
Здравейте! Flowers Four Leaf Clover

Nature Dizzy

Nature Dizzy
Третият път може и да им се получи. Баръш се е разхубавил. Ханде е очарователна 💥 и от трите промо снимки ( от проектите им) сега най- много ми харесват 😉😎

Sunglasses
Този път и на мен ми харесват повече. Баръш изглежда по-добре до Ханде! Smiley Но все още съм малко сдържана в очакванията си , общите проекти са твърде много, твърде често!Smirk

# 338
Дано третият път да им е на късмет! 🍀

За Баръш времето сякаш тече наобратно.
Във всеки следващ от проектите с Ханде изглежда по-млад. 🤣

# 339
Много ми харесват Ханде и Баръш на тази снимка. От сърце им пожелавам успешен сезон.

Така и не разбрах с какво Керем заслужи тази награда.

Керем Бюрсин отговори на въпроси от пресата:

— Добре дошли в Марбея. За първи път ли сте тук?

— Не, не, втори път. Обичам Марбея, това е много красиво място.

— Какво ви хареса в града?

— Атмосферата. Красиво място е — атмосферата, пейзажът… много е красив.

— За първи път сте в Starlight. Какво знаете за тази гала вечер?

— Чувал съм всички най-хубави неща за нея. Да бъда тук, да бъда в тази невероятна атмосфера, да видя организацията, върху която работят от месеци, е просто невероятно. За мен е голяма чест.

— Кога можем да очакваме новите ви проекти?

— Надявам се скоро. Мисля, че предстои изненада.

— Чудесно. Приятна вечер!

— Благодаря ви и на вас.

Керем Бюрсин на Starlite Gala 2025:

Надпис към видеото: „С обич към испанската преса, нашият Керем... скоро ще се „завърне в Испания“.

И също така колко дълго се случва това и всичко, което се случва тук, е просто феноменално.
И да, настроението е наистина феноменално.
Просто невероятно.
Искам да кажа, да си представиш, че всичко това се е готвило от месеци, е уау. Уау е добра дума. 😁

# 340
  • Плевен / София

Коя ще е следващата...

# 341
🆕 Керем Бюрсин на гала вечерта Starlite 2025 в Марбея 10.08.2025❤️🤟🏻🎉

[Женски глас] Добре дошъл, Керем Бюрсин. Здравей, супер актьор от сериала „Любовта е във въздуха“, символ на сексуалността, а също и човек, който е просто великолепен.

[Женски глас] И още един красив човек, още един прекрасен човек. Обичам го много, заради неговата сериозност... Това е за теб. Добре дошъл.

[Керем]  Благодаря ти. Добър ден. Как си? За мен е чест да бъда тук. Удоволствие е.

Първо, искам да благодаря на Starlight и на всички, които бяха част от това невероятно събитие. Благодаря на всички. Както казах, това е голяма чест за мен. Ще кажа накратко: в света, в който живеем, мисля, че всички разбираме, че има проблеми. Така че мисля, че най-доброто нещо, което можем да направим, е да си помагаме. Това е, което дава смисъл на живота. Това правя аз и това е много добре за мен. Надявам се всички да правим това. И се надявам светът да стане по-добро място. Благодаря ви много. Прекрасна вечер. Buenas noches.

Нощ на солидарността сред маските в Марбея

Източник: Diario Sur. Испански регионален новинарски бюлетин (Малага) 11.08.2025

Starlite празнува традиционния си благотворителен галаконцерт, където Керем Бюрсин, Луси Дути, Исмаел Кала и Педро Родригес бяха наградени за работата си.

Този път обаче основният фокус на медиите беше върху усмихнатия Керем Бюрсин, популярен актьор благодарение на участието си в турски теленовели. Артистът получи наградата Influencia 2025 от фондация Starlite като признание за „неговия силен и съзнателен начин да използва платформата си, за да вдъхнови положителни промени в обществото“.

„Керем, освен успеха си като актьор, се превърна в истински защитник на равенството и устойчивото развитие. Като първи национален посланик на кампанията HeForShe на ООН за жените в Турция, той помогна за мобилизирането на мъже и момчета в подкрепа на равенството между половете. Той е и посланик на добра воля на УНИЦЕФ“, отбеляза Starlite.

Турският актьор призна, че е щастлив да бъде в Марбея и каза, че е бил там и преди. Бурсин не изключи възможността за работа в Испания и изрази ентусиазъм от идеята за сътрудничество „с такъв велик актьор като Бандерас“.

Керем с Никол Бандерас. Не е бил канен на рожден ден на Антонио Бандерас се оказа.

Красиви са!

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 11:00 от Бл@гуна

# 342
„Кулминацията на солидарността беше церемонията по връчване на наградите на фондация „Старлайт“, която призна хуманитарната и социално ангажирана работа на Педро Родригес, Керем Бюрсин, Исмаел Кала и Луси Доути.“

# 343
"Награда за въздействие: #КеремБюрсин, за работата му като посланик на добра воля на ООН за жени HeForShe и УНИЦЕФ за Турция, както и за активизма му за равенство и социална справедливост."

# 344
Керем на бойното събитие WOW в събота вечер като част от фестивала Starlite.

Общи условия

Активация на акаунт