Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 329
  • 916
  •   1
Отговори
# 30
значи от аповете имам поне 3 приятелски семейства. Аз квалификации не слагам, казвам на какво лъха изказването ти. Сега ако си на 35г. и търсиш жена, в тяло на 20годишна, ами няма как да стане.Казвам го като човек, бил и от двете страни на примера.Златотърсачките, според мен, търсят мъже с финанси ала Д.П., ти от тези ли си? Не знам в каква среда си, но след 27г., хората не забавата гледат, а имат по-сериозни въпроси да решават. И като цяло, важно ти е на кого можеш да разчиташ, а не с кого можеш да се влачиш по барове до сутринта.

# 31
Ако наркоманката - развалина му беше направила принцеси с чай за закуска, всичко щеше да е цветя и рози..или не?
Много нехигиенично във всеки смисъл, звучат описаните опити за търсене на подходяща жена.

# 32
Много се фиксираш върху годините, кукумицинка. Не сме 90-те, не го мисли толкова. 20 годишните в момента са толкова изпържени днес, че даже връстниците им зорлем излизат с тях.

летящата, не знам дали на 100% може да се разчита на някой в днешни дни, но със сигурност може да ти е забавно с някой в дългосрочен план, ако си паснете. Точно тези познати, които бяха по сериозните въпроси, вече са с развод и кредити зад гърба. Вятарът на промяната духа всяка сутрин в днешни дни.

Искам да ти споделя и за дейтинг аповете. Един човек, който вече е ползвал активно дейтинг апп, има голям шанс пак да пристане там. Едно по-люто скандалче с половинката, 2 минути за инсталиране и пак си в играта. Четох, че в дейтинг аповете има повече обвързани, отколкото необвързани.

# 33
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
*Вероятно е б@си пързалката,  но...

На крива ракета Космоса ѝ е виновен, в общи линии.
Тая такава, оная онакава, само лирическия герой целия в бяло.
На 40 + съм, с дете на 10, и връзка от 20 години.
Иии, звучиш много повърхностно и незряло. Убедена съм, че могат да ти се получат нещата и с жена, която не приказна хубавица, но щом ти харесва да се мъчиш, приятно изкарване!

# 34
Защо криеш на колко си години, да не се смеем на очакванията ти към с десетилетия по-млади момичета ли?

Разбира се, че ще се фокусираме върху годините ти и защо дългогодишната връзка се е разпаднала. Човек един път е на 20 или на 30. В един момент става смешно иббелепо да се опитва да лови на гола кукичка като студент първокурсник, да има фън и лежерност, ама и да го обгрижват като улегнали домакини 20-годишни лолитки.

# 35
Ами, авторе, ако показването за теб значи да си изтъпаниш чипосаното беемве за десет иляди лева на профилна, по-добре не. Ако умишлено замъгляваш часовници и марки на дрехите, защото толкова много се притесняваш за парите си, значи имаш проблем.
Разликата между предразсъдъци и мизогиния и комплексарщина е тънка.
Позволи ми и аз да проявя предразсъдък.

# 36
Залагам, че е над 35.

# 37
Thracian, моите приятелки бяха на 30+, искащи семейство. Не "опрашиха" всички срещи. Но излизаха с тях за по 3-4 срещи и прецениха кой от тях е на вълна семейство.После, с кого от тях имат общи интереси, хобита,разбирания.Мен и мъжете им ме кефят-нормални хора ми се струват, не перфектни. Обаче имат деца сега, та никой от тях не ми говори за забава.
Като навърших 30г., почнах да се оглеждам за баща на детето си, та и на мен не ми беше до забава.
Гледам хората днес въобще не губят време и ресурси в начинания, които забавно да не ги доведат до крайната цел.
/аз съм имала ап за около 3 дни.Масово ме харесваха от типа "ела да ми го оближеш" или ме бомбардираха как да не очаквам да платят сметката,щото нали сме еманципирани и да пратя други снимки, за да са сигурни, че съм реална. Не съм била на среща/.

# 38
Над 40 и т.нар. развалини всъщност спират да ти вдигат телефона, защото си ужасно дразнеща персона.
Всъщност бих заложила сериозна сума, че си в много късните 40 и скоро ще смениш 4ката.  Тангра или фрагрансето 5.0.

# 39
кукумицинка, по-скоро визирах фокуса върху твоите години, защото едва ли не след 20-те си години при теб е настъпила някаква необратима криза. Това го казвам, защото дори тук съм сигурен, че има 40-45 годишни жени, които слагат в малкия си джоб средностатистическите 20 годишни във всички отношения. Особено днес с толкова модерна козметика, процедури, хранене, фитнеси, хормонални терапии, не е толкова трудно, ако си мислиш, че след 30 години човек увяхва като препикано мушкато.
Ако толкова те интересува моята възраст - аз съм все още в същия обхват като този, в който търся.

Като навърших 30г., почнах да се оглеждам за баща на детето си, та и на мен не ми беше до забава.
Повечето жени се събуждат един ден се събуждат и си казват "Като навърших 30г., почнах да се оглеждам за баща на детето си, та и на мен не ми беше до забава." Това не става при мъжете. Мъжете се събуждат с мисълта за пишкане и препечени филийки. Мнозинството от мъжете не срещат жена с такава цел, не е така калкулирано, те просто срещат някой, приятно им е с нея, развиват естествено отношенията и така нататък. Мисълта ми е, че дейтинг аповете е пълно с отегчени съпруги, които са търсили с някой да уседнат, защото ги е притиснала възрастта и 5-10 години по-късно са тотално отегчени от тези отношения и съвместен живот. Ти звучиш обаче като стабилна жена и смятам, че това няма да е случая при теб. Но много не са така.
Мен лично такива с "треска за бебета" малко ме плашат, по-мнителен съм и ми трябва поне година-две с човека, за да го възприема сериозно за такава идея.

Над 40 и т.нар. развалини всъщност спират да ти вдигат телефона, защото си ужасно дразнеща персона.
Всъщност бих заложила сериозна сума, че си в много късните 40 и скоро ще смениш 4ката.  Тангра или фрагрансето 5.0.
С какво те подразних и защо ме сравняваш с други хора Тангра и Франсето?

# 40
Чакал закуска?
Откъде накъде?
Да се редуват на сметките?
Всяка нормално изглеждаща жена ще намери секс.
И при твоите очаквания защо да избере точно теб?
Защото заради един секс да ти се лигави и прави на домакиня, хайде полека да е била толкова отчаяна.

# 41
Пич, не си емоционално свободен. Звучиш ми по абсолютно същия начин както мен преди 15 и повече години, с тая разлика, че не си лягах с тях, а ги режех още след първата среща или ги преценявах от чатовете. Действаш много повърхностно и не се обвързваш с тях емоционално, режеш защото не ти е интересно, а е защото нямаш интерес. При мен беше несподелена любов, като дори по онова време не си давах сметка, че ми влияе толкова силно и се чудих защо никоя не може да ме грабне с нищо, случвало се е от по 100 резултата със снимки отговарящи на критериите за търсене нито една да не ми хареса. Ти си знаеш какво ти е, сега ясно че нещата са се променили към по-зле за тия години, но и при теб има нещо вътрешно да те спира. Сега не ми се занимава да пиша фермани, утре ако не ти заключат темата може да напиша нещо повече. А да, ожених се от сайта за запознанства, единствената ми успешна връзка за толкова време и опити с онлайн запознанства, ама беше достатъчно.

# 42
  • Далечният изток
От цялата работа разбрах само, че отделяш прекалено голямо внимание на яденето...

Сутрин първата ти мисъл да е за препечени филийки?! Thinking Нещо много сбъркано, пич...

# 43
Скрит текст:
кукумицинка, по-скоро визирах фокуса върху твоите години, защото едва ли не след 20-те си години при теб е настъпила някаква необратима криза. Това го казвам, защото дори тук съм сигурен, че има 40-45 годишни жени, които слагат в малкия си джоб средностатистическите 20 годишни във всички отношения. Особено днес с толкова модерна козметика, процедури, хранене, фитнеси, хормонални терапии, не е толкова трудно, ако си мислиш, че след 30 години човек увяхва като препикано мушкато.
Ако толкова те интересува моята възраст - аз съм все още в същия обхват като този, в който търся.

Повечето жени се събуждат един ден се събуждат и си казват "Като навърших 30г., почнах да се оглеждам за баща на детето си, та и на мен не ми беше до забава." Това не става при мъжете.
Скрит текст:
Мъжете се събуждат с мисълта за пишкане и препечени филийки. Мнозинството от мъжете не срещат жена с такава цел, не е така калкулирано, те просто срещат някой, приятно им е с нея, развиват естествено отношенията и така нататък. Мисълта ми е, че дейтинг аповете е пълно с отегчени съпруги, които са търсили с някой да уседнат, защото ги е притиснала възрастта и 5-10 години по-късно са тотално отегчени от тези отношения и съвместен живот. Ти звучиш обаче като стабилна жена и смятам, че това няма да е случая при теб. Но много не са така.
Мен лично такива с "треска за бебета" малко ме плашат, по-мнителен съм и ми трябва поне година-две с човека, за да го възприема сериозно за такава идея.

Всъщност бих заложила сериозна сума, че си в много късните 40 и скоро ще смениш 4ката.  Тангра или фрагрансето 5.0.
С какво те подразних и защо ме сравняваш с други хора Тангра и Франсето?
Става, точно така си става.

На повечето в един момент им прищраква, че искат и жена, и деца, и почват да търсят трескаво някоя свястна. И се спират често на първата, която не е преспала с половината им приятели, не им троши парите и нервите и все още става да бъде майка. Като поотраснат малко или много децата, почват да се пооглеждат отново и отчитат какво са пропуснали в бързането, ама често е късно.

Smiling Imp

# 44
От цялата работа разбрах само, че отделяш прекалено голямо внимание на яденето...

Сутрин първата ти мисъл да е за препечени филийки?! Thinking Нещо много сбъркано, пич...

JoyJoyJoy
няма да мисли за любов, ми за хляб..

Общи условия

Активация на акаунт