💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 48 049
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте! Flowers Four Leaf Clover

За трейлърите:Sunglasses

“Сърцебиене”
Обикновено се въздържам и не гледам драми, а от това, което се каза до сега и от трейлърите предполагам, че в “Сърцебиене” ще  има много драматични моменти! Но все пак ще се опитам да гледам заради Керем.

"Любов и сълзи"

Ами... все едно гледах продължение на летните проекти на Ханде и Баръш. Зная, че сериалът ще бъде римейк на доста нов, доста популярен, дори награден миналата година корейски сериал, зная, че заснетото е резултат не само от изпълнението на артистите, а и от работата на екип, но...няма емоция при Баръш,  и този безучастен, безразличен, безизразен глас, все едно чете репликите си при четенето на сценария! Дразнещо, човек може да се запита защо да си губи времето с римейк, като може да гледа оригинала! Но ще се опитам да гледам серия-две заради Ханде!

Благодаря на Миси, на Благи за бързия превод, на Мики, на Коко за разказа за пътуването си и на всички споделили гифчета, картинки, мнението си за трейлърите! Очаква ни интересна есен!

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 10:14 от Dilemi

# 496
Момичета, нещо да споделя и да видим дали някоя от вас също не е срещнала това:
късно снощи попаднах на вчерашни видеа в ютуб - на различни руски и испаноговорящи канали. Общо взето споделят клюка от някакви турски медии (предполагам някаква жълта преса) за Керем и Ханде. След завръщането на Керем от Испания, двамата се оказали на едно и също частно парти, без всеки от тях да знае, че другият е поканен. Всеки си бил с някакъв приятелски кръг, но нито Хакан, нито бледоликата му братовчедка са били там.
Свидетели разказали после, че Ханде и Керем са се забавлявали, без да дават някакви признаци, че се забелязват. До момента, в който Ханде се отделила от обкръжението си, за да поздрави някой от присъстващите. И веднага и Керем се озовал там. Та според свидетелите, двамата си поговорили малко и видно от израженията им - разговорът бил много приятен.
Това беше. Аз не ползвам Туитър и днес не съм имала време да разгледам други “информаторски” източници, но ми направи впечатление, че се споделя това от доста различни посоки.

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 22:26 от Vi_hi

# 497
ВиХи, на мен нищо не ми е излизало.

Последната клюка/ интрига, която се завъртя в Туитър ( и попаднах) беше от младите фенове на Лизге, които пишеха, че Керем отново се е "забавлявал" в Испания и очакват скоро да се повторят събитията от Малага. Но ми се видя несериозно и не съм ви го споделила.
Сегашните млади фенове са страшна работа...

Ако попадна на нещо интересно веднага ще Ви информирам 😉😎

# 498
ВиХи, на мен нищо не ми е излизало.

Последната клюка/ интрига, която се завъртя в Туитър ( и попаднах) беше от младите фенове на Лизге, които пишеха, че Керем отново се е "забавлявал" в Испания и очакват скоро да се повторят събитията от Малага. Но ми се видя несериозно и не съм ви го споделила.
Сегашните млади фенове са страшна работа...

Ако попадна на нещо интересно веднага ще Ви информирам 😉😎

Знаем си го ние Керемчик, че обича да се “забавлява” в… Испания. 😉
Може някоя нова Стефани да се е появила за ден-два там.

# 499
Flowers Herb Здравейте!
Разстърсващо начало за Сърцебиене. Силен и професионален Керем!

Любов и сълзи, ако се придържа към оригинала добре. Трейлъра нищо впечатляващо.
Относно Баръш, плаче, плаче и играе прекрасно в "Гарванът" на турки името на филма е "Козгун", ако Ви попадне изгледайте го. Дано не лежи на стара слава. Ханде, както винаги стриктна и много концентрирана /може би влиза в образа на един дъх/

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 14:29 от Yassy_N

# 500
Здравейте момичета!!
Мики, благодаря за преводите, друго си е на български!!
Незнам кой ми харесва повече, Сърцебиене или Кралица на сълзите, знам само, че обичам Ханде и Керем и ще ги гледам и двата сериала!!
Приятна събота и неделя!!

# 501
И Лизге е дала интервю за руската платформа ИВИ

# 502
  • София
"Любов и сълзи" Nature Dizzy

“Сърцебиене” Nature Dizzy

# 503
Още една нова снимка от вчера

# 504
Според мен и играта на Ханде в ролята на турската ХаЕ Ин е под въпрос. Дано е гледала оригинала. Образът е много комплексен и изигран безпогрешно от корейската актриса. Дано не разводнят сценария, защото сериала е с дълбок замисъл.
Баръш си е гола вода😂 Трудно ще достигне нивото на най-скъпоплатения и искрено плачещ корейски актьор 😂

# 505
Здравейте, момичета!

Благодаря за всичко споделено!
Мики, специални благодарности за превода!
Flowers Hibiscus

Нося ви анализа на Young Wolf
Приятно четене:
ТЕЛЕВИЗИОННО РЕВЮ: Трейлър на "Aşk ve Gözyaşı": Любов и сълзи след "Щастливо завинаги"
От Young Wolf
a Първият трейлър на "Aşk ve Gözyaşı" (Любов и сълзи) е публикуван, давайки ни дразнещ поглед към предстоящата турска драма. С участието на мегазвездите Ханде Ерчел и Баръш Ардуч, сериалът е адаптация на южнокорейския рекорден сериал "Кралица на сълзите", но той твърдо изгражда собствена идентичност около брак в криза, а не около ухажване. Тонът на трейлъра е романтичен, но интригуващо напрегнат, което предполага, че зрителите са на емоционално пътешествие, което започва с приказно блаженство и завършва с поставяне под въпрос на самата приказка. В освежаващ обрат за турски сериал, "Aşk ve Gözyaşı" пита: Какво се случва след "щастливо завинаги"?

От блаженство на младоженците до пукнатини зад затворени врати
Трейлърът представя историята в две отделни фази. В началните моменти виждаме
Селим и Мейра като сияещи младоженци, напълно влюбени и излъчващи радост. Визуалните ефекти са топли и ярки - откраднати погледи, смях, може би романтичен танц или сцена на домашно блаженство. Гласът зад кадър на Селим бълнува за това колко е щастлив, че се е оженил за любовта на живота си, описвайки Мейра с почти ангелски изрази. Това е видът завладяваща, приказна романтика, която турските драми често превъзхождат в изобразяването си.
С напредването на тийзъра обаче се наблюдава забележима промяна в тона. Някога любящата двойка е показана в по-формална, публична обстановка - уравновесена и перфектна за картината, но някак дистанцирана. Те стоят заедно за нещо, което изглежда като интервю или фотосесия, усмихвайки се безупречно пред камерите. Но когато светлините и тълпите угасват, топлината между тях е изчезнала. Израженията им зад затворени врати са студени, погледите са отместени. Осъзнаваме, че Селим и Мейра са се превърнали в двойка, която е само „за показност“. Те поддържат образа на идеалната двойка - успешна, бляскава, лудо влюбена - но в действителност едва могат да се понасят. Контрастът е дразнещ и умишлен, тъй като трейлърът умело преминава от ярки романтични образи към по-хладни, по-мрачни визуализации, символизиращи отчуждението на двойката.
Един показателен момент в трейлъра капсулира тази двойственост. Селим пита Мейра с горчивина: „Мислиш ли, че са вярвали, че сме щастлива двойка?“ и тя хладнокръвно отговаря, че ако и двамата са изиграли ролите си както трябва, светът наистина е повярвал на представлението. Ау. Само след няколко секунди диалог разбираме, че бракът им се е превърнал в представление. „Любовта и сълзите“ от заглавието вече имат смисъл - някога е имало любов и усмивки, сега идват сълзите, скрити от перфектни публични усмивки.

Освежаваща предпоставка: След „Щастливо завинаги“
Тази постановка е освежаваща промяна за турската телевизия. Обикновено драмите се фокусират върху това как двойката се влюбва - късани любовници, ревниви бивши, семейни вражди, каквото се сетите - като голямата награда е съюзът на водещата двойка. „Aşk ve Gözyaşı“ обръща този сценарий. Любовта не е въпросът тук: тя вече е даденост. Селим и Мейра имат своята любовна история и приказна сватба. Вместо това, разказът пита: Какво следва? Как двама души, които някога са били лудо влюбени, се оказват обидени партньори, които правят шоу за другите?
Като се фокусира върху семейна двойка, навлизаща в труден, дори разочарован период, сериалът обещава да изследва сложността на брака, която повечето романси прикриват. Любовта във фазата на медения месец може да изглежда черно-бяла - или се обожавате, или не. Но бракът е в много нюанси на сивото. Емоциите се развиват, външният натиск се увеличава (в този случай вероятно изискванията на семейния бизнес на Мейра и медийното внимание); и личните недостатъци излизат наяве. Трейлърът намеква, че любовта сама по себе си може да не е достатъчна, за да поддържа връзката им или поне не е достатъчна, за да я запази толкова блажена, колкото е била някога. Започват да се промъкват теми за доверие, комуникация и жертвоготовност. Виждаме кратки кадри на Мейра, която изглежда разплакана и обзета от противоречия, а Селим изглежда изгубен или разочарован. Това подсказва, че и двамата герои имат свои собствени битки и пътеки на развитие.
Забележително е, че историята сякаш е готова да изследва дали една двойка може да се избира отново и отново, въпреки трудностите. Селим и Мейра вероятно ще трябва да си спомнят какво ги е събрало на първо място. Достатъчно силна ли е любовта им, за да издържи на разочарованията и предизвикателствата на брачния живот? Или гордостта, болката и външните...

Задълженията ги разделят напълно? Тези въпроси правят сериала невероятно привлекателен за зрителите, които жадуват за нещо повече от обикновена приказка за любовта, която побеждава всичко.
Заключителни мисли: Любов и сълзи на хоризонта
Въз основа на този трейлър, „Aşk ve Gözyaşı“ се готви да бъде задължителен за гледане през есенния сезон. Той притежава всички съставки на хит - двама обичани главни актьори с електрическа химия, висококонцептуална предпоставка, която придава обрат на романтичните тропи, и продуцентски екип, стремящ се към кинематографично качество и емоционална автентичност. Като се фокусира върху брака като централно бойно поле на любовта, сериалът би могъл да предложи лесно и зряло изследване на взаимоотношенията, което резонира с много зрители. В края на краищата, колкото и мечтателно да звучи „щастливо завинаги“, всички знаем, че реалният живот започва след началото на сватбените надписи.

С разговорен тон, трейлърът ни нашепва: Виждали сте как влюбените се събират; сега гледайте какво е необходимо, за да останат заедно. Ще намерят ли Селим и Мейра пътя обратно към радостта, която виждаме в онези ранни сцени, или някои пукнатини са твърде дълбоки, за да бъдат заздравени? Очакването е голямо и за щастие няма да се налага да чакаме дълго, за да разберем - „Aşk ve Gözyaşı“ ще премиерира само след няколко седмици по ATV, готови да доставим любовта, сълзите и цялата драма между тях. Грабнете пуканките си (и може би някои кърпички) и се пригответе за влакче в увеселителен парк след края на сватбата!

# 506
Джаки, 💐

Най - добри резултати в соц.мрежи  след снощните трейлъри получава предстоящият сериал на Акън. Сърцебиене и Любов и сълзи си оспорват 2-рото място. ( Инфо от Туитър).

# 507
Мики Благодаря за преводите на трейлърите .
От стори на Керем

Тази есен ще има голяма конкуренция

Ханде на корицата на Mari Claire

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 23:20 от azisiq

# 508
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 509
Тина, поне според това, на което аз попадам в Туитър, Сърцебиене е по-чакан и обсъждан от “Любов и сълзи”.

До последно ще се надявам да не са в един ден, защото според мен единият ще отвее другия и ще се почнат едни коментари…

Общи условия

Активация на акаунт