💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 48 048
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, 🌞
Малко клюки: Вчера сем. Сабанджъ са празнували 2-рия рожден ден на внучката на Арзу.

На събитието е присъствала и Мелиса Сабанджъ.
Ханде не е присъствала.

Хубав ден на всички 😃

# 511
  • София
Здравейте! Flowers Four Leaf Clover

Докато чакаме новини:Sunglasses

"Любов и сълзи" Nature Dizzy

Сърцебиене” Nature Dizzy

от сета:

Спокоен и лек ден ви желая!

# 512
  • София
Прекрасната ни Бамби, но и сестра ѝ Гамзе много се разхубави. Превърнаха се в едни красиви лебеди...

А иначе, моето мнение за госпожа Арзу е много противоречиво. От една страна тя е стожер в семейството, брани репутацията на синовете си като орлица. Успя след всичкия хейт покрай историята с незаконният син на Хаджи, да овладее и да запази брака му. Не спира да демонстрира обичта си към снахата Назлъ. И това е похвално.
Но така и за тези почти три години от връзката на Ханде с Хакан нито веднъж не показа близост с нашето момиче. Нито веднъж не пожела да се покажат официално. Все пак това са 3 години и цялата общественост знае за тази връзка. Нито веднъж Ханде не беше поканена на семейните тържества. В началото имаше близост между Назлъ и Ханде, но вече и това не се вижда. Двете не се следват в инстаграм. Може така да е пожелала мама Арзу. И това ме кара да съм доста скептична и да имам едно на ум...

Относно малката внучка взела името на баба, разбира се че тя ще е слабостта ѝ. Мама Арзу е качила тази снимка в профила си и е написала: "Казвам се Мамани...винаги ме наричай така, става ли?"  Много мило... Понеже и аз съм баба и знам, колко се обичат внучетата.

# 513
БлагаВест това, което си написала не звучи добре. Ако мама Арзу за 3+ години не е приела Ханде...няма и да я приеме.
Според мен Хакан ще и предложи брак само и единствено ако мама Арзу му разреши.

# 514
Благи, аз съм на същото мнение по отношение на Арзу. Дори понякога си мисля, че това се отразява зле на Ханде - и на емоционално ниво, и на професионално ниво. Не мога да добия представа и за отношението на Хакан към Ханде, нищо че са от 3 години заедно.
И малко на шега ще го кажа, но не значи, че в някои моменти не го и мисля: изобщо фамилията Сабанджъ са пречка за развитието на живота на нашите патрони. И на двамата. По различен начин, но са пречка.

Заглавие: Ханде е на върха!

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 15:59 от Vi_hi

# 515
Керем на сет Hug

# 516
# 517
От сета на "Сърцебиене:
/Сибел Ташчиоглу/

Simple Smile

Yellow Heart

# 518
Стори от Мелиса С.

# 519
Среднощен  привет !

IMDb обяви 10-те най-красиви актриси в света.
Ханде Ерчел се класира на десето място, превръщайки се в единствената туркиня в списъка.

Както обикновено, мястото ѝ е сред международните. 🔥🔥

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 08:22 от m@_ri

# 520
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 521
Топ три тази седмица

# 522
Керем днес е на снимки за списание Esquire Middle East в сътрудничество с Montblanc Wink

# 523
Арас/ Керем

# 524
Сладури са Hug

Общи условия

Активация на акаунт