В момента чета... 96

• 35 576
  • 483
  •   2
Отговори
# 465
  • София
Аз пък не харесах Хана ( може би очаквах повече, защото много я хвалихте), но дадох шанс на Ноември. Хареса ми много повече от Хана.

Сега чакам да взема Заветът на водата.
Снощи започнах "Хана", засега много ми харесва. Междувременно започнах и една книга за Медичите, че ми я подариха още миналата година за РД и само ме подпитват харесала ли ми е. Laughing

# 466
  • в сърцето на един мъж...
Аз пък не харесах Хана ( може би очаквах повече, защото много я хвалихте), но дадох шанс на Ноември. Хареса ми много повече от Хана.

Сега чакам да взема Заветът на водата.
Снощи започнах "Хана", засега много ми харесва. Междувременно започнах и една книга за Медичите, че ми я подариха още миналата година за РД и само ме подпитват харесала ли ми е. Laughing

Какво четеш за Медичите?

# 467
# 468
Тази книга на Саманта Даунинг е жестока (в лошия смисъл). Не мога да я дочета, много ми е скучна. 🤣

Взимам Под дяволския мост, че иначе не знам коя… За нея съм сигурна, че ще ми хареса.

Напоследък съм супер отвеяна и заета и нямам време да чета, само бебешки неща са ми в главата. 🤣 Събрала съм доста, не само трилъри, ще имам да чета и другия месец, че и декември. 😬

# 469
Напоследък съм супер отвеяна и заета и нямам време да чета, само бебешки неща са ми в главата. 🤣 Събрала съм доста, не само трилъри, ще имам да чета и другия месец, че и декември. 😬

Прочетох те в темата за Черния петък, че чакаш бебенце HugHeart
Чети сега, че послеее.... Joy

# 470
  • Чукарландия
Завърших "Заветът на водата" (разгеле 🤣). Хареса ми, нооо...
Започнах я бавно да ѝ се наслаждавам, после я забързах, но пак бавно ми вървеше, голямо четене, голямо чудо, цял месец я влачих, накрая взе да ми дотяга и все не виждах края ѝ... 🤣
Резко сменям жанра, писна ми от мусони, болести и завети.
Започвам "Куклата", любима поредица, пета книга на Ирса за Хюлдар и Фрея. 🤗
А иначе и "Мидълмарч" все още си я чета. В почивките, на работа.

# 471
  • Пловдив
Миж, не я плаши, баш през майчинствата активирах четенето. 🤣 Спяха ми в количката навън, а аз си четях /това защото не обичам детски площадки и контакти с други майки/.

# 472
Миж, не я плаши, баш през майчинствата активирах четенето. 🤣 Спяха ми в количката навън, а аз си четях /това защото не обичам детски площадки и контакти с други майки/.

Абе, да спят, да спят, колко да спят .. Joy
И аз четях в парка, но пейките ми прецакаха кръста, а и в студеното време не става само да седиш ...
Като цяло ми беше тегаво. Виж, ако има кой да ти помага, сигурно е друго Simple Smile

Извинявам се за отклонението.

По темата: Белла, ти поне си избутала Заветът , аз я зарязах. Нищо общо с "Да срежеш камъка".

# 473
Чета в момента "Смок". Много суперлативи за нея прочетох, за момента съм 50:50. Малко са ми дразнещи прекалените диалози и главната героиня, която уж идва от София, а говори на диалект през цялото време, сюжета е разпънат като дъвка, до безобразие, но иначе се чете леко и е увлекателна. Вчера я почнах и съм на 350+ стр.

# 474
  • на последния етаж
И аз започнах "Смок" тези дни и я преполових. На същото мнение съм - забавна е, но и досадна, и прекалено разтеглена. Да си призная малко съм разочарована, очаквах повече.
Торлака чели ли сте? Какво мислите за неговите творби?

# 475
  • София
Аз я зарязах "Смок", то след първата половина са безкрайни повторения на едно и също. А диалозите ми бяха изкуствени и насилени.

# 476
И аз съм към почитателите на поредицата за Страйк и Робин. В момента съм до "Тревожна кръв".

# 477
  • Пловдив
Аз откакто родих съм много зле с четенето. Но моите са и две, та сигурно има значение 😂 Отделно гледам да са лесно четими книги, че с това неспане мозъкът ми даде фира.
Сега започвам Лазар на Ларш Кеплер, Ловецът на зайци нещо не ме впечатли.

# 478
  • София
Ох, моето първото ревеше ДЕНОНОЩНО, заклевам се, една книга не съм прочела. После почти веднага родих брат и, и така 3,5 години майчинство не прочетох нито една книга. Затова сега наваксвам. Simple Smile
Вече прочетох "Хана", ами твърда 5ца е за мен. Разкошна книга.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 12:51 от Дидка-бандитка

# 479
С малко дете и аз чета много бавно и като гледам "Тревожна кръв" е около 900 стр. и ще я чета до Нова година сигурно. Но си налагам на ден поне по една глава, да си направя удоволствието. Когато имам време за повече, за мен е празник.

Общи условия

Активация на акаунт