💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 48 056
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Още една нова снимка на Керем от днес

# 481
  • Кърджали
Минавам набързо...
Мернах трейлърите и на сериалите на Ханде и на Керем.
За този на Ханде - не ме привлече особено. Не съм гледала корейския оригинал, но и знаейки тертипа на комшиите, бързо ще зарежат оригинала и ще карат както те си искат.  Но на първо четене - нищо особено.

Сърцебиене на Керем - можело значи. Привлече ми вниманието с трейлъра днес /предишния не чак толкова/... Като двойка ми се струваха че не си подхождат с Лизге, че тя му идва много малка, но така като ги гледам не е чак толкова очеизвадна тази разлика, ще ми допаднат.  Ще му дам шанс сигурно поне за няколко серии.

# 482
Скучен ми се вижда на първо четене сериала на Ханде, особено пък с този Баръш. Ще му дам шанс. Дано си заслужава.

Страхотна Дениз Чакър в сериала на Керем. Надявам се да има много екранно време, наслада за окото е!

# 483
Сърцебиене почти на 95 процента ще се излъчва в петък.
Ще има трети трейлър в края на месеца.

# 484
Здравейте! Heart От дни не съм минавала, но имах приятно оправдание Stuck Out Tongue Winking Eye

С ей тази красавица дишах един и същи въздух, но не успях да я видя дори отдалеч и все още много ме е яд Cry
Минах покрай снимачната площадка на сватбата. Единственото, което успях да снимам, беше зад снимачната площадка:

Малко след това седнах на едно заведение, през което се отби и ето този рижав господин, който веднага ми стана ясно, че е статист(заради облеклото му). Явно бяха излезли в почивка.

Явно доооооста време отнема да се снима само малка част от една серия, защото част от екипът е бил там още от нощта, а виждаме на последната снимка, че са приключили по тъмно.
Никакъв шанс нямаше да се види дори отдалеч, самата сграда е частна, богаташка, в съседство са само такива сгради, на брега на морето, но нямаш никакъв достъп до предните им фасади, ни напред, ни назад.
Много е интересен Истанбул, не е град за всеки. Истински се възхищавам на нашите патрони дори само за това, че живеят в тази мащабна лудница Grinning Не е това, което виждаш по филмите.
Иначе ги видях… поне по този начин: Joy

# 485
  • Кърджали
Сърцебиене почти на 95 процента ще се излъчва в петък.
Ще има трети трейлър в края на месеца.

Ай, дано не е петък. Петъка ми е резервиран без право на обсъждане за друго нещо. То рибата още е в морето, аз тигана слагам, ама ще се надявам да не е в петък...

# 486
И двата трейлъра на сериалите на Керем и Ханде ми харесват. Ще бъдат конкуренция по между си.

Ханде за ""Emotion""

Честит празник на всички които празнуват на Богородица.
Пожелавам ви здраве, щастие и дълголетие.

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 00:00 от azisiq

# 487
От двата сериала ме привлича повече този на Ханде. Любопитно ми е доколко ще се придържат към оригинала и как слънчево момиче като нея ще се впише в образа на студена и арогантна жена каквато е главната героиня.
На Баръш ще му отива да е "мъж под чехъл", Mr. Green само дано умее и да плаче. Почти не съм го гледала и нямам представа как се справя в драматични сцени...
Макар да съм със силно смесени чувства и да се опасявам, че по стара традиция сценаристите ще се отклонят от първоначалния замисъл си мисля, че все пак няма шанс от драма да го превърнат в романтична комедия.

Не знам ще го гледам ли, но събудиха любопитството ми...

Миси, Flowers Tulip Мъри, Flowers Tulip
Да сте здрави, щастливи и успешни!

Ели, какво хубаво оправдание само Stuck Out Tongue Winking Eye Heart

# 488
Субтитри за новите трейлъри

Любов и сълзи - трейлър 1
http://ok.ru/video/9968926657035

Сърцебиене - трейлър 2
http://ok.ru/video/9968938060299

За мен няма значение в кой ден ще се излъчват, нямам намерение да гледам на живо. Ще си ги пускам след 2 дни с някакви субтитри. Липсва ми ентусиазъм да гледам картинки в реално време. Grinning
С превод трейлърът на Сърцебиене определено е интригуващ.

Марги, добре ли си? Минаваш за втори път тази седмица. Grinning Хайде 3 за щастие до неделя! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 00:32 от mikipoli

# 489
  • Кърджали
Аз не гледам ли на живо, оставя ли го за след това в ютуб, обикновено все не намирам време после. И "хайде, ще го гледам после в ютуб" ми е сигурна гаранция, че няма да го догледам.
Този сезон ще се радвам /надявам се да се радвам, че то в техния сектор с тези рейтинг драми гаранции няма/, на почти всички мои любимци. Но петъка го забранявам със закон...

# 490
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

П.С.
Мики, Kissing Heart
Субтитри за новите трейлъри

Любов и сълзи - трейлър 1
http://ok.ru/video/9968926657035

Сърцебиене - трейлър 2
http://ok.ru/video/9968938060299

# 491
Здравейте, 🌞

Мики, сърдечни благодарности за бг.суб. 💐, друго си е 😃

Трейлърът на "Сърцебиене" повече ме докосна. Много по-интересен и завладяващ е. Само не можах да разбера Арас - гадже или братовчед ще е на Мелике ( момичето, чието сърце ще трансплантират на Лизге, защото уж щеше да и е роднина), понеже докторът казва, "че например можеш да се влюбиш в човека който тя е обичала", (оставам с впечатление, все едно са били във връзка).  Или ще вкарат нов персонаж, ако се изчерпи една сюжетна линия, да имат резервна.

Aslı&Aras💔

Хубав ден на всички!

# 492
Добро утро, прекрасни момичета.
Да се включа и аз с мнение за трейлърите.
Първо за “Сърцебиене”: честно да си кажа, ще се насиля да го гледам единствено заради Керем. Само толкова.

На Ханде сериала ще ми е по-приятен за гледане, въпреки първоначалната нагласа, че Баръш не трябваше да е в него. Сега ми се струва, че ролята ще му подхожда. А Ханде добре ще се справи и в изиграването на хладнокръвната Мейра. Убедена съм.

Приятни почивни дни ви пожелавам!🌸🌤

# 493
Добро утро! Hug
Много са различни двата трейлъра като сюжет и не мога да определя кой е по-.

Баръш приятно ме изненада, хареса ми много в трейлъра, изглежда по-ентусиазиран и с повече живец Grinning

Мисля си, че по-голям успех ще има сериала на Керем.
Приятна събота и неделя! Revolving Hearts

# 494
Здравейте, 🌞

Мики, сърдечни благодарности за бг.суб. 💐, друго си е 😃

Трейлърът на "Сърцебиене" повече ме докосна. Много по-интересен и завладяващ е. Само не можах да разбера Арас - гадже или братовчед ще е на Мелике ( момичето, чието сърце ще трансплантират на Лизге, защото уж щеше да и е роднина), понеже докторът казва, "че например можеш да се влюбиш в човека който тя е обичала", (оставам с впечатление, все едно са били във връзка).  Или ще вкарат нов персонаж, ако се изчерпи една сюжетна линия, да имат резервна.

Aslı&Aras💔

Хубав ден на всички!

Тинче, роднини ще са, но в описанията няма никаква информация за родителите на Арас, само за баба му. Може да живее при нея, понеже родителите му са починали т.е. да е някакъв по-далечен братовчед. Grinning Не пречи да е братовчед и любим едновременно. В турските сериали това не ги спира. Joy

Общи условия

Активация на акаунт