💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 48 109
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
От сета на Любов и сълзи

# 391
ТиНи, много е хубаво цветето на снахата ни😅. Момичета, само у мен ли възникна въпросът, какво му пречеше на Керем да отиде с възлюбената си на това парти в Испания?! Някоя от вас не се ли запита същото? Снахата се снима с китките, а Керем разхожда костюми по партита в Испания сам.

А пък феновете вижте как я подиграват снахата: “Но скъпата chatgpt освен че отново копира Ханде, тя просто намали челото си”

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 23:06 от Vi_hi

# 392

Ехаа, познахте ли актрисата? Играеше ролите на  Рут и Либия в сериала "Трима братя, три сестри". Grinning

Това е катрисата Ана Лусия Домингес.

Красавец

Прекрасни Ханде и Баръш

# 393
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и положителни емоции Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 394
Здравейте,🌞

Коментарът на Мама Бюрсин за публикацията на Керем:
„Браво, сине мой, толкова съм горда 💕“

Вихи, явно се води служебно пътуване. Виж, че даже Гюнфер и секретарката й този път не бяха там, я те по принцип не го оставят и за минута.
На мен ще ми е интересно вече като се сближиха (Мелиса и семейство Бюрсин - последваха се в соц.мрежи, лайкват се), Мелиса ще го взема ли с нея като неин придружител като ходи на сватби или пак ще се прави на разсеяна.
Само да допълня, че и по времето на Ханде, Серенай и Мехтап - Керем отново пътуваше сам на такива събития, нямаше половинка с него.

Хубав ден на всички 😃

# 395
Тини, помислих, че не е служебно пътуване точно защото Гюнфер и секретарката не бяха с него. Пък и той казва, че това са приятели. Явно съм се заблудила.
А госпожица ‘chatgpt’ (както я наричат испаноговорящите фенове) да побърза и да го заведе на някоя от нейните снобарски сватби по света, защото друга ще го заведе и тогава тя ще гледа Керем през крив макарон.
Нищо, че семейство Бурсин я лайкват. Както я лайкват, така и ще престанат. Видяхме с Ханде как се случиха нещата. А те Ханде не само я лайкваха - те я коментираха, слагаха сърчица, видеа пускаха… Така че това изобщо не гарантира устойчивост на Мелиска.

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 10:45 от Vi_hi

# 396
ВиХи и ти си права 😀
Керем и Хакан да се стягат и да минават на следващата стъпка 😉 - годеж 😎

Лайк от Мелиса

# 397

Здравейте момичета! 💕
Цитирам този пост, защото явно имам пропуск.
Остави го на вятъра - Аслъ.
Помни любовта - Гюнеш.
Предстоящият сериал - Мейра.

Къде е била Билге? 🤔

# 398
Ханде Ерчел ще играе главната роля във филма, чиито сценарий е неин.  Главните роли в „Два свята, едно желание“ ще се изпълняват от Ханде Ерчел и Метин Акдюлгер. Филмът ще бъде излъчен по Prime Video.

Сюжет:
Филмът разказва историята на двама герои, които се срещат за първи път като деца, и чиито пътища се пресичат отново години по-късно.
Може ли един магически момент от детството да промени целия ви живот?
В навечерието на Нова година 1998 г. Билге (Ханде Ерчел) и Джан (Метин Акдюлгер) се срещат в болницата. Връзката, която се е развила между тях, избледнява с годините, но не изчезва. Когато се срещат отново след дълго време, те ще трябва да се изправят пред отпечатъците от миналото и суровата истина на настоящето.
„Два свята, едно желание“ е искрена и страстна история за Билге и Джан, която се готви да завладее сърцата на публиката.
Пълният актьорски състав на филма "Два свята, едно желание"

А това е инфо от снощи:
"#İkiDünyaBirDilek, филмът с участието на #HandeErçel и #MetinAkdülger за Prime Video, излиза скоро!"

# 399
# 400
Керем с брата на Антонио, Хавиер Бандерас, и съпругата му Мария

Simple Smile
Скрит текст:

# 401
Нерон ще превежда "Сърцебиене" 😀

# 402
От сета на "Любов и сълзи"

Simple Smile
https://x.com/askvegozyasibr/status/1955507107865956762
Скрит текст:

# 403
Ханде Ерчел ще играе главната роля във филма, чиито сценарий е неин.  Главните роли в „Два свята, едно желание“ ще се изпълняват от Ханде Ерчел и Метин Акдюлгер. Филмът ще бъде излъчен по Prime Video.

Сюжет:
Филмът разказва историята на двама герои, които се срещат за първи път като деца, и чиито пътища се пресичат отново години по-късно.
Може ли един магически момент от детството да промени целия ви живот?
В навечерието на Нова година 1998 г. Билге (Ханде Ерчел) и Джан (Метин Акдюлгер) се срещат в болницата. Връзката, която се е развила между тях, избледнява с годините, но не изчезва. Когато се срещат отново след дълго време, те ще трябва да се изправят пред отпечатъците от миналото и суровата истина на настоящето.
„Два свята, едно желание“ е искрена и страстна история за Билге и Джан, която се готви да завладее сърцата на публиката.
Пълният актьорски състав на филма "Два свята, едно желание"

А това е инфо от снощи:
"#İkiDünyaBirDilek, филмът с участието на #HandeErçel и #MetinAkdülger за Prime Video, излиза скоро!"

Благодаря! Пропуснала съм я тази подробност ❤

# 404
Днес снимат сватбата на Мейра и Селим. Това бил един от ключовите моменти в първи епизод. Пишат, че снимките се провеждат на същото място, на което Еда е целунала Серкан. Grinning

Попаднаха ми доста откъси от оригинала в Тик Ток. Сюжетът е интересен, но образът на Селим е доста драматичен. Страда, плаче.... Мейра е ледена кралица, поне в тези сцени, в които аз я гледах. Оказа се, че има и доста комични моменти, не знам доколко ще се придържат към оригинала. Дано успеят да си разкажат историята, заслужава си.

Сърцебиене снимат тук

Общи условия

Активация на акаунт