Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 541
  • 916
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз си имам занимания и за несвободното Laughing

# 301
  • Пловдив
Аз си имам занимания и за несвободното Laughing
Е така де. Аз сега заглеждам "рисуване по номера". И се чудя къде да го вместя.

Отделно имам и хобита от по-млада, които мога пак да подновя - рисуване, изработване на дребни бижута от фимо, квилинг, скрапбукинг.

# 302
В една от темите един наш съфорумник беше споделил следния цитат

"Една жена трябва да бъде обичана по такъв начин, че да няма и най-малкото подозрение, че някой може да я обича повече от теб."

Масата жени, които биха се примирили с таков тип отношение като на автора, чието верую явно е
"Да не се простине и да не се мине."
попадат в графата много закъсали/готови да се вържат на всеки.

Нищо чудно, че свестни жени не му връзват.

# 303
  • Далечният изток
Имат мисия мъжете във форума. Да покажат на жените мястото им, да ги превъзпитат и подобни редпилски глупости.

# 304
  • По света и у нас
Ми не е точно така, понякога си прекалено заета с други неща да му анализираш глупостите и проектираш нещо върху него което е нереално.

Жените проектират разни мечти върху мъжете си и после като прогледнат се чудят - какво съм видяла в тоя, а то всичко е в нейната глава било. Не му чуваш реалните приказки, а ги филтрираш… и тн.

# 305
  • Пловдив
Имат мисия мъжете във форума. Да покажат на жените мястото им, да ги превъзпитат и подобни редпилски глупости.
Няма да успеят. Винаги е имало и ще има жени, които са покорни. Но винаги е имало и другия тип жени - Будика, Екатерина Велика, Мери Уолстоункрафт.

# 306

Stuck Out Tongue Winking Eye Форумните будители те. Профил след профил до постигане на заветната цел.

# 307
Без значение колко профила правиш, оставаш същата недоразвита неуспяла изпаднала нула.

# 308
Абе, хора, отворете му мненията на автора и ги вижте цялостно. Аз човек с толкова проблеми в комуникацията рядко съм срещала. Отговаря, уж отговаря на цитат, абсолютно несвързано, започва да говори за някакви други неща, прави абсолютно не издържани логически анализи на душевността на "събеседниците". Примерно питат го нещо във връзка с това, което вече е казал - че обича да носи черни дрехи на работа, а той отговаря "Обзалагам се, че обичаш да носиш бяло, ама не се харесваш" - илюстративен е диалогът, да онагледя на какво ниво е комуникацията му. Лъготи, постоветв му са пълни с противоречия...

# 309
  • Пловдив
кукумицинка - на мен ми е ясно защо жените не го искат. То си личи. Според мен - основно защото е дребнав, дребна душа, и гледа да не се прецака. За сериозна връзка не става - жената има един период, когато е току-що родила и с много малко дете/деца, когато е много уязвима и разумните жени гледат да не се поставят в зависимост от дребностотинковци, да те питат - ти какво направи с 10 лв джобни за днес, кафе ли пи или пюре купи за детето?

# 310
А бе момчета, вместо да ни възпитавате, след 20-та неуспешна бройка минавайте на мъже. Елате вижте как е от другата страна на барикадата и че хич не ни е толкова лесно с мъже, дето нищо мъжко нямате.
Сакън да не се минете и да дадете повече грижа, внимание, финанси Сакън! Извадили сте везната и внимателно отмервате само какво ДАВАТЕ!
А пък ако ви се наложи да браните на война семейство и родина не си представям каква драма ще е с мъжеството ви!

Останете си при мама и не си правете труда да търсите нещо ама да държите да не давате нищо!

# 311
Да, това е добра идея.
Като са толкова лоши всички жени /друсат се, не правят закуска, не готвят, не чистят/ да минава на мъже tooth

# 312
Авторът твърди, че иска жена, която хем да го забавлява, хем да му домакинства. С други думи, мама, която да го обгрижва и да си играе с него.

# 313
  • По света и у нас
Той е с наркоманка, щото тя е кльощава. Тя се е продрусала от желание да е кльощава. Обаче - НЕ, закуска да му била направила, а тя какво предлагала - цигара. Ми защото тя кара на цигари и наркотици за да е слаба. А ти искаш да и развалиш живота, и кариерата.

Демек той я мъчи, пасивно агресивно.
 Тя гледа да не се върти около храна,  а той  садиста я кара да седи и да му приготвя манджа.

Що не избра една пухкавка, дето обича да яде и да готви? Една от ТОХ-а. Защо непременно моделка или актриса, А?

# 314
Авторът не знае какво иска.
Само какво не иска.
А това не е никак печеливша позиция.
Срещала съм мъже с подобни разсъждения и обикновено или търсят жената 'спасителка' да ги ощастливи (което разбира се е мисия невъзможна за всяка нормална жена), или си карат на неангажиращи отношения, като често сменят жените, защото самите те не издържат в дългогодишни отношения.

Общи условия

Активация на акаунт