💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 46 784
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
Ехааа страхотен е клипът, страхотен е Керем! Heart Eyes

Дано има късмет Heart

# 121
С тази прическа изглежда едновременно свежо и младежко, дано му е на късмет 🙏🍀😉
Целият сериал на него ще разчита за продажби в чужбина.

# 122
# 123
Това била братовчедката на героя на Керем, с която катастрофира и чието сърце ще трансплантират (това според рускините)

Керем "Скоро"

# 124
Стори от Керем 😎
„Скоро 🕶️🤘🫵“

Нямам търпение вече

# 125
По новия  сценарий нали сестрата на Арас катастрофира и става донор на Аслъ ( Лизге) ?
( Дано не се омотаят с това пренаписване и презаснемане )

Ново/стара от Ханде Simple Smile

# 126
Не мисля, че момичето, което ще претърпи катастрофа и ще стане донор ще му е сестра, би трябвало да му е гадже/ годеница на Арас/Керем и той после да се влюби в Аслъ/Лизге, заради чувствата, които е имал към момичето ( ще припознае голямата си любов в лицето на Лизге - както става в книгите). Ако му е сестра ще е много странно ( да се влюби в сестра си ??? ) - не ми се вярва

още от сета

# 127
# 128
Бирсен е писала нещо за сериала на Ханде - Кралицата, но Гугъл не ми го превежда. За какво става въпрос?

# 129
Героят на Керем и починалата девойка и според мен ще са братовчеди, поне това разбрах и аз от рускините. Семейство Алкан ще е доста голямо. Grinning Не се казва нищо за родителите на Арас, само, че е внук на Фиген Алкан. Починалото момиче е Мелиса Алкан, а майка й Тюлин е вдовица в семейство Алкан. Отделно има и още двама герои от родата, които имат дъщеря Бириджик.

За семейството на героинята на Лизге пише, че майка им е отгледала сама трите си деца.

# 130
Ново:
"Видеата с тренировки на Керем се завърнаха"
https://x.com/live__for_music/status/1951348667903799618

# 131
Голяма симпатяга е Керем

Прави ми впечатление, че всеки от двойките - Ханде и Хакан и Керем и Мелиса, си живее у тях. Заедно са само на почивки. Явно да не се омръзват ... 😎😉

# 132
Тина това е превода с Гугъл

Притеснявам ви, г-жо Бирсен. Чудя се дали има някаква информация за датата на излъчване на сериала „Кралицата на сълзите“. Ще се радвам много, ако можете да ми отговорите.

Скъпи мой, сега ще напиша новина за новия играч, но се говори, че искат петък.

# 133
  • София
Бирсен е писала нещо за сериала на Ханде - Кралицата, но Гугъл не ми го превежда. За какво става въпрос?
Скрит текст:
Sunglasses
обмен на коментари в социалните мрежи относно турския сериал „Gözyaşı Kraliçesi“ (Кралица на сълзите):
Потребител пита Бирсен Алтунташ за деня на излъчване на сериала „Gözyaşı Kraliçesi“. Тя отговаря, че ще пише новини за сериала, включително за новия му актьорски състав.Също така споменава, че петък се обсъжда като желан ден за излъчване на сериала.

# 134
Мъри, Дилеми, сърдечни благодарности 💐

Общи условия

Активация на акаунт