Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 622
  • 916
  •   1
Отговори
# 195
  • Далечният изток
Ама авторът какво търси точно?
Никой не разбра. Тя и темата не е за това какво търси, а е оплакваческа.

# 196
Сексът не е дефицитна стока и никога не е бил.
Винаги има навити и това е супер.
Малко ми е странно мисленето, че една жена ще прави секс, защото са я почерпили една пържола, а не, защото, като на всеки човек и на нея и се прави, но.. Joy

Уточнявам още веднъж - безплатният секс без ангажименти, а не сексът по принцип.

Какво значи дефицит? Когато търсенето надхвърля предлагането. Кое е повече - търсенето на безплатен секс без ангажименти от жени или мъже? Кое е повече - предлагането на безплатен секс от жени или мъже? Мъжете, търсещи и предлагащи безплатен секс без ангажименти, са повече от жените, търсещи и предлагащи безплатен секс бе ангажименти. Е, няма ли дефицит?

Какви са причините?

Биологични на първо място. Последствията и рисковете  от секса са много по-сериозни за жените, отколкото за мъжете. Ние не сме като онези рибки, при които минава женската рибка единия ден, снася няколко стотици или хиляди яйца хайвер, заминава си и не го мисли. Минава след някой и друг ден мъжката рибка, вижда яйцата, разпръсква над тях семенна течност, опложда ги и си заминава, без да ги мисли. За жената бременността, раждането и отглеждането на детето си е ангажимент. Предпазването от нежелана бременност си е ангажимент и носи си рискове. Впрочем, България е на първо място по брой на абортите в Европа... Устройството на женската полова система е такова, че жените страдат повече дори и от лечимите болести и инфекции, отколкото мъжете. Та не е чудно, че жените не предлагат с толковс лека ръка секс и има много, които стоят без секс, ама само за секс няма да излязат на "пазара".

Културни, религиозни и пр. - на дащните жени се гледа с по-лошо око, отколкото на дащнитв мъже. Женската непорочност и сексуална придирчивост всъщност се ценят повече, отколкото женската ракрепостеност.

# 197
Темата явно е пусната с цел 'да разлае кучетата' и да си повярва, че е водач на глутница.

# 198
Баси, не знаех че на първите срещи трябва да размахваш банкови извлечения и нотариални актове. Ей за тва тоя форум ми е интересен, и след 6 години все нещо ново ще научиш Simple Smile

# 199
На мен ми се затвърждава мнението, че авторът е млад, неопитен, незрял. Не задължително и трите накуп, но поне едно трябва да е вярно при тези му възгледи.

# 200
Не е млад. Част от използвания жаргон е доста... айде да кажа зрял, а не старчески.

# 201
  • Somewhere far away
Тези на Роки явно също се крият от златотърсачки.
Висенето пред компютъра не прощава.
А ние все едно не висим пред компютъра Grinning

# 202
А ние все едно не висим пред компютъра Grinning
Имах предвид айти-та с проблеми в социалната адаптация, които повече се забавляват като са зад екрана.

# 203
Не намерих сили да прочета всичко ( може би за първи път ), така че може да повторя някои мнения :
 Според мен автора е на средна възраст и има възможности, но предвид експозето, ще му паснат много малко жени. Даже ще са някакви изключения, но ги има.
Доста от наблюденията които е направил не са никаква изненада, доста е разпространено напоследък.
Може би е труден характер и на работата е такъв, но има хора които биха оценили това, и в професията и в личностен план.
Също би бил оценен и от някои жени.
Така че да огледа хората с които контактува, или попадат на едни и същи места (екскурзии, семинари, други ). В сайтове за запознанства и подобни, незнам дали ще намери сродна душа.

# 204
Вижте сега, нека уточним още нещо. Бъркането по дупките не означава и бъркане по сметките, нека не се бърка едното с другото. Това са неща, които се разкриват постепенно с времето и по преценка. Изобщо не става въпрос за златотърсачки с джуки и цици, дори обикновени жени като видят за какво става въпрос и откачат. Особено ако не са виждали повече от 5 хиляди на куп и изведнъж 300 бона в сметките,  някои просто не могат да го понесат. За това се налага да се действа по внимателно,  иначе имайте си пари и си процедирайте с тях както искате, ама не дръжте сметка на другите.

# 205
Така е. Не съм видяла вървежен мъж да хейти жените. Напротив, много си ги харесват, защото получават от тях, каквото си поискат.

А представящите се за много потентни, с високо либидо и добри любовници, които имат "изисквания" за редовен секс и плашат с раздяла, липса на манджа и изгонване , ако не им се предоставя такъв? Че аз не съм срещала някой, който да е добър в секса и да има такива изисквания. Добрите така ще те извъртят и нагласят нещата, че хич да си нямала настроение и намерение, са си постигнали своето, без да изискват и заплашват.

# 206
Wink Абе, в мамешки форум започне ли някой от нищото да се дърли колко е богат, потентен и вървежен... по-добре пусни предизборната хроника, там отчаянието е по-малко.

# 207
  • София
Чудя се аз сега, защо автора се опитва да се изкара съдран чувал, при все, че не знам как някой ще му вземе нещо, което не иска да даде.
От приказки и разговори се разбира някакъв социален статус, при все, че аз за пари, спорт и политика никога не говоря.
Аз съм особено разточителна, и съм Марта Стюърт в кухнята, и не съм стисната, ама нямам страх, ни за пари, ни за имоти. Просто, защото са си мои и не знам как някой би ми ги взел, нали.
Толкоз да им трепериш на тия парици, не знам какъв живот е това.

Wink Абе, в мамешки форум започне ли някой от нищото да се дърли колко е богат, потентен и вървежен... по-добре пусни предизборната хроника, там отчаянието е по-малко.

Няма лошо да се хвали, нека има придобивки и статус, но няма жена, партньор. А, ако няма една жена до теб да ти каже - ти си просто страхотен!, това е много тъжно имане.

# 208
  • Sofia
Не е млад. Част от използвания жаргон е доста... айде да кажа зрял, а не старчески.
Авторът е на 37.

Това са неща, които се разкриват постепенно с времето и по преценка.
О, същото изречение преспокойно би могло да се отнася и до секса. Далеч не всички жени скачат в кревата на петата среща (нищо против дамите, които го правят, разбира се; въпрос на личен избор).

# 209
  • София
Щом и по форуми за платена любов се размята, вероятно е поредният, пратен от някой гуро, да си тества комуникационните умения с жени в бг мама.

Общи условия

Активация на акаунт