Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 616
  • 916
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Много ми беше интересно да видя отсрещната гледна точка, тъй като и аз бях по дейтинга.

# 166
Да бе, дефицитна стока, ама някой друг път. Малко сладки приказки,  един два пъти на ресторант или заведение,  е ще се изръсиш да платиш някоя сметка, ама хептен без нищо не може и повечето жени са готови. Може да мине тоя номер няколко пъти, после като нарастнат претенциите или стане много обсебваща просто спираш да си вдигаш телефона и следващата. Все едно не ги знаете тия работи, аз трябва да ви ги обвинявам нищо, че не си падам по този тип истории

# 167
  • Далечният изток
Ама кво да обясняваш?! Това са нормалните неща. С времето забелязваш, че става обсебваща или претенциозна, или лигава, или невротичка, или психо, или нещо друго, което не ти е окей и приключваш. Хора се разделят и след 30-40 години, че някой си бил тръгнал след 5 срещи, голяма работа. Или проблемът е, че се набутал с две вечери и 5 кафета?!

# 168
Обяснявам колко е дефицитна стока сексът,  другото са си твои интерпретации

# 169
  • Далечният изток
Ами да - без нищо насреща не може. Нали Куку това каза - дефицит е когато няма нищо насреща.

Понеже авторът няколко пъти писа за реципрочност, пък единственото, което разбрахме е, че на неговата закуска иска да му отвърнат със закуска...

# 170
Обяснявам колко е дефицитна стока сексът,  другото са си твои интерпретации

Дефицитна стока е мъж да получи секс бе ангажименти и хептен нищо да не му струва, или да има очаквания, че жената супер много ще се радват някой мъж да ги "дари" със секс, да си разделят сметката от 10 леяа и 48 ст. или да се редуват в плащане на сметки и закуски. Дори и в случаите, когато плаща 2-3 сметки, за да се стигне до секс, мъжът не казва "Ще те черпя 2-3 пъти кафе и пица, после ще правим секс и като ми омръзннеш, си тръгваш и не ми се обаждаш повече", а напротив, трябва да я остави с впечатлението, че търси не само секс, а е отворен и към идеята това да прерасне във връзка, т.е. със сигурност липсва елементът "без ангажименти". Иначе са, сексът си го получил, но на цената на съзнателна или на неволна заблуда.

# 171
Сексът не е дефицитна стока и никога не е бил.
Винаги има навити и това е супер.
Малко ми е странно мисленето, че една жена ще прави секс, защото са я почерпили една пържола, а не, защото, като на всеки човек и на нея и се прави, но.. Joy

# 172
Зависи кой е с по-големи опции със срещуположния пол. Дали мъжът над средната възраст, стиснат, женомразец и пр. Или значително по-младата жена.

# 173
Чудя се на ‘крия си нелошото материално състояние’ кое е реципрочното и как точно ще се случи при софийските мадами, набедени златотърсачки, с техните доста очевидни фризури, маникюри, педикюри, маркови дрехи и аксесоари и скъпа козметика. С или без кандидат с претенции, тези момичета голи и проскубани няма да излязат, а това струва в месеца доста повече пари от кора яйца и пакет 3в1. И не се полага за всеки, който твърди, че препечени филийки стигат.

# 174
Е, ако се срещате с някой само за тръпка и секс, какво значение има той дали обича да черпи или не, или дали подарява подаръци. Аз няма да ходя с него да ям и пия, материално нищо не ми трябва.
Ако е за сериозна  връзка е друго.

# 175
Сексът не е дефицитна стока и никога не е бил.
Винаги има навити и това е супер.
Малко ми е странно мисленето, че една жена ще прави секс, защото са я почерпили една пържола, а не, защото, като на всеки човек и на нея и се прави, но.. Joy

И аз това казвам. Но тук възрастното поколение смята, че трябва да преминеш херкулесовите подвизи, само за да се отъркаш в тях. Не разбирам какъв е този култ към вагината. С един телефонен разговор дори и най-големия смотльо може да прави секс с топ красавица.

Всеки с малко повече опит знае много добре, че сексът не е абсолютно никакво постижение, а основната му функция е да привързва партньорите и да прави бебета. Е, вече и това не е. Дори ако прекалиш или не си в добри отношения с партньора може да се превърне в досада. Дори пържолата е по-свързваща, тъй като докато вечеряте може да споделите нещо по-интимно от секса, който е загубил всякаква стойност, тъй като предлагането и при двата пола е много високо.

Чудя се на ‘крия си нелошото материално състояние’ кое е реципрочното и как точно ще се случи при софийските мадами, набедени златотърсачки, с техните доста очевидни фризури, маникюри, педикюри, маркови дрехи и аксесоари и скъпа козметика. С или без кандидат с претенции, тези момичета голи и проскубани няма да излязат, а това струва в месеца доста повече пари от кора яйца и пакет 3в1. И не се полага за всеки, който твърди, че препечени филийки стигат.
Още ли те гложди матерланото ми положение? Аман от нападжии Grin

# 176
  • Далечният изток
Ами всякакви варианти се коментират, защото на никого не му стана ясно авторът забавление ли търси или сериозна връзка. Веднъж така, после обратното...

# 177
Ами всякакви варианти се коментират, защото на никого не му стана ясно авторът забавление ли търси или сериозна връзка. Веднъж така, после обратното...

По различен начин ли се търсят забавления или сериозни връзки? Обикновено сериозните връзки са развитието  на забавленията, поне при мъжете. Да, като бях в 7 клас, харесвах едно момиче от съседния клас и пред тоалетната веднъж я питах дали иска да имаме сериозна връзка, при което тя ми каза "може" и ме подмина.

# 178
Thracian, така е. Една жена винаги може да намери мъж за секс. Нищо дефицитно не виждам, дори е досадно.
Някоя девойка си е потърсила тръпка в нета, сигурно и през ум не и е минало да върти баница за закуска. Grinning
То има и хора, като им се усмихнеш и си любезен, решават че кипи любов.

# 179
  • София
С един телефонен разговор дори и най-големия смотльо може да прави секс с топ красавица.

Ама мъжете и платения секс ли си го броят Joy Викаш, на таз на срещата няма да й плащаш, ама за секс с някоя, дето още не е изстинала от предишния клиент, няма проблем Satisfied И после сексът нямал стойност Smile

Общи условия

Активация на акаунт