Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 415
  • 916
  •   1
Отговори
# 720
Аз не мисля,че само и единствено секса е важен,да не сме животни?!Пък и това всеки го може.Трябва да има и уважение и всякакви малки или големи(според възможностите)жестове и от двете страни,иначе как ще разбереш,че си специален и връзката ще продължи. Относно обгрижването,да го оставим за децата,какво като сме жени само по ресторанти ли ще се храним ,не виждам проблем да направя закуска или вечеря в къщи.За сметките може да прозвучи неприятно,но най-добре е да ги плаща мъжа,иначе това наистина прави лошо впечатление на жената,без значение на каква възраст е.

# 721
Аз не мисля,че само и единствено секса е важен,да не сме животни?!Пък и това всеки го може.

Животни сме, да. И удебеленото въобще не е вярно.
Сумати връзки и бракове се разпадат заради липса на секс или лош секс.

# 722
  • Out of the Mix
Дейтинг аповете са като редпила... Държат разни загубеняци на въдичката Laughing

ПП: Посмях се как авторът врънка Нарциса за инфо, предвид че го е шубе да каже и за възрастта си, и за сериозната връзка, и за петзвездната закуска Joy

Нали, ахахха.

Никой не готви, лято е, почивки, готвят ни.

В нас се задържам за някой друг ден, и отново изчезвам.

Като дойдем с жена, котлонът и фурната са студени, изобщо не ни се занимава, баш сега.

Ако се заживее, и като се влезе в русло, квото дойде, обича ли, иска ли да готви, да се развихря.

Реално аз съм си в режими и с нея, без нея, животът продължава.

# 723
  • sofia
Баланс трябва, баланс....и секса, определено не всеки го може. То и там е полагане на усилия и да имаш умения, и да познаваш себе си.
На мен много ми тежи, когато нещо е "трябва" и то по вижданията на другия.

# 724
Баланс трябва, баланс....и секса, определено не всеки го може. То и там е полагане на усилия и да имаш умения, и да познаваш себе си.

Секса може да не е важен като прехвърлиш определена възраст и всяко излишно напрягане да те вкара в гроба.
Ама млада жена да ми обяснява как секса не бил важен...
Чудя се кой ли некадърник, който само себе си може да задоволи по време на акта й го е набил в главата?

# 725
Разбирам, но и вие разберете - как ще оцелее и пак да обладава само на "3 в 1" и цигарка?
... Но въпросът беше за отношението, за уважението, за някаква реципрочност, без да е изчислена 50:50...
Отношение и уважение проявяват хора, които имат поне някакво минимално домашно възпитание и поне някакъв минимален интерес към партньора. Докато в случая авторът е започнал да гради на блатиста почва. Жената си мисли за белото и кой я знае на кой свят е, той закуска чака.

# 726
Авторът сам казва, че не иска да гради, а белото беше вмъкнато, за да види кое ще ни се види по-важно. Даже не се сещам да е видял лично консумацията, предполага я информирано на база, която не е НДО.  Предвид цялостното включване, съмнявам се наркоманката да е наркоманка в реала.

# 727
Каквото и да е, мъж, който говори зле за абсолютно всичките си контакти с жени, е червен семафор дали изобщо има интерес към жени или е стратегия за отклоняване на вниманието.

# 728
  • Куциндрел
Важен си е секса. И жените се впускат във връзки само за секс или в мимолетни преживявания, колкото да си начешат нагона.
Само си представям как някой стои насреща ми и ми развива теории за закуски и плащане на сметки. Ако е привлекателен може и да го изтракам, ама ако много ми се вживява, може и да не. При 20-25 годишните вървят всякакви лалания, за това и там се цели.
Сега явно пробва дали бг-мама не става за дейтинг.

# 729
Скрит текст:

Секса може да не е важен като прехвърлиш определена възраст и всяко излишно напрягане да те вкара в гроба.
Ама млада жена да ми обяснява как секса не бил важен...
Чудя се кой ли некадърник, който само себе си може да задоволи по време на акта й го е набил в главата?
Има хора с различни потребности, различен натюрел. Далеч не съм съгласна, че всички са първосигнални и всички придават чак такова огромно значение на секса.

# 730
Снимки от миналото ползват повече мъжете в онлайн запознанства и приложения, че даже и в соц. мрежи.
Много тачат ученическите си снимки или тези от 20-те си години.
Изведнъж към момента се оказват с не толкова много коса, мускулите се превърнали в шкембе, и разбираш, че си комуникирал с бледо копие на снимката.
Жените често ползват филтри, но поне със скорошна дата са им фотосите.

# 731
Като чета тук, започвам да си въобразявам, че равенството между половете, отричащо ориенталската патриархалност, аха-аха и вече сме/ сте го постигнали...

Но пак се прокрадват сметки, изчисления, кое е по-важно от друго...

Апропо, сексът и храната са основни човешки потребности, не се сещам по чия пирамида на потребностите дали бяха на едно ниво или едното беше по-голяма потребност от другото. Може би храната и водата са по-важни потребности, защото без тях не може да се живее, а без секса може, макар че той пък е свързан с репродукцията (а не само с удоволствието).

В крайна сметка, нашата обърканост сякаш все още ни отдалечава от равенството, за което и аз съм радетел Simple Smile

# 732
  • София
Какво равенство?
Отдавна е ясно, че мъжете не раждат.
Оф, къде забихме пак.

# 733
  • София
Да се върнем на темата и моята гледна точка. Аз лично започнах да ползвам приложения по няколко причини
- не исках да съм в кръга си от познати и приятели
- работя почти само в женски екипи
- рядко излизам с приятелки и тогава не ми се занимава със свалки.
Примирила съм се, че в приложенията е като в търговията - говориш със 100 човека, излизаш на 10 срещи, един от тях е ок като за проект за продължение. Просто факти и цифри.
Аз лично имах няколко връзки, от никого не се оплаквам - каквото съм търсила към онзи момент, това съм намерила.

# 734
Аз се срещам с много мъже в залата за спорт, по планини, по паланки. Не че търся, ама си щъкат хората насам натам и поне ги виждаш в натурален вид, доста се и пробват. Според мен ерата на онлайн запознанствата малко по малко отминава, или ще остане там, където липсва читав социален живот.

Общи условия

Активация на акаунт