Отговори
# 315
Това е най-хубавата новина!
Все така да е!

# 316
Благодаря на всички!
Дано да има повече такива новини в темата! Heart

# 317
Здравейте, съпругът ми бе диагностициран със цироза на черният дроб при което започнахме да го следим в Турция, като правихме ЯМР на три месеца. Имаше две лезии, които започнаха да се смаляват, направена бе биопсия, която потвърди, че лезиите са доброкачествени. При направено ЯМР през м. Ноември се установи, че лезиите са започнали да нарастват и ни насочиха към аблация на дроба, която направихме и отново бе взета биопсия, която постави диагнозата хепатоцелуларен карцином. Предстои ни втора аблация и ще се срещнем с онколог за да видим каква терапия ще предложат. Въпроса ми е, възможно ли е терапиите да ги извършваме в България и ако може, за съвет накъде да се насочим? Много сме объркани и не знам как да продължим!

# 318
Здравейте, включвам се защото съм отчаяна и ми трябва помощ. След обикаляне на гастроентеоролози, скенери и тн. на посленото разчитане в болница Иван РИлски се оказа, че тати е с аденокортикален карцином. Лежа 10 дни в ендокринологията в софия при доц. Еленкова. Насочен е за операция при проф. Такоров като направихме среща с него. Хормоналните и кръвни изследвания не могат да потвърдят аденокортикалния кацином, защото изследванията насочват по-скоро за лимфом или системен процес. Не може да се направи и отделно биопсия ,защото мястото е много богато кръвоснабдено. Освен всичко останало хвана и вена кава. Та, моля за информация колко горе долу ще струва. Ще минем и по каса, но става въпрос за отворена и доста тежка операция евентуално с отстраняване на бъбрел. Всякакви мнения ще за ми полезни в целия път. Към началото на януари нямаше разсейки, молим се да е така и сега

# 319
  • Варна
Меги, много се радвам за вас. Все така да са чисти скенерите. Една обнадеждаваща новина за панкреаса. Дано най накрая да има пробив. https://clinica.bg/36345-nadejda-pri-regresiq-na-tumora-na-pankreasa

Общи условия

Активация на акаунт