Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 490
  • 916
  •   1
Отговори
# 510
Имам доста познати като автора и стават все повече с годините.
Общо взето драмите и всичко което се пише и говори от тях и от автора е едно и също на 95%.
Оставам с убеждение, че по всички апове, ползвателите са едни  и същи като характеристика, мъже и жени, били те на 20+ или 40+
Винаги се започва с голямата кошница всяка връзка или дори среща и много скоро има, ама то/тя е еди как/ва си и започват негативите , минусите, проблемите и откровените лъжи и т.н. и дори след 2-3-4 седмици се започват със скандали и проблеми, все едно са от години заедно и изведнъж се прекратява всичко така както е и започнало.

Малко като затворен кръг става, все едно някой да отиде за риба на реката, където има пъстърва, ама да се надява да хване тон или калкан, които не живеят в реки.

Едно е ясно, с напредването на годините става все по-трудно, ако не направиш компромиси, оставаш сам или с тези които си описал и се сменят през Х месеца и в един момент ще ти писне, някои решават, че  е по-добре с компаньонка и ги разбирам.

Доколкото разбирам, няма желание да смяна на начина и мястото  на търсене на жени, та още едно бетониране.

Днес бях свидетел на разговор на две момченца, 18-20 годишни, едното обясняваше на другото, че приятелката или жената е на трето място. Първо са родители, втори приятели и на трето приятелка.. този дали ще стигне далеч?
Другия му отговори, че не е прав, че един ден ще живее с някоя и ще първа, но той не се съгласи.

Иначе масово и мъже и жени 20-40+ годишни не искат да пипнат и не могат нищо в тях, какви закуски, какви 5лв, ако изчистят понякога е максимума.

В такива случаи е добре да смени среда, дори работа, иначе се цикли и няма какво да стане.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 22:58 от Alexslav

# 511
Е как ще готвиш закуски и какво ли не на някого, с когото си се видял броени пъти. Нали трябва имаш чувства към този човек, да те е грижа за него, за да пристъпиш към такъв акт на любов и интимност. За мен дори да се събудите в едно легло е знак за близост, която много хора не са готови да проявят рано в отношения. Нямам високо мнение за хора, които проявяват свръх ентусиазъм много рано.

# 512
  • София
Авторът и мъже като него няма как да разберат това, защото за него петзвездната закуска не е порив на чувствата, а евтино тестче. И не разбира, че ако някоя отвърне със същото на втора среща, няма да е проява на лично отношение към него, а ход на хитра ученичка, която знае много добре какво е нужно, за да й пишат шестица. И нищо не гарантира, че отношението ще продължи, веднъж щом целите са постигнати.

# 513
Така е. Тук забавното е, че господинът, който държи всичко да дели с дамата 50 на 50, ако случайно вземе, че почерпи, следващия път задължително да почерпи тя, който нямал пари за море, изведнъж стана много отворен и започна да предлага маркови чанти за хиляди левове на непознати във форума, че и да учи на произношение на марки, които даже и в съня си не е виждал. Не знам кво става тука...

Аз откога говоря, че баш най-скъсаните са най-отворени при надлъгване за пари, жени и пр. ергенски мечти...Satisfied Само като видиш как обговаря която и да е тема, и става ясно къде го стяга.

# 514
Късно се включвам в тази доста забавна тема.

Авторът доста упорито крие възрастта си, но звучи като някой, който е прехвърлил 30, даже 35. От там нататък смятам за нелепо мъж на такава възраст да се оплаква от кулинарните умения на студентки. Малко момичета под 25 подхождат на по-възрастен  мъж. Те просто не са на една вълна. Така че авторът трябва да се преориентира.
Второ, един себеуважаващ се мъж никога няма да допусне в леглото си жена употребяваща тежки наркотици.
Всичките проблеми на автора произтичат от липсата на цедка в отношенията.

# 515
Писах вече, но ще се повторя. Възможно е той умишлено да избира такива, за да се оплаква после как всички жени са ужасни.

# 516
  • София
Аз съм твърдо убедена, че всеки човек е като огледало - във запознанствата и връзките намира огледален образ на самия себе си в този момент.

# 517
Всички писахме, че със сигурност е между 35 и 40 годишен - за това и заобикаля въпросите за възрастта си.
Докато обаче продължава да се среща с много по-млади жени от него и да иска ментално да са на неговият акъл (15 плюс години нагоре) далеч няма да стигне.
Работя с колежки в диапазона на възрастта, която той търси - абсолютен кошмар е да общуваш с тях.
Що за мъж наближаващ 40 ще си причинява такова чудо?
За секс? Секса е до време - а после?

# 518
Ще те черпя, ко ще турско да е Laughing
Ахаха, добре, "предавам се". Blush

Скоро ще имам среща с една приятна дама, ма с нея сме малко "по-така".

Та тя, като теб, накрая ми "хвана цаката", и ми вика: " Само да ми дойдеш на моя територия..., а ти ще дойдеш..." Laughing
То реално няма накъде и да бягам, че така се стекоха нещата, заклещи ме.
Е, няма са да се дърпам, то и това остава.

Искам да кажа, че всяко нещо с времето си и зависи от човека отсреща. Simple Smile

Ама вчера сутринта вече беше ходил при дамата няколко пъти, от 70 часа връзка, чак и книжка щеше да си изкарва тя заради теб, че да не ходиш само ти и да не се разориш заради паркинга... Сега тази друга ли е, дето тепърва ще ходиш при нея? Доста отчаяно, из цяла България да им ходиш на крака, с кола де.

# 519
  • Далечният изток
Авторът следващия път да си каже директно на момата, че сутрин задължително закусва и когато някоя сутрин се озове в нейното легло, ей тогава ще е тестът тя запомнила ли го е това или не. Ама да търсиш закуска у момата, дето не закусва, а сутрин пие само 3 в 1, как да стане, тя де да те знае къде те стяга чепикът?!
Най-добрия вариант е, щом ти е толкова важна закуската, да занесеш каквото тям ядеш или сутринта да станеш и да прибягаш да го купиш.
Аз попари съм правила на детето като беше бебе. От там нататък за близо 25 години закуски да съм правила към то 5 пъти някъде. За мъж пък - никога не се е случвало.

# 520
А кокаинът нали е "бялата диета" за отслабване. То, ако и ядеше при тая цена на наркотиците, де ше му излезе краят. Абсолютно неразумни очаквания да има нещо в хладилника...

# 521
Нищо им няма на младите момичета. То пък щото няма лели, които са пълен кошмар за общуване. Зависи на какви ще попаднеш.
Проблемът е, че някои мъже много обичат да се хващат с жени, които да променят. Да превърнат младата купонджийка в домакиня, да превърнат поулегналата жена, която вече си търси уюта, в купонджийка, да превърнат глезаната в 50/50.

# 522
  • София
Само дето, докато една жена допусне мъж до закуска, минава време. Аз лично де, не обичам да преспивам у някого, с когото имам неясни отношения.

# 523
Само дето, докато една жена допусне мъж до закуска, минава време. Аз лично де, не обичам да преспивам у някого, с когото имам неясни отношения.

Да бе, много е дразнещо, позабавлявал си се, ставаш на сутринта, ама вече си искаш да си се занимаваш с твои си неща, имаш да наваксаш през почивния ден с някакви неща за предстоящата седмица, обаче някакъв охлюв се търкаля в леглото и не се сеща да си тръгне, чака закуска и кафе.

# 524
Аз не съм спала досега с някого, който искам на сутринта да го няма.
Затова си мисля, че авторът е влезнал в ролята на фък бъди, пък изисква преимуществата на връзка.

Общи условия

Активация на акаунт