Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 377
  • 916
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Рахийма, пфф, разкажи какво стана?

Ако си здрав, животът е пред теб, имаш поне още едни 30-40 г., в които да си деен и да се случват много неща.

Това са годините точно, когато се срещат вече опитът с все още младостта.

Неслучайно един мъж в този период има най - много избор, и жени са ми го казвали, и по познати съдя, сега и по себе си.

Да, защото изборът му вече включва жени до към 50, които не са били част от менюто в 20-те му Laughing

# 766
  • софия
Имах уговорка за обяд с един претенциозен и самовлюбен зодия лъв. Платих сметката, защото се направи на разсеян. След 5 часа се сети да ме пита колко пари съм платила и като му казах другия път той да плати, отговора беше "ти си много заета, няма кога да те поканя да излезем" 🤣

# 767
Имах уговорка за обяд с един претенциозен и самовлюбен зодия лъв. Платих сметката, защото се направи на разсеян. След 5 часа се сети да ме пита колко пари съм платила и като му казах другия път той да плати, отговора беше "ти си много заета, няма кога да те поканя да излезем" 🤣
Това за мъже, които ходят по срещи е ежедневие, споко. Лош подбор. Няма химия. Не си го изкефила грам. Стой в темата да вдигнеш нивото.

Тази mejdinna още ли ми дава наклон след 50 страници къде да си влагам джобните. Много обсебваща, пази боже.

# 768
  • София

Олеле. Тоз или е много зле, или играе някаква игричка. И в двата случая бееегай.

# 769
  • Somewhere far away
Шегата настрана, но аз забелязвам все по -често, че жените са като цяло по -големи кавалери от мъжете. И под думата кавалер  не слагам пол, слагам отношение-  едните се държат уважително, разбиращо, помагат, изслушват , дори задържат врати, а другите са груби, неуважителни, липсва елементарно възпитание, минават през врата като през перде и не казват дори едно "добър ден".  Прост пример - работя с клиенти, пътите в които жена казва добър ден са много повече от пътите, в които мъж го казва.

# 770
  • софия
Просто е зле 😃 и химия няма, на камък отвсякъде...и колко други такива истории имам, лошо да ви стане. Явно привличам такива екземпляри, да не кажа нещо по-обидно

# 771
  • Sofia
Рахийма, пфф, разкажи какво стана?

На мен това ми се е случвало, само че не с мъж, който потенциално ме е свалял (или поне аз си мисля, че не го правеше; най-малкото, познаваше приятеля ми по онова време). Simple Smile
Та, да не влизам в излишни детайли, историята накратко – налага се с един малко познат мъж да седим заедно за известен период от време. Въпросният предлага, понеже тъй и тъй нямаме какво да правим в онзи момент, поне да седнем да хапнем някъде набързо (и двамата не бяхме обядвали) – викам си, защо пък не; гладна съм, все пак. Намираме си едно бистро наблизо, поръчваме си основни, салати, нещо за пиене (аз имам навика да си угаждам, като съм на заведение).
Говорим си някакви общи приказки, нищо претенциозно, пак казвам – не е тръгнал да ми пуска мазни бъзици. Приготвяме се да ставаме, той само ме поглежда и с най-невинния тон изрича: "Оп, забравил съм си портфейла вкъщи! Нали нямаш нищо против ти да оправиш сметката?". Mr. Green
Чес'но, направо ме застреля. Laughing
Но на теория, допускам, че подобни инциденти се случват, дори когато хората уж имат романтичен интерес един към друг. Simple Smile

P.S.: Уточнявам, че по никакъв начин не съм очаквала той да поеме цялата сметка. Мислих, че отиваме в заведението просто като познати и всеки ще си плати неговата част.

# 772
raheema, няма да ги оставяш да се правят на разсеяни! Sweat Smile

Лъвица ме подсети за друга особеност на дейтинг аповете..

Примерно аз съм жена и искам мъжа, който ще отмятям да е на моята възраст +, - 5 години макс. Излизат там някакви предложения, съвпадения или каквото там беше, нормално количество, но ако си претенциозна като мен, де факто нямаш избор дори за среща, камо ли за нещо повече.

Изведнъж променяш тази характеристика на без възраст  - и 'куцо, кьораво, сакато' ти излиза като съвпадение - тоест многократно повече съвпадения имаш, предимно от много по-млади мъже.

Та, ако решат и жените могат да спят с много по-млади, но зависи кой, какво търси и кое му е приоритет.

За мен това потвърждава, че там хората основно кесят за неангажиращ секс, но за повечето жени това е твърде рисково и доста обезсърчаващо, за да търсят свестен мъж там.

# 773
Цитат
P.S.: Уточнявам, че по никакъв начин не съм очаквала той да поеме цялата сметка. Мислих, че отиваме в заведението просто като познати и всеки ще си плати неговата част.

На мен ми се случи преди месец. Излизам с приятелка в нейния квартал, не се бяхме виждали от половин година. Картово плащане няма. Изобщо не очаквах, че такова лъсково бистро изисква плащане в брой. Аз съм с 10 лева книжни. Казвам й.
Тя ми отговоря "споко, аз ще оправя, изобщо не го мисли". Казвам "нали няма проблем, щото....". И тя "е, това да не е среща". Викам "аааа, ако беше, проблем ли щеше да е". Другият уикенд върнах почерпката, ама са ми странни тези двойни стандарти.

Та, ако решат и жените могат да спят с много по-млади, но зависи кой, какво търси и кое му е приоритет.
Могат да ги задоволят 2-3 пъти, ама за връзка почти нулев шанс. Никой не се сгаджосва с учителката си.

# 774
Цитат

На мен ми се случи преди месец. Излизам с приятелка в нейния квартал, не се бяхме виждали от половин година. Картово плащане няма. Изобщо не очаквах, че такова лъсково бистро изисква плащане в брой. Аз съм с 10 лева книжни. Казвам й.
Тя ми отговоря "споко, аз ще оправя, изобщо не го мисли". Казвам "нали няма проблем, щото....". И тя "е, това да не е среща". Викам "аааа, ако беше, проблем ли щеше да е". Другият уикенд върнах почерпката, ама са ми странни тези двойни стандарти.

Мъжете са ловци - те ловуват, преследват и повалят "плячката".
Първо кафе, после вечеря после (ако си заслужиш можеш да получиш закуска).
На "приятелче" и аз ще платя кафето, защото ами - "френдзоунат" е никога няма да го допусна в леглото си.
Ама мъж, чиято цел е да ме обладае да иска да си делим сметката - е няма по-голям страстоубиец.

# 775
О, боже! Ма научете се да имате пари кеш. В Бг сме все пак.
Ако и тя беше с карта как щеше да постъпиш, Тракиецо?
Да разчиташ на жената да мисли за метода на плащане и да го осигурява, дори и да е просто приятелка е много ниска топка.
Дано поне си се научил да си теглиш кеш като ходиш по заведения.
Това са 'женски' номера, да не казвам друго.

# 776
Това са 'женски' номера, да не казвам друго.
Бях забравил да заредя кеша. Търся банкомат наблизо, не ми е чак такъв проблем. Баннах го това заведение за неграмотност, че е с големи претенции.

Ама мъж, чиято цел е да ме обладае да иска да си делим сметката - е няма по-голям страстоубиец.
Аз имам точно обратните наблюдения. Жените, които са ми били навити, настояват да платят сметката. Както вече се изразих, има ентусиазъма на детенце, което си купува сладолед. Това ми е достатъчен знак, че ще има развръзка.
Там където съм се напъвал да плащам и да качвам на пиедестал, нещата са ставали в пъти по-трудно или не са.
На тебе ли да вярвам или на опита ми.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 00:00 от Анонимен

# 777

Аз имам точно обратните наблюдения. Жените, които са ми били навити, настояват да платят сметката. Както вече се изразих, като ентусиазъма на детенце, което си купува сладолед. Това ми е достатъчен знак, че ще има развръзка.
Там където съм се напъвал да плащам и да качвам на пиедестал, нещата са ставали в пъти по-трудно или не са.
На тебе ли да вярвам или на опита ми.
Първите - са се застраховали, че не търсят ексклузивност с теб или продължителна развръзка, а просто временно забавление.
Вторите  - отношенията са ставали трудно или не са, защото ти търсиш лесното, макар и кратковременно да е.

# 778
  • Somewhere far away
В бг сме ама все пак  и гледаме в коя година сме. Вече почти навсякъде приемат плащане с карта, освен ако не е някаква съвсем затънтена, забутана маза или квартална кръчма. Това не е оправдание и не е ок да нямате никакъв  кеш , но не е оправдание и за вас, че ходите по заведения, където нямат мобилен пос терминал.

# 779
Не е въпросът да ти влезе в леглото, въпроса е да не избяга при появила се по-добра възможност.
Какви са тези редпили сега?
Както аз плащам сметки, така и друг ще ги плаща. Не виждам някакъв задържащ фактор тук. Освен да обявим търг за сметки.

Общи условия

Активация на акаунт