Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 527
  • 916
  •   1
Отговори
# 495
Защото чантите и обувките  винаги ти стават. ( дори и на 100 кг.)😆 Когато дебелеех със скоростта на светлината, единственото нещо, което си купувах бяха те.

Ей, сега да не си помислите, че съм толкова. Далеч съм.
Ама всяка жена си има мании, като мъжките фетиши.

# 496
Имаше един дето я наричаше бИркин. Запомнила съм го това, ама съфорумецът кой беше...
Положението е биРНИК.

Радвам се, че е форумът да науча нови марки. Grin Иначе разбрах шегата, но реално не знаех марката. За другите жени ли го правим или мъжете разбират "стойността" ни по чантата? Ама честно...

# 497
  • Далечният изток
Аида, естествено, че правилното изписване на български е Биркин. Иначе да, в махалата може и Буркин да я изписвате.
Дописваш и обиждаш като Рековъра. Така по-голям мъж ли се чувстваш?

# 498
  • София
На БИркин се обиждам, молявиса!
Тук не е масква!

# 499
  • Somewhere far away

Радвам се, че е форумът да науча нови марки. Grin Иначе разбрах шегата, но реално не знаех марката. За другите жени ли го правим или мъжете разбират "стойността" ни по чантата? Ама честно...
Колкото хора питаш , толкова различни отговори ще получиш. Тук си пишем едни и същи, така че не сме представителна извадка. Но свят широк.
 Аз например изобщо не се интересувам от скъпи чанти, но както вече се писа- всеки си има някаква мания.

# 500
Защото чантите и обувките  винаги ти стават. ( дори и на 100 кг.)😆 Когато дебелеех със скоростта на светлината, единственото нещо, което си купувах бяха те.

Ей, сега да не си помислите, че съм толкова. Далеч съм.
Ама всяка жена си има мании, като мъжките фетиши.

Е, нали затова има гривни с удължители, хаха. Sweat Smile

# 501
След малко ще мине модната полиция, усещам Joy

# 502
Както и да го гледам, ако тръгна да харча парите на един мъж, май ще ги изхарча за почивки и обикаляне на света, осбоено пред чанти и обувки. Може и да е малко жалко, защото накрая даже няма да е прецакан, като автора, все пак ще е имал доста изживявания, за да се оплаче.

# 503
Всяка луксозна стока от някакво ниво нагоре е демонстрация на социален статус. Чанти, скъпи коли, бикини за 5 бона, всичко е вижте ме, откроявам се. Излишна суета демек, ако човек е богат духовно или изглежда добре и в обикновени бикини. Макар че, де да знам, не съм ни едното.

# 504
  • Далечният изток
И почивки, и екскурзии, и обувки, и чанти! Ама не очаквам баш от обрулената джанка.

# 505
Както и да го гледам, ако тръгна да харча парите на един мъж, май ще ги изхарча за почивки и обикаляне на света, осбоено пред чанти и обувки. Може и да е малко жалко, защото накрая даже няма да е прецакан, като автора, все пак ще е имал доста изживявания, за да се оплаче.

Имаш потенциал. Само внимателно, че ще те изкарат мъж под прикритие.

АИДА, имам една скрита сметка, за която не съм ти казвал, хе-хе. Wink

# 506
За някой ,ако е демонстрация, за друг е начин на живот.
Ако имаш за екскурзии и преживявания, чантите ще са ти най- малкия проблем.

# 507
  • Somewhere far away
И едните, и другите си изглеждат еднакво- все са гащи, чанти, обувки или каквото е там- само дето едните са по - скъпи и имат грозен надпис /лого.

# 508
  • Далечният изток
Така е. Тук забавното е, че господинът, който държи всичко да дели с дамата 50 на 50, ако случайно вземе, че почерпи, следващия път задължително да почерпи тя, който нямал пари за море, изведнъж стана много отворен и започна да предлага маркови чанти за хиляди левове на непознати във форума, че и да учи на произношение на марки, които даже и в съня си не е виждал. Не знам кво става тука...

# 509
Нека ме изкарат, няма лошо. Трябва да го зачета като обида ли? Ти, защото всички не сме на твоето мнение (включително и аз), си легнал да умираш. Ама шансът е прекалено малък, очевидно е вече, че не съм мъж. А и смятам, че доста жени са на същото мнение, това, че ти не си попаднал на тях (или си, понеже май имаше едно мнение, че не можеш да си позволиш почивка на българското черноморие, както и за Малдивите), не означава, че много от нас не мислят по този начин.

Ама нека не забравяме, както AIDA_N каза, че тези неща не става въпрос да се делят 50/50.

Общи условия

Активация на акаунт