Седмокласна Изпитна 28.07 - 03.08 Трето класиране!

• 39 825
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ами това е квартално СУ, не е гимназия като НГДЕК, а и сама казваш, че НГДЕК е в махалата - локацията е нещо, което не може да се отрече и училището не може да гарантира сигурността на учениците извън двора. Относно въпросното СУ - така ми се видя локацията, какво да правя? Изрично казах, че е по карта, а не по наблюдение. Щом ще има спирка на метрото, вероятно е прилично място, а и ще се подобри. Винаги при наличие на спирка се променят нещата.
"Въпросното СУ" изобщо дори не знам къде де намира. Просто изказването ти беше на доста ниско ниво и обидно за всички деца, които учат там. Аман от парвенюшко мислене!

# 196
Метростанцията няма ли да е до 93-то? Далече ми се вижда.

# 197
  • Sofia
Аз пък не видях нищо обидно в написаното от Шуши. И аз не знаех, че му викат втора испанска, мислех, че така казват на 127 СУ.
Имах една колежка, която ми каза, че е завършила "Испанската". Доста се изненадах, тъй като тя не блести с особен интелект , общо взето е неграмотна и ме е било срам да чета как пише, проучих къде е учила и се оказа именно 157-мо. Та ако искате да знаете, някои й казват просто "Испанската" Simple Smile

# 198
  • Куциндрел
Не е нито в циганската махала, нито е далеч от бъдещата спирка на метрото.
Автобус 11 минава от там. Имам само мнения на родители, чиито деца учат в ОУто. От скоро сме в квартала, за сега всичко е наред. Виждам доста младежи от гимназията в 11ката, нищо нередно.

# 199
  • София
И аз съм го чувала само като "Испанската" от една майка и доста се изненадах Simple Smile При положение, че живеем близо до истинската испанска.
Не е лошо училището за деца, които искат да учат езика, а са изкарали по-малко точки. Локацията за някои е далече, но има транспорт. Метрото ще е на пазара на Слатина, близо е.

# 200
Единия син на кумовете ни тази есен ще е 12ти клас в 157мо. В 8ми клас им бяха разказали играта по испански, много ги стягаха да учат (но пък го научиха). Не е идеално училището, но ако уцелиш добър клас и читави учители, е ок.

# 201
Във 2ра испанска им цели 23 места, цяла една паралелка. Там не приемаха ли само 1-2 паралелки?
Точно това коментирах и аз днес! Почти един клас.
И аз преткрих bg-mamma, от кандидатстване за ясла не съм чела така съсредоточено Heart Eyes

# 202
Преди няколко години чух, че споменатото по-горе 127 СУ било 3та английска. Иначе да, 35 то е 3та немска. Само френската ли е уникална? Не съм чула за 2 ра френска.

# 203
  • Пловдив
По мое време 35то беше Втора френска Stuck Out Tongue Winking Eye

# 204
  • София
A 22ро? То май е с най-висок бал от т.  нар. неелитни.

# 205
Метростанцията няма ли да е до 93-то? Далече ми се вижда.
До 93. е друга спирка на изграждащатс се метролиния. Следващата е сравнително близо до 157, което до никаква ЖП линия не е близо. Кв. Христо Ботев е по-далеч, отколкото Пиротска от НЕГ.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 08:27 от тинки

# 206
  • София
35-то е трета немска и втора френска хаха, също е бившата руска, за мен си е добро училище, известно като просто 35-то. Аз съм чувала на 22-ро да казват Испанската, затова мислех, че то е 2-ра испанска. Но сигурно е трета Laughing Мен дори 2-ра немска за 73-то ми е малко смешно, знам, че и някои преподаващи там не се радват много на това. Училищата са си просто добри и без да са Втора и Трета, но по-престижно звучи явно. Трета френска дали не беше 133-то, или то беше втора. Само 2АЕГ си е с името.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 11:22 от Niffi

# 207
133-то е руската

# 208
  • София
А втора/ трета математическа има ли?

# 209
Чакаме ги.

Общи условия

Активация на акаунт