Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 679
  • 916
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Авторе, мислиш ли се за много добра партия? Защото изглежда като да го мислиш, но не изглежда да си. Оплакваш се от неща, които самият ти правиш. Звучиш киселяшки, с доза чичо, който си вярва прекалено. Убедена съм, че дейтинг сцената е пълна с всякаква плява, но идвайки тук да сипеш от позицията на привидяното ти превъзходство, не успяваш да се разграничиш от нея. По-интересно е какво сложи край на предишната ти връзка?

# 46
За мен никоя нормална жена, с морал и ценни качества не би ползвала сайт за запознанства, че и да ходи на по 5 различни срещи на седмица.
Никога не съм имала профил в такива сайтове, няма и да имам
Толкова за дамите , които среща автора на темата.
Все едно аз да търся само и единствено по кръчмите и да им се сърдя, че са алкохолици.Ами няма какви други да са!

# 47
Едва те изтраях да те дочета! Истинска примадона с претенции! Там е отговора. Мрън-мрън-мрън, мерси, имам си приятелки за това. Получаваш това, което даваш, а това, че даваш повече и си неповторим май е само в твоята глава!

# 48
С твоите огромни претенции и очаквания как се захвана с наркоманка? Аз отсявам даже пушачи, а ти с хилядите си изисквания си отишъл да спиш с наркоманка. Сигурно ти е харесала на външен вид и си забравил всичко друго. В което няма лошо, искал си да праснеш 2 пъти, праснал си. Ама защо са тези вопли, че нямало закуски, филийки, не плащала сметки. Ти от наркомани ли очакваш да въртят къща и да стават майки?

Не са ти виновни аповете за неуспехите на любовния фронт, ами собствената ти липса на критерии и лоша преценка. Като нямаш базови критерии се хващаш с всякъв боклук. Нормално.

# 49
От цялата работа разбрах само, че отделяш прекалено голямо внимание на яденето...

Сутрин първата ти мисъл да е за препечени филийки?! Thinking Нещо много сбъркано, пич...

Така е, израсна цяло поколение, за което баничка и боза (и двете - вчерашни) в 6 без 15 на Сточна гара пред вагона с цимент, е нещо напълно непознато. А ако им кажеш "Шкембе с много чесън и три бири", направо викат екзорсист.

# 50
Не е забавно, защото вече си дърт. Малко като да се напиеш - едно време е било забавно, сега цяла нощ ходиш да пикаеш и на другия ден си дроб.

# 51
Та...какъв ти е въпроса?

# 52
Много ме кефят тези, дето се влачат след неставащите, ама иначе ЕЙ ТАКАВА уста са отворили да обясняват кой става. Логическите дефицити даже не са за коментар.

# 53
  • София
Ако една жена на 20 прави закуски и мисли за делене на сметки, вместо да бъде обгрижвана и глезена, каква ли е на 40+? И дали е мечтаният (дългогодишен) партньор?

# 54
  • Sofia
Гнусна тема.
Отишъл на пазар за жени и дошъл тук да коментира стоката.

Има нещо/всичко много сбъркано.
1. Нормалният развой в една връзка е да харесаш някого, да се опознаете и тогава съвсем естествено нещата прерастват във връзка, защото има привличане, защото си пасвате. А в тази история - само връзки с развалини и неподходящи. Ми като са неподходящи, защо изобщо се е стигало до "връзка"?

2. Жените са хора с чувства и достойнство, а не парчета  месо изложени на витрина. Явно и ти не си се доказал пред тях, за да се инвестират в отношенията ви.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 08:53 от Brin de muguet

# 55
А не мислите ли, че за да му връзват все пак става? Друг е въпросът, че той действа по същия начин, това го има при този тип запознанства. Огромен избор особено ако си достатъчно атрактивен, не влагаш нищо и щом нещо не ти допада или просто не те кефи достатъчно минаваш на следващата. И така се получава едно изтощаване и апатия след определен период от време. Ако и цели прекалено млади жени, там още повече го има същото и при тях заради възможността

# 56
Не може всеки път, когато някой мъж се оплаче от липса на опашка кандидатки за банг мейд, да умуваме за връзки.

# 57
  • София
А не мислите ли, че за да му връзват все пак става? Друг е въпросът, че той действа по същия начин, това го има при този тип запознанства. Огромен избор особено ако си достатъчно атрактивен, не влагаш нищо и щом нещо не ти допада или просто не те кефи достатъчно минаваш на следващата. И така се получава едно изтощаване и апатия след определен период от време. Ако и цели прекалено млади жени, там още повече го има същото и при тях заради възможността

Не. А и кои да му връзват? По неговите критерии, все неставащи. Да пише, като почнат да му връзващ ставащите.

# 58
  • Sofia
Не може всеки път, когато някой мъж се оплаче от липса на опашка кандидатки за банг мейд, да умуваме за връзки.
Аз не умувам за връзки, а за това, което се случва преди да има връзка.
Тук такъв етап липсва, пък после се оплаква от избраниците си.
Не всички отношения прерастват във връзки, и това е нормално.
Но той директно очаква благинките на една връзка, а реално не показва, че е готов за такава.

# 59
Не разбирам. А и не видях да пише някъде.
Някаква дългогодишна приятелка е имало в тази история. Защо се разделихте с нея? Заменихте я за "забавление"? Сигурно точно е трябвало да наоравите стъпка към сериозно развитие на дългогодишната ви връзка и сте подвили опашка.
Щом е дългогодишна, значи това е връзка, доказала се във времето.
Защо я прекратихте?
В момента сте в позиция изтървал питомното, гони дивото.
И да, продължавам да мисля, че най-добрата жена в живота ви, сте оставили.
Сега може да разнообразявате със секс с различни жени, но и това омръзва. Ще я карате така до 40г и ще разберете, че ще си стоите сам, недоволен, озлобен и нещастен като сърдит и кисел стар ерген и нищо ЗАБАВНО няма в това.
Живейте както искате, но не са ви виновни жените. Проблепът е във вас.

Общи условия

Активация на акаунт