Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 441
  • 916
  •   1
Отговори
# 630
5 звезди закуска е когато си натъпчеш чинията, без значение какво ще изядеш. Той оттам нашият човек се е объркал и се хвали с нещо, дето не знае какво е. Мохабет да става, забавно е. Единия го чакаме да дефинира петзвездна закуска, другият -  да отчете по колко пъти посещава клозета и с какви гащи е днес.

# 631
Усещам завист към женския пол.

А не, вие сте постоянно под напрежение, не мога да живея така. Много комфортно се чувствам като мъж даже.

Затова ли пусна темата и мрънкаш вече над 40 страници?

# 632
  • Out of the Mix
Хепи и Горджъс ли са "учителките"... BlushJoy

Мама мия, ще има легни, падни, стани, не мож ме стигнеш, къде си тръгнАл.

Едната му знае анатомията до последната митохондрия, другата е, като хала до откат. Laughing

Дори аз не знам ще насмогна ли.

Мъжчето не знае с кво се е захванало, ахахаха.

the Дорис, във връзка със сутрешните изпълнения - точно така -> събуждане с фю, ама събуждане, ерго още не съм отворил очи и да е върху него. Joy
Закуска ми не требе, аз си я правя, но ще й направя кафе после, може и нещо друго. Relieved

Оф, тука лигнята е на макс станала, не моем да ви насмогнем на +четата.

# 633
  • София
Останалите мъжки включвания са изключително забавни този път, аферим Laughing

# 634
Леле, такава явна фиксация върху аванта не съм виждал никъде. Много сте угаснали.

Сега съвет от жена, която излиза предимно в мъжки компании от детска възраст, не прави закуска, не се моли за връзки, даже и не чисти, като не и се занимава, а на всичкото отгоре получава изключително много мъжко внимание, уважение, ухажване, подкрепа, цветя, закуски, вечери, прибиранки от работа и така на там (от братя, приятели, познати, свалячи, колеги, комшии и проекто гаджета): Пич, вярвай ми, не е в жените проблема.

Звучиш свежо и добронамерено, съветът ти е добър, но прочети какво си написала за себе си, все едно не се отнася за теб. Няма да коментирам, просто се замисли дали примерно някой мъж, описал се така, ще те впечатли с нещо.

По въпросът със мястото за среща - ако е някой непознат, с който просто искам да се видя, предлагам някое по-лъскаво кафе. Няма смисъл с шантави идеи, ако не познаваш човека изобщо, екстра усилието за нещо оригинално има по-скоро обратен ефект. Със сигурност не театър, кино или спортно събитие, защото трудно се комуникира на такова място, а реално затова сте излезли.

Нито аз искам да впечатлявам някого, нито някой се опитва да впечатлява мен. Просто съм в среда, в която жената се уважава, а мъжа е мъж. Така са се отнасяли братята ми с мен, баща ми и приятелите и дори не бих си помислила да допусна до себе си мъж, който да не поддържа този пример. Както и аз бих купила нещо на колега, направила закуска/вечеря (щото обичам да готвя). Изобщо не е задължително да е, щото си бил на среща. Ама някой да го очаква от мен (щото на тия, дето очакват, им личи), направо ги правя криви. Успех ти пожелавам иначе.

# 635
Просто съм в среда, в която жената се уважава, а мъжа е мъж.
Тоест мъжът не се уважава, той е просто мъж. Ясно, това обяснява останалата част.

# 636
Язък ти за чуждестранните магистратури, Тракиецо, като български не можеш да вденеш.
Търси чужденки освен. Там ще имаш оправдание за неразбирането.

# 637
С чужденки, зависи от къде са. Като знам и тези от Конго и Чад по колко ядат...ще трябва да почне втора работа.

# 638
  • София
Само да не го налази някоя украинка, че там...

# 639
  • Пловдив
... поднесени върху чанта за 500 лева.

Парфюм може ли да е 🫠🫠

# 640
... поднесени върху чанта за 500 лева.

Парфюм може ли да е 🫠🫠
Не!
Парфюм не е любезно да се подарява без да познаваш добре жената, да си ѝ близък, или да познаваш вкуса ѝ към миризми.

# 641
  • Пловдив
Е добре ....сега от няколко месеца се целувам с нея ....ама щом се налага ще е    опознавам 🤭🤭🤭

# 642
  • Далечният изток
Добре де, сложи парфюма в чантата.
Grinning

# 643
Имам какво да кажа и за манджарето, и за закуската, и за грошчетата, но не знам има ли смисъл Money
П. П. Стига с тези връзки, бре, човекът търси секс с бюфет на промоция.

# 644
Мен един ме сваляше като ми се обади на видео чат че е в магазин на Victoriа Secret’s и ще ми избира бельо… а дори не ми знае размерите 🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт