Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 565
  • 916
  •   1
Отговори
# 240
Има много други варианти между необщителен и многословен, и за двата пола важи. И аз предпочитам човек да се изразява по-кратко и ясно, а не да ме отегчава, като ми обяснява с 20 изречения нещо, което може да се каже и само с 2.

# 241
Разбирам, че мъжете изразяват най-лесно любовта си към някой чрез задоволяване на потребностите му, но все пак трябва да има и щипка изненада, романтика, чувствителност, уязвимост.
Изглежда сякаш чувствителността ти към жените е колкото имаш такава към уредите ти за приговяне на закуската.

# 242
Явно не сте ме разбрал,говоря за споделяне на лични и интимни подробности а не за липса на комуникация.И това е лично мое мнение разбира се:smile:

# 243
Ти реално какво искаш да вършиш в една връзка? В сериозната ти връзка какво си вършил?

# 244
Има много други варианти между необщителен и многословен, и за двата пола важи. И аз предпочитам човек да се изразява по-кратко и ясно, а не да ме отегчава, като ми обяснява с 20 изречения нещо, което може да се каже и само с 2.

Да, и книга, която се чете за 5 минути, и висше образование за 3 месеца.. Няма как всичко е Тик-ток. Но да, съгласен съм, трудно е комуникацията, когато двете страни са на различно интелектуално ниво. И на мен ми се е случвало да съм от двете позиции.

Явно не сте ме разбрал,говоря за споделяне на лични и интимни подробности а не за липса на комуникация.И това е лично мое мнение разбира се:smile:
Буквално така се казва раздела на форума, в който пишем в момента.

# 245
Авторе, не си забравил бившата. Това е и докато е така и на мис Свят ще намериш кусури.

Аз само не разбрах защо изначално си се занимавал с наркоманка. Че там закуската е последния проблем. 

P.S. Не знам с каква точно цел авторът е създал темата, но към момента вече съм почти сигурна, че просто гледа сеир.

# 246
  • Sofia
Ти реално какво искаш да вършиш в една връзка? В сериозната ти връзка какво си вършил?
Аз чета, че иска да се забавлява (постоянно се натъртва на това), да не плаща сметки, да не изслушва половинката, да не се ограничава от излизания с приятели и хобита - с други думи да не се затормозява и ограничава грам. Жената от друга страна трябва да върти кухнята, да бъде "реципрочна" и да му измисля забавления, за да поддържа интереса на шейха.
Е, къде го дават така...

# 247
Скрит текст:

Да, и книга, която се чете за 5 минути, и висше образование за 3 месеца.. Няма как всичко е Тик-ток. Но да, съгласен съм, трудно е комуникацията, когато двете страни са на различно интелектуално ниво. И на мен ми се е случвало да съм от двете позиции.
Скрит текст:

Буквално така се казва раздела на форума, в който пишем в момента.
Мисля, че достатъчно ясно съм се изразила. Изопачаването на думите ми бих го определила като умишлено създаване/продължаване на спор, без всъщност да е нужно.

# 248
  • Далечният изток
Ехх Ревоукъре, издаде се Joy

# 249
Интересно ми е 23-25-годишните откъде на ират кинти за прислуга да им чисти.

# 250
В София се изкарват пари, дори от млади хора. В нашата фирма стартово е 3500-4000 нето и имаме няколко млади колежки под 25г.  3-4 почиствания от малка фирма на месец са ти 200лв. Аз също ползвам понякога.

# 251
Да обобщим темата:
- мъж на възраст сега озовал се на пазара на връзките има избор само между наркоманки, развалини, с външен вид на общи работници и т.н.
- наркоманка, развалина и т.н. на пазара на връзките може  да избира от... почти всичко на практика, на нея ѝ готвят, редят се на опашка, правят се, че не забелязват как на масата си пише с още петима и т.н.

# 252
В София се изкарват пари, дори от млади хора. В нашата фирма стартово е 3500-4000 нето и имаме няколко млади колежки под 25г.  3-4 почиствания от малка фирма на месец са ти 200лв. Аз също ползвам понякога.

Така, а след като по твои думи "мнозинството от жените под 35 ядат навън и не готвят дори за себе си, а чистенето им е драма и си викат почистващи фирми", откъде идват нереалните очаквания да ти правят закуска??? Те ядат навън такива жени, какво се натискаш като дроб сърма у леглото с цигарата и 3в1-то, ами не излязохте да ядете навън или не врътна един телефон/пусна поръчка от приложението?

Къде е логиката в тези ти очаквания?

# 253
  • France
Ехх Ревоукъре, издаде се Joy
Тц, не е той

# 254
  • Далечният изток
Белче?!
Ревоукъра така неприятно фамилиарничи.

Общи условия

Активация на акаунт