Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 490
  • 916
  •   1
Отговори
# 540
  • Далечният изток
И той е малко над 40 ама.... се хвърля като либеро...

# 541
  • София
Ама и аз съм така - има ли секс, храна и питие, там съм.

# 542
  • софия
На мен тези неща не са ми достатъчни. Идва една възраст, в която вече не е толкова забавно. Разбира се различни хора, различни желания и интереси.

# 543
  • Далечният изток
Винаги може да е забавно, ама обикновено както сам си го направиш. А и зависи какво разбираш под забавление. Авторът така и не каза.

# 544
  • Out of the Mix
Raheema, до 35 +- 1-2 г. сме ок.

Но това е на прима виста.

Обхватът ми потенциално е широк.

Остави какво се списва тук.

Идеална ми е жена 30-34.

После по Пирамидата...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 545
  • софия
Малко ми е ред флаг мъж да пише в женски форум, но ще си помисля и ще ти отправя предизвикателство. Да видим дали може да стане забавно. Тъкмо темата ще има продължение. Smirk

# 546
  • Out of the Mix
Както желаеш.
За мен "флаговете" са по други направления, не къде си срещнал някого.
Другото е тесногръдие, като не казвам, че ти си такава, навярно не си.
Нямам проблем с предизвикателствата, "обръгнал" съм и подготвен от всякакво естество. Wink
Тези неща са ми дори в натюрела.

# 547
  • Пловдив
Както желаеш.
Нямам проблем с предизвикателствата, "обръгнал" съм и подготвен от всякакво естество. Wink

-Taте, тате - как съм се появил аз ?
- Щъркелът те донесе!
- Евала бе тате, еВеш всичко живо!

Евалата Revoker 🤭🤭🤭🤭

# 548
Наистина това ли търсят сега младите в двойката?
Тестчета? Какви са тези тестчета - ако аз така - той иначе? Проверки? За какво? Дали е дресирана и реагираща правилно маймуна? А не дали с този човек имаме допирни точки, светоглед и усещане за взаимност?

Закуска? Да му правя закуска? Защо и от кога това е важно?
Не да го събуди със свир!ка, а да му готви закуска? Тия филми и лъскав фалш, който се промотира им сгъбяса мозъците!

Очакват да се събудят до лъскава тигрица с вечерен грим и бронзов тен, който е лустросвала и шпакловала  явно цяла нощ ли, защото никой не се буди така?
Ако не може да погледне рошавото поразмазано и сънено момиче до себе си и да се усмихне от това - за нищо не става!

Ако не може да разбере, че скованото момче сутринта просто е пълно с неувереност и притеснение, след като силните емоции и алкохола са изветрели - мани я и тази.

Толкова сте се сбъркали сега деца, да търсите поза и проза, че забравяте, че е важна емоцията и душевността на човека.

Закуската ... пф. Ако ти е важно закуска да има, а не до кого си - горко ти, че не знаеш какво е да си увлечен или дай боже влюбен!

# 549
Отчайвам се като ви чета. Май ще си остана сама, то на тея мъже само секс и храна им е в главата. Не остана ли някой свестен да гледа по-нагоре от 1во ниво на пирамидата на Маслоу Rolling Eyes

Следващите нива от пирамидата:
2) Сигурност - Да се забражда като излиза, и ако може да е с торбести дънки и без грим.
3) Принадлежност - Да си татуира "[мой инициал] + [нейн инициал] = В.Н.Л.", преплетено с котва, бира и стилизирано беенве.
4) Увереност - Да ми казва по три пъти на ден колко съм готин, умен, хубав, пропорционален и тн. Да ме милва по косата (отзад или отстрани) когато ми кажат че не съм. Може и по корема.
5) Самоусъвършенстване - Да се научи да прави мусака като на мама.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 12:08 от БШекли

# 550
  • Поморие
Човекът на 35+, ама излиза с 23-25-годишни, че било най-забавно с тях, прави секс с някакви, дето е сигурен, че иначе нищо общо не иска да има, освен да ги изклати, ама и от тях търси реципрочност.. Ясно е положението Simple Smile)
Ами който търси само младост и вид на манекенка (масовката от мъжете 20-35) в крайна сметка не остава особено очарован. То не се живее само с едно хубаво лице, дълги коси и крака, трябва отсреща и сърце и интелект да има.
Свестните жени 28+, с нормален външен вид не ги поглеждат защото видиш ли "не са им на нивото", ама и младите и "перфектните" не са цветя за мирисане и после "абе къде сбърках".
Няма да коментирам повече.. Живеем във време на повърхностни нрави, роботизирани хора, липса на любов и емпатия и застрашително преобладаваща мизогиния. Светът не отива на добре.
Лично мое мнение, на базата на личен опит и наблюдения, не е нужно никой да го споделя.

# 551
Наистина това ли търсят сега младите в двойката?
Тестчета? Какви са тези тестчета - ако аз така - той иначе? Проверки? За какво? Дали е дресирана и реагираща правилно маймуна? А не дали с този човек имаме допирни точки, светоглед и усещане за взаимност?

Закуска? Да му правя закуска? Защо и от кога това е важно?
Не да го събуди със свир!ка, а да му готви закуска? Тия филми и лъскав фалш, който се промотира им сгъбяса мозъците!

Очакват да се събудят до лъскава тигрица с вечерен грим и бронзов тен, който е лустросвала и шпакловала  явно цяла нощ ли, защото никой не се буди така?
Ако не може да погледне рошавото поразмазано и сънено момиче до себе си и да се усмихне от това - за нищо не става!

Ако не може да разбере, че скованото момче сутринта просто е пълно с неувереност и притеснение, след като силните емоции и алкохола са изветрели - мани я и тази.

Толкова сте се сбъркали сега деца, да търсите поза и проза, че забравяте, че е важна емоцията и душевността на човека.

Закуската ... пф. Ако ти е важно закуска да има, а не до кого си - горко ти, че не знаеш какво е да си увлечен или дай боже влюбен!
Позволявам си да цитирам, защото мисля, че е важно повече хора да го прочетат, осмислят и запомнят.

# 552
Е, хайде да не прокрадваме опозицията младост/красота - свястност.
Авторът пише за наркоманки, които най-вероятно не са в топ форма. Никъде не написа, че са перфектни и модели. Като започне да излиза с перфектни млади жени, грижещи се за себе си и външния си вид, да дойде да каже свестни ли са и правят ли закуска.

Това беше към blondeambition.

# 553
ама и младите и "перфектните" не са цветя за мирисане и после "абе къде сбърках".

Младите момичета са си супер -- свежи, свободни, пълни с енергия Smiley Повечето от тях са амбициозни, с ясна визия за живота си, с планове за професионална реализация. Момиче на 23-24 може да се забавлява с четиридесетгодишния, за опит и фън, но да му прави закуска - никакъв шанс. Особено ако момичето е от семейство с добри финанси - не мож го съблазни нито със скъпи почивки, нито с менте чанти Smiley
Виж, по-бедните, възпитани с чалга ценности може и да се вържат Smiley

Освен ако умишлено не се търсят свити и неуверени момичета, лесни за манипулация, които да бъдат моделирани по определен начин. Но това е друга тема, и няма общо нито с дейтинга, нито с поколенческите разлики.

# 554
  • София
Неопитните нахитряват с годините, после си взимат своето.

Общи условия

Активация на акаунт