Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 639
  • 916
  •   1
Отговори
# 150
Нали втората среща е била на територията на жената?
Аз нещо съвсем се обърках.

# 151
Да правиш секс с непознат е по-смахнато от това да му направиш закуска след това..

# 152
Какво разбрах аз от темата. Момъкът иска да се "инвестира" в отношенията и от двете страни. Ако може, още от мига на запознанството. И ако може, повече от страна на жената, та да не се мине той.

# 153
  • София
Авторе, ако наркоманката беше направила закуска, щяха ли да ви се развият отношенията въпреки коката? И за какво са ти такива приятели? Нещо хич не ти вярвам на приказките.

Къде прочетохте, че авторът е на 40?
Той пише, че излиза с жени 25-35 годишни.
Може и на 30 да е.

Авторът упорито отказва да отговаря на въпроси за възрастта и сериозните си връзки, вероятно понеже не желае да бъде оценяван така, както той оценява. И докато момичето в съседната тема го стимулираха да излиза, никой не го е стимулирал да спи с мъже под достойнството й и после да ги плюе във форума.

По втората част, след като казваш опознавателен секс, никакви филийки, защо той трябва да развързва кесията? Нещата са взаимни,  никой не влага нищо в тези опити за нещо,  и за тва нищо не става. Малко в стил Божинката, ма си е баш така.

Ами то все някой трябва да почне. Авторът си представя, че е почнал със закуската в леглото, но отсреща явно или не смятат това за голямата работа, или имат друга представа за какво трябва да получат преди да дадат. Явно не са на мнение, че авторът е толкова голяма работа, че да си заслужава усилията, иначе щяха да се напънат да му се харесат. А кой каквото и да разбира под развалина, нормалните хора не ги канят в леглото си, камо ли да се пънат да ги прикоткват със закуски. Единствено за него говори зле, че се мъкне с хора, които определя така.

# 154
  • Sofia
Да правиш секс с непознат е по-смахнато от това да му направиш закуска след това..
Е то с какви се прави секс от дейтинг аппа? Едва ли са първи или многогодишни приятели.

# 155
Друга възможна интерпретация. Авторът държи (и се старае) по отношение на общо взето маловажни неща като закуската, защото иначе няма какво толкова да предложи. Нямам предвид материално или сексуално, а като характер и емоции.

# 156
И какво излиза. И двата пола са еволюирали до бърз секс с всеки срещнат и минимални умения за живеене с другият пол.

И се търси еднорог.

# 157
  • Somewhere far away
Малко ми се чини, че нашия "герой"  е досста повлиян от редпил движението.

# 158
(защото очевидно автора никъде не казва, "искам да прекарам следващите 20-30-50 години с еди какъв си човек по еди какъв си начин")
Сериозно ли мъж през 2025г. го пише това?
Няма значение, всеки избира сам кога да си отвори очите.
Интересно наблюдение е, че мнозинството от дамите не искат / не мислят за деца.

Не знам какво и е на 2025та, освен смартфоните, но това би трябвало да важи като фактор само за под 25год.

Инъче кой търси човек с който да му/и е интересно да се дейтва ексклузивно още 20-30-50 год?

# 159
  • Somewhere far away
Ако въпросното дейтване не води до нищо - тогава какъв е смисъла? Дори и да не води до сериозна връзка , може пък да доведе до едно хубаво приятелство например. но ако не води до нищо и е единствено самоцел... тогава защо ? Абсолютна загуба на време и пари.

# 160
Ако въпросното дейтване не води до нищо - тогава какъв е смисъла? Дори и да не води до сериозна връзка , може пък да доведе до едно хубаво приятелство например. но ако не води до нищо и е единствено самоцел... тогава защо ? Абсолютна загуба на време и пари.

Ами води до що-годе безплатен секс без ангажименти с жени. Защото безплатният женски секс без ангажименти всъщност е дефицитна стока. Авторът не че ще се откаже от приложенията, като му се прииска безплатен секс, даже и да не му предлагат закуска, ще стиска зъби, ще храносмила стомашни сокове на гладно, ама няма да се откаже. Просто иска и още някоя екстра да получи затова "съветва" жените да си променят поведението, че да му създадат по-голям безплатен комфорт.

# 161
Именно, не може да се сбърка. Дори когато полага усилия да не е толкова фамилиарен. Сега, пишман донжуановците са под път и над път, но двама в мамата и то не по едно и също време, и то след като на по-стария са му правени безчет коментари с различна степен на подигравка и снизходителност… Бих заложила някой лев.

# 162
  • Somewhere far away
Ем точно - дефицитна стока е и това прави това дейтване безмислено и самоцел. Истината е , че доста малко жени биха се съгласили на това.

# 163
Проблема с дейтването, е че ако се формализира като такова, няма как да е интересно, или да е с развитие в посока отпадане на формалности и лични граници, и по-голяма близост.
Тоест, трябва да се възприема единствено и само като прекарване на време с някой по някакъв начин. А не като средство към цел, с някакви правила.
/дали това всъщност е случая, и за кого (автора или субектките), не мога да кажа, но самата употреба на думата 'дейтинг' ме навява на тези мисли/

# 164
Хората около мен се женят, строят си вили с басейни, раждат деца. Жените работят, гледат семейството си, имат хобита, социален живот.
Много са ми далечни вече тия срещи, но помня, че се деляха на два типа - обсебващи и контролиращи, които искат веднага да те запознават с мама и да им даваш отчет, и такива стиснати като автора, които ходят на срещи с цялата си негативност, стиснатост, с травмите, комплексите и негодуванието към другия пол. Аз съм писала и тук за един, който ме убеждаваше да не ходя до банкомата, щял да черпи кафе и после на висок тон извика "аз ще платя, че нали нямаш пари в теб." Grinning

Общи условия

Активация на акаунт