Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 483
  • 916
  •   1
Отговори
# 525
Когато селекцията е 'да става на външен вид, да говори горе долу свързано и да правим секс възможно най-скоро' какъв да е резултатът?!

# 526
Само дето, докато една жена допусне мъж до закуска, минава време. Аз лично де, не обичам да преспивам у някого, с когото имам неясни отношения.
Когато бях необвързана, през доста дългото ми моминство, имах златно правило - след секса и цигарата, този който е на чужд терен става и си тръгва.
Заспиването заедно и закуската са много, много по-следващ етап. А етапи, както знаем, не е хубаво да се прескачат Smiley Преспивала съм и сме си сервирали кафета и закуски с хора, с които вече имаме връзка. С фък бъдита - никакъв шанс.

# 527
  • Далечният изток
Пак опираме до нереалистичните очаквания.
Обикновено мъжете из темите обвиняват нас жените в това, че не можем да отсяваме правилно хората и се хвърляме където не ни е мястото...

# 528
Просто Тракиеца иска с минимум старание да усети всички екстри на отношенията между мъж и жена.
Нито се е постарал в подбора, нито в комуникацията, нито в развитие на някаква емоционална свързаност, и накрая 'къде ми е закуската, защо ми е толкова скучно?!' Grin

# 529
На днешно време, като ги гледам, всички мъже искат, при минимум усилия, максимум резултат и облаги.
Е, има и доста свестни момичета, при които не се получава от раз да ти скочат в леглото, а държат да опознаят, почувстват човека срещу тях. Това са жените със стойност.

# 530
  • Out of the Mix
Е как ще готвиш закуски и какво ли не на някого, с когото си се видял броени пъти. Нали трябва имаш чувства към този човек, да те е грижа за него, за да пристъпиш към такъв акт на любов и интимност. За мен дори да се събудите в едно легло е знак за близост, която много хора не са готови да проявят рано в отношения. Нямам високо мнение за хора, които проявяват свръх ентусиазъм много рано.
Съгласен съм, постепенно да се случват нещата.
Въпреки че има случаи, когато от ден 1 нещо ви дърпа и искате постоянно нещо да се случва между вас.
Приемайки, че наистина сте открити и ви е хубаво един с друг, няма невъзможни неща.
Ако знаеш колко връзки са започнали така...Simple Smile
Като дори сексът може да не се случи веднага, а да кажем след седмица, две, поради обстоятелства.

Ариел, сексът не е до време, а за цял живот, постоянно. Simple Smile
Може да има периоди на "приливи и отливи", но химията и страстта, интимността (която не е само актът), се поддържат, иначе не става.

Относно възрастта, зависи.
Познавам всякакви - и такива, които ти описваш, и ~25 годишни зрели.

Относно готвенето - брат ми обича да си готви, приятелката му на 23 - също, при все, че и работят и двамата, и се занимават с куп неща.

# 531
Скрит текст:
Е как ще готвиш закуски и какво ли не на някого, с когото си се видял броени пъти. Нали трябва имаш чувства към този човек, да те е грижа за него, за да пристъпиш към такъв акт на любов и интимност. За мен дори да се събудите в едно легло е знак за близост, която много хора не са готови да проявят рано в отношения. Нямам високо мнение за хора, които проявяват свръх ентусиазъм много рано.
Съгласен съм, постепенно да се случват нещата.
Въпреки че има случаи, когато от ден 1 нещо ви дърпа и искате постоянно нещо да се случва между вас.
Приемайки, че наистина сте открити и ви е хубаво един с друг, няма невъзможни неща.
Ако знаеш колко връзки са започнали така...Simple Smile
Като дори сексът може да не се случи веднага, а да кажем след седмица, две, поради обстоятелства.

Ариел,
сексът не е до време, а за цял живот, постоянно.
Скрит текст:
Може да има периоди на "приливи и отливи", но химията и страстта, интимността (която не е само актът), се поддържат, иначе не става.

Относно възрастта, зависи.
Познавам всякакви - и такива, които ти описваш, и ~25 годишни зрели.

Относно готвенето - брат ми обича да си готви, приятелката му на 23 - също.
Да, да. И на 80 ли (примерно)?

# 532
  • Далечният изток
Учудващо, но при някои да, и на 80, и на повече.
Имах навремето една съседка.... Не е за разправяне.
За три години умори трима старци. Буквално.

# 533
  • софия
Отчайвам се като ви чета. Май ще си остана сама, то на тея мъже само секс и храна им е в главата. Не остана ли някой свестен да гледа по-нагоре от 1во ниво на пирамидата на Маслоу Rolling Eyes

# 534
  • Далечният изток
Как сама бе, ей сега ще ти пише Рикавъра, само кажи на колко години си.

# 535
  • Out of the Mix
Raheema, стигнал съм до най-високото стъпало, но това се коментира.

Щом те вълнува нещо друго, може спокойно да смениш курса.

Категорични заключения от форум не се правят.

# 536
  • Пловдив
Отчайвам се като ви чета. Май ще си остана сама, то на тея мъже само секс и храна им е в главата. Не остана ли някой свестен да гледа по-нагоре от 1во ниво на пирамидата на Маслоу Rolling Eyes

Всички ще умрем . Не на 5G -то!!!

# 537
  • софия
Те моите заключения не са само от форума. Не ползвам приложения и разчитам на истинския живот, но и там е трагично положението.

AIDA, не мисля, че попадам в предпочитаната възрастова категория, малко над 30 съм Smiley

# 538
Те моите заключения не са само от форума. Не ползвам приложения и разчитам на истинския живот, но и там е трагично положението.

AIDA, не мисля, че попадам в предпочитаната възрастова категория, малко над 30 съм Smiley

Ни за Ди Каприо, ни за Revoker, Simple Smile)))

# 539
Отчайвам се като ви чета. Май ще си остана сама, то на тея мъже само секс и храна им е в главата.
И моите наблюдения са такива. След определена възраст остава само храната.

Общи условия

Активация на акаунт