Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 541
  • 916
  •   1
Отговори
# 375
  • Далечният изток
Да, има и няколко мъже. Явно хвалбите са за пред тях....
Мда, сега си обяснявам някои неща.

# 376
  • Sofia
А коя зряла жена ще приеме покана за...увеселителен парк? Сериозно питам, не се заяждам.

АЗ, АЗ, АЗ! Simple Smile Само дето поканата, на теория, трябва да идва от приятен господин – иначе не вАжи. Wink Това всичкото в сферата на фантазиите, естествено, защото от dating не се интересувам.

# 377
Ама, моля ви се, какъв увеселителен парк. Един Дисниленд преди години беше 300 долара билета само за единия парк, само за 1 ден. Наистина ще ги фалирате тия господа.

# 378
  • София
Зрелите жени не се забавляват ли? Записвам си.
Аз вчера скочих до Пловдив и Хилса в най-голямата жега. Беше като ония лудите влакчета - нагоре, надолу, нагоре..., ама си струваше. Добре, че днес се наспах.

# 379
Всеки има различно разбиране за понятието "забавление". На мен например ми се ходеше в увеселителен парк, когато бях на 12.

# 380
Мъж, дето не се е обвързвал сериозно/оженил до 36-40г, не ми го хвали изобщо. Около мен, господата с такъв профил излъчват смесица от самодоволство и отчаяние, маскирано като разочарование от женския пол и то генерално.
Скрит текст:
Както казва Ницше - всичко, което ти се случва, те характеризира.
Та и тези мъже - привидно принудителният ергенлък ги характеризира много точно.
Не мога да съчувствам.
Даже бих казала 32-33 макс.
Нищо, че за мъжките майки на тая възраст са още деца и им е рано за женене. Laughing

# 381
  • Sofia
Всеки има различно разбиране за понятието "забавление". На мен например ми се ходеше в увеселителен парк, когато бях на 12.

На почти всички видове влакчета, на които се возих в САЩ (над 50 на брой), посетителите бяха предимно възрастни хора, много от тях – на видима възраст над 40. Туристи от целия свят, на практика.
Голяма част от увеселителните паркове по света не допускат на райдовете да се качват деца под определена височина, например. Т.е. самите съоръжения не са конструирани, с цел да се ползват от прекалено малки дечица.

# 382
Не оспорвам нищо, изказвам лично мнение. Може да съм скучна по нечии критерии, но предпочитам друг вид занимания за свободното време.

# 383
  • Sofia
Мисля, че е трудно да се направи акуратно сравнение, защото, като ние бяхме деца, такива влакчета, каквито има сега по света, не сме и сънували, че съществуват. На мен поне всичко ново и непознато ми е интересно. Simple Smile

Оф, аз пък май съм много "лесна" за dating. Всичко ме кефи, от всичко се ентусиазирам на мига. Не знам какъв е тоя тип среща, който не би ми допаднал, честно казано. И на бар ходя, и на ресторант, и на рафтинг, и в зоологическата, и на всякакви спортове, и на планина, и на опера (обожавам!), и билярд да играем + да пием бира. Може би, ако още в началото мъжът напира да ме води при роднините или приятелите си, това доста би ме отблъснало. Голям червен флаг ми е. Но за друго не се сещам.

# 384
Абе, истината е, че за всеки влак си има пътници. Има толкова момичета, които ще са ок и с едно кафе или разходка, и които няма да се цупят, че са на Китен, вместо на Малдивите. Въпросът е, че няма да ги намериш, ако постоянно си напред с претенциите и кусурите, но за сметка на това никак не искаш да се напънеш.

# 385
  • София
Истината е, че агресията на някои потребителки е с отчайващ привкус.

Хубаво би било да стават дискусии, не изливане за ззо.

# 386
Обаче няма как да заведеш зряла жена на баничка и бира в парка, защото не ти се дават пари.
Виж някое младо момиче може да ти върже, aма жена над 30 ще ти каже веднага "довиждане".

# 387
  • Пловдив
Обаче няма как да заведеш зряла жена на баничка и бира в парка, защото не ти се дават пари.
Виж някое младо момиче може да ти върже, aма жена над 30 ще ти каже веднага "довиждане".

Лъжа..........и ми плащат сметката  и ми купуват подаръци .Laughing

# 388
Е аз съм ходил на първа среща в гората, по точно един голям и доста запуснат парк, да пием бира там. Момичето го предложи и не исках да и чупя хатъра, не беше онлайн запознанство и се познавахме от преди в обща компания. Не ми хареса изобщо, а и момичето също може би щото я виждах за първи път на светло, нямаше втора среща.

# 389
  • София
Да, ама този тип ергени сигурно се чудят защо, аджеба, жените ги отхвърлят и ги разглеждат  като материал за деца, след като те не искат деца.

Има два типа стари ергени, и двата типа не искат да се занимават с деца. Едните космополитни, бохеми, разполагащи с много, търсещи лукс, разнообразие, преживявания, или пък не заможни, но авантюристи, хора на изкуството, хора, вманиачили се по някакви каузи, водещи живот извън стандартния, които или си имат персонал да се грижи за битовизмите, или битовизмите хич не ги притесняват, и търсят жена, която просто да споделя начина им на живот и интересите, да не тип стандартна бг-мама, и да не ги отвлича с деца и други ангажименти от важните неща.  Другият тип стари ергени са ценящи си спокойствието и комфорта, педантични, търсещи рутина, вечер на дивана, гледат "Ергенът", пописват в бг-мама и търсят някоя да ги обгрижва и да си разделят тежестта, ама ако може да ги улеснява само, да не им утежни някоя живота с деца и болести. Като мама.

Жените стари моми и те са два типа - или авантюристки, кариеристки, с каузи, хора на изкуството и пр., или като мис Хавишам, пропуснали момента. Но тук идва основната разлика - жените не търсят някой да ги обгрижва битово, понеже жените сме си свикнали от малки, че това е наше задължение и си го можем.

И на практика тия авантюристкитв и кариеристките, дето не искат деца и не обгрижват, явно не стават за старите ергени от скучния тип. Остават само попрецъфтелите моми и жените с инстинкт за гнездене и обгрижване. Те почват да им изискват някакви немислими неща от тия ергени, като да ги преценяват като материал за семейство, да искат деца и да имат претенции към нашите да ги подкрепят, когато са уязвими и с малки деца.

Да не се правим, че и от двата пола няма самотници, на които много им се е искало да имат връзка, но не им се е получило, не защото са големите бохеми или защото си ценят спокойствието, а просто защото не ги бива да привличат хора и поддържат връзка. И на повечето от тях продължава да им се иска, обаче е факт, че вече са неспособни, защото са станали саможиви, егоистични и егоцентрични. Но някои са си повярвали, че са голямата работа, понеже са се навивали дълго, колко проблемът да са сами, не е в тях. Дълбоко в себе си обаче, много добре знаят истината.

Общи условия

Активация на акаунт