Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 453
  • 916
  •   1
Отговори
# 645
Мен един ме сваляше като ми се обади на видео чат че е в магазин на Victoriа Secret’s и ще ми избира бельо… а дори не ми знае размерите 🤣🤣🤣🤣

Е, на видео чат ти ги е видял размерите до някаква степен.

Да отбележа само, че ЕДНА година търси и не намира в сайт за запознанства. При такъв дълъг период е съмнително вече, като при търсенето на работа. Има проблем и си е в неговия телевизор.

# 646
Не, само той се беше пуснал. И понеже е в Англия и тръгнал да купува каквото му падне без причина и без аз да съм искала.
Странни подаръци 🤣

То в сайтовете за запознаства нормални няма по дефолт, така че какво да намери там..

# 647
... поднесени върху чанта за 500 лева.

Парфюм може ли да е 🫠🫠
Ама тя върви задължително и с парфюм. Мислех, че се сеща всеки.

# 648
  • София
Фирма имат парфюми Фурла. То и Ермес имат Ермес...

# 649
Не, само той се беше пуснал. И понеже е в Англия и тръгнал да купува каквото му падне без причина и без аз да съм искала.
Странни подаръци 🤣

То в сайтовете за запознаства нормални няма по дефолт, така че какво да намери там..

Е, ти можеше, като е пуснал видеото, да го накараш да обикаля и като видиш нещо интересно, му казваш "Я, виж от туй розовото имат ли М-ка?". Аз рядко ходя в мола, ама почти всеки път, като отида, има някой с включен телефон, говори на видео, съветва се, а пък аз се чудя къде да се сниша между закачалките да не влизам в кадър.

# 650
  • Пловдив

Парфюм може ли да е 🫠🫠
Ама тя върви задължително и с парфюм. Мислех, че се сеща всеки.

Гаднярки , повече няма да си играя с вас 😡😡

# 651
  • Out of the Mix
Ахаха, айде, айде, никоя не връща PDM, или Roja, ахахха.

Тва малко, като да реве в мерца, вместо да е щастлива в москвича.

Някои са предоволни и на златна среда, ама да ти е спокойно.

# 652

Ами започни да даваш на дамите безкористно, без да очакваш каквото и да е насреща.

Ще докараш инфаркт на човека, недей такива предложения давай.
Grinning

# 653

И аз съм стигнал до този извод, като визирам и двата пола.
Просто след Н-тата среща, се вижда и разбира какъв е проблема/ите.

# 654
Не съм съгласна - достатъчно примери има за хора, които са се оженили след среща в интернет. Около мен има поне 5-6 такива (видимо) успешни двойки. Дори сега на 13 сертември сме на сватба на такава двойка - запознали са се в Bumble.

# 655
Гаднярки , повече няма да си играя с вас 😡😡
Сънчо, тук не е забавачница.

Ревоукър, подаръци не се връщат, ако си добре възпитан. Това не означава задължително, че си впечатлен от тях.
Аз, с парфюми, които не харесвам и филтрите си пръскам.
А приказката за колите е 'така или иначе мъжете все някога ще те разплачат, по-добре да ревеш в ламборджини, отколкото в ауди.' Това с москвича е мъжка приумица някаква, да те заблудят уж, че при бедняка ще си много хепи.

# 656

А аз мислех, че под “5-звездна закуска” се има предвид “закуска в 5-звезден хотел” и трябва само дестинацията да се измисли. Грешката е моя, извинявам се. Relieved

# 657
П. П. Стига с тези връзки, бре, човекът търси секс с бюфет на промоция.
Ама и да са му верни, да го забавляват, да не си пишат с други, да нямат деца от предишни връзки. Не че ще се жени за тях или че ще спре да се оглежда за по-добро или че нещо предлага насреща, ами ей така, да си вдигнат нивото.

# 658
Да им купи два айфона в рамките на година и половина и да дойде да рапортува как върви нивото.

# 659
Отношения с 3 жени за по 2 месеца в рамките на една година са си червен флаг. Трябва филтър. Не е нито приятно, нито привлекателно за потенциалните стойностни партньорки.

Общи условия

Активация на акаунт