Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 616
  • 916
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Авторът иска да му е забавно, ама той самият никак не изглежда забавен.

# 226
Скрит текст:
Сексът не е дефицитна стока и никога не е бил.
Винаги има навити и това е супер.
Малко ми е странно мисленето, че една жена ще прави секс, защото са я почерпили една пържола, а не, защото, като на всеки човек и на нея и се прави, но.. Joy

И аз това казвам. Но тук възрастното поколение смята, че трябва да преминеш херкулесовите подвизи, само за да се отъркаш в тях. Не разбирам какъв е този култ към вагината. С един телефонен разговор дори и най-големия смотльо може да прави секс с топ красавица.

Всеки с малко повече опит знае много добре, че сексът не е абсолютно никакво постижение, а основната му функция е да привързва партньорите и да прави бебета.
Скрит текст:
Е, вече и това не е. Дори ако прекалиш или не си в добри отношения с партньора може да се превърне в досада. Дори пържолата е по-свързваща, тъй като докато вечеряте може да споделите нещо по-интимно от секса, който е загубил всякаква стойност, тъй като предлагането и при двата пола е много високо.

Чудя се на ‘крия си нелошото материално състояние’ кое е реципрочното и как точно ще се случи при софийските мадами, набедени златотърсачки, с техните доста очевидни фризури, маникюри, педикюри, маркови дрехи и аксесоари и скъпа козметика. С или без кандидат с претенции, тези момичета голи и проскубани няма да излязат, а това струва в месеца доста повече пари от кора яйца и пакет 3в1. И не се полага за всеки, който твърди, че препечени филийки стигат.
Още ли те гложди матерланото ми положение? Аман от нападжии Grin
Май наистина имаш много кофти опит с жените, след като мислиш така.

# 227
  • Далечният изток
То верно било много тежко човек да е във връзка. Сега като го обясни Елора.... Мани, то това ти отнема и свободата, и живота.

Впрочем хора, които не могат да си позволят връзка, що въобще се тикат? Не им ли идва на ума, че могат да си живеят и сами, или при мама поне?!
Имам един съсед, таксиметров шофьор, живее при техните, никога не е имал жена, май и като по-млад и гадже не е имал. Над 50 е. Само едно му е на устата всеки път - колко са гадни жените и как той затова нямал, щото искали да му вземат всичко. Ма кво да ти вземат бе, той обрулен като джанка, коя е приритала да му вземе от нищото... На него ми напомня авторът.

# 228
Направо като чета, добре, че се ожених и не съм на "пазара". То, това щеше да е като втора работа!

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 11:06 от Michone

# 229
Авторе, я метни една снимка, да видим каква награда ще спечелят достатъчно забавните и щедри.

# 230
  • Далечният изток
Само не знам що мъжете се жалват, че жените имали изисквания. Ами техните?! То как да отговориш на всички, братче...
Сетих се един виц - Казаха ми, че жената трябвало да бъде домакиня в кухнята, мръсница в леглото и дама в обществото. Ами ако взема, че ги объркам?!

# 231
Пак ще повторя, авторът никак не ми се струва да е на предполагаемата си възраст от почти 40 години. Искал да му е забавно. Като не става за партньор, да си играе някоя видео игра например или каквото там го забавлява и да не се захваща с неща, които не са му по силите.

# 232
AIDA_N, не са изобщо високи изискванията към жените. Ето, дамата която се затормози да прочете няколко абзаца, очевидно няма високи изисквания за себе си и нещата, които я карат да капитулира интелектуално, ги формулира като дървена философщина.  

домакиня в кухнята - мнозинството от жените под 35 ядат навън и не готвят дори за себе си, а чистенето им е драма и си викат почистващи фирми.
мръсница в леглото - тук не виждам какъв е зора, да не е физически занемарена, да спазва нормална хигиена и да не е крайна откачалка. Големи изисквания, няма що.
дама в обществото - може да го има това още в някои църковни общества или селски общини, но в градовете дегенератщината е нормализирана и репутацията не е от значение. Особено когато гледам какви "дами в обществото" си менкат нашенския елит, страшен пример дават на останалите.

Абе Белче, искаш да давам, а не искаш да ме забавляваш. Не разбирам какъв е този магарешки стоицизъм, който си мислиш, че мъжете са длъжни да проявяват. Дай малко по-сериозно, иначе ще излезе, че само на този, който му е писнал живота, е готов за партньор. С какви утрепани от живота и отчаяни мъже комуникирате? Напротив, този който има и дава, него най-трудно ще го вържеш да работи за тебе. Иначе да - в момента правя каквото ме забавлява и не се занимавам със сериозни неща, които не са ми по силите. Обаче да изкарваш партньорство като някакво тежко бреме и ядрена физика, достойно само за богопомазани, си е малко смешно.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 13:40 от Анонимен

# 233
  • France
Така като те чета, ми звучиш всякаш нямаш кой знае какви критерии. Ако и на това не успяваш да намериш... трябва сериозно да се замислиш какво точно предлагаш?

# 234
Партньорството не е бреме, ако партньорите са съвместими един с друг. Ако например единият има очаквания за нещо по-сериозно, а другият си настоява, че иска само да го забавляват, няма да стане. В процеса на опознаване хората започват постепенно да се усещат един друг и преценяват какво, колко и дали изобщо си струва да влагат в тези отношения. Ако единият още от началото започне с изисквания, едва ли връзката ще се развие и съхрани.

# 235
Мъж, който влиза в женски форум, за да публикува тема, придружена с хапливи коментари, звучи меко казано комплексарски.
Честно казано, на кого му пука какви изисквания имате или какви хора според вас преобладават в света на запознанствата?
Лепенето на етикети върху жените е сравнимо с гей, който изпитва завист към жена, напълно абсурдно и дребнаво.
Цялата ви тема всъщност не казва нищо друго, освен: "Жените са зле, а аз съм перфектен, но сам."
С подобно отношение е напълно вероятно да останете сам още дълго… освен ако не решите да се съберете със себеподобен.

# 236
Авторе, май май ти е проблем, че жените могат да си позволят ежедневно хранене навън и домашна помощница и нямаш представа какво да предложиш, щом тайният ти коз също не би ги впечатлил... Grinning

Ще трябва да покажеш уникална външност или чудесен характер, или интелект, работливост и сръчност, креватни умения, чувство за хумор, абе нещо.

Иначе да направиш закуска и да очакваш обратно същата е опит за евтини тестчета и манипулация. Това е като да й платиш сметката и да очакваш секс. Жената може да не те чувства близък и да го смята за изхвърляне и имитиране на връзка без да има такава, може да прави закуска само на гаджета, не на фък бъдита, може да не умее да готви, но да покаже благодарност по друг начин.

Жените може да са всякакви, но и ти не блестиш с нищо забавно.

# 237
Някак ми е неестествено мъж да е толкова подробен за личния си живот.Това честно казано ме отблъсква и не е никак мъжествено.

# 238
Авторе, обем/количество не е ранно на качество. Важи и при жените, и при темите в бг мама 😁😁😁

# 239
Авторе, май май ти е проблем, че жените могат да си позволят ежедневно хранене навън и домашна помощница и нямаш представа какво да предложиш, щом тайният ти коз също не би ги впечатлил... Grinning

Иначе да направиш закуска и да очакваш обратно същата е опит за евтини тестчета и манипулация. Това е като да й платиш сметката и да очакваш секс. Жената може да не те чувства близък и да го смята за изхвърляне и имитиране на връзка без да има такава, може да прави закуска само на гаджета, не на фък бъдита, може да не умее да готви, но да покаже благодарност по друг начин.

Нямам проблем с това, иначе аз трябва да го върша Grin
Такива двойни стандарти не признавам. Ако на такъв евтин тест се проваля, просто не ни е писано.

Някак ми е неестествено мъж да е толкова подробен за личния си живот.Това честно казано ме отблъсква и не е никак мъжествено.
Представям си каква е средата ти - мъже комуникиращи със 3-4 звука като в каменната ера. Не искаме ли малко да вдигнем нивото или при вас отказвате да преминете в бронзовата епоха?

Общи условия

Активация на акаунт