В момента чета... 96

• 34 985
  • 472
  •   2
Отговори
# 465
  • София
Аз пък не харесах Хана ( може би очаквах повече, защото много я хвалихте), но дадох шанс на Ноември. Хареса ми много повече от Хана.

Сега чакам да взема Заветът на водата.
Снощи започнах "Хана", засега много ми харесва. Междувременно започнах и една книга за Медичите, че ми я подариха още миналата година за РД и само ме подпитват харесала ли ми е. Laughing

# 466
  • в сърцето на един мъж...
Аз пък не харесах Хана ( може би очаквах повече, защото много я хвалихте), но дадох шанс на Ноември. Хареса ми много повече от Хана.

Сега чакам да взема Заветът на водата.
Снощи започнах "Хана", засега много ми харесва. Междувременно започнах и една книга за Медичите, че ми я подариха още миналата година за РД и само ме подпитват харесала ли ми е. Laughing

Какво четеш за Медичите?

# 467
# 468
Тази книга на Саманта Даунинг е жестока (в лошия смисъл). Не мога да я дочета, много ми е скучна. 🤣

Взимам Под дяволския мост, че иначе не знам коя… За нея съм сигурна, че ще ми хареса.

Напоследък съм супер отвеяна и заета и нямам време да чета, само бебешки неща са ми в главата. 🤣 Събрала съм доста, не само трилъри, ще имам да чета и другия месец, че и декември. 😬

# 469
Напоследък съм супер отвеяна и заета и нямам време да чета, само бебешки неща са ми в главата. 🤣 Събрала съм доста, не само трилъри, ще имам да чета и другия месец, че и декември. 😬

Прочетох те в темата за Черния петък, че чакаш бебенце HugHeart
Чети сега, че послеее.... Joy

# 470
  • Чукарландия
Завърших "Заветът на водата" (разгеле 🤣). Хареса ми, нооо...
Започнах я бавно да ѝ се наслаждавам, после я забързах, но пак бавно ми вървеше, голямо четене, голямо чудо, цял месец я влачих, накрая взе да ми дотяга и все не виждах края ѝ... 🤣
Резко сменям жанра, писна ми от мусони, болести и завети.
Започвам "Куклата", любима поредица, пета книга на Ирса за Хюлдар и Фрея. 🤗
А иначе и "Мидълмарч" все още си я чета. В почивките, на работа.

# 471
  • Пловдив
Миж, не я плаши, баш през майчинствата активирах четенето. 🤣 Спяха ми в количката навън, а аз си четях /това защото не обичам детски площадки и контакти с други майки/.

# 472
Миж, не я плаши, баш през майчинствата активирах четенето. 🤣 Спяха ми в количката навън, а аз си четях /това защото не обичам детски площадки и контакти с други майки/.

Абе, да спят, да спят, колко да спят .. Joy
И аз четях в парка, но пейките ми прецакаха кръста, а и в студеното време не става само да седиш ...
Като цяло ми беше тегаво. Виж, ако има кой да ти помага, сигурно е друго Simple Smile

Извинявам се за отклонението.

По темата: Белла, ти поне си избутала Заветът , аз я зарязах. Нищо общо с "Да срежеш камъка".

Общи условия

Активация на акаунт