Седмокласна Изпитна 28.07 - 03.08 Трето класиране!

• 40 068
  • 760
  •   1
Отговори
# 30
  • варна
Успех на всички ,които ще участват на трето .Направо ви завиждам на куража ,аз не бих се наела ,като знам рисковете.Дано всеки заеме желаното място

# 31
  • София
Благодаря!
И аз пожелавам успех на всички, които участват в следващите класирания!!!

# 32

ДЗИ се държи на нивото,което е заложено.
Може да си сложите информацията в 1 пост.
По принцип за ФЗИ по език на юного места има проблеми със записите,но наблюденията ми от тази година е,че децата,които имат сертификат С1 без да се готвят за това ДЗИ изкарват над 5,85-поне от класа на детето ми,като сертификатите са взети в 10 или 11 клас.

И аз се включвам с въпрос по темата:
Как така се получава, че независимо дали е ИИЧЕ или РИЧЕ всъщност се покриват едни и същи нива? Нали в единия случай (РИЧЕ), при равни други условия (профил или не), в първи гимназиален етап часовете са с около 144 по- малко в сравнение с ИИЧЕ? В ИУЧ/ФУЧ ли покриват разликите?

# 33
  • София
Аз сменям двете крайности - ту съм уверена, че всичко ще бъде наред и какво толкова чак ще се случи, ту ми прилошава. Наборът явно е отпимист, гледам го - свирка си Grinning

Иначе статусът вече е сменен на незаписан, само 20мин след отписване, а дори забравих да ги помоля от напрежение. Мили хора Blush. Дано на финала поне да успее да се върне тук, ако не мръдне напред.

# 34
Възможно е да е по логиката на министъра, който иска да намаели часовете по език и да вкара разказвателни предмети в 8 клас, НООО в края на годината да взимат същото ниво по език както досега. Тоест с по-малко часове в клас, а да си наваксват с домашни и самостоятелно учене.

# 35
  • Sofia
Аз сменям двете крайности - ту съм уверена, че всичко ще бъде наред и какво толкова чак ще се случи, ту ми прилошава. Наборът явно е отпимист, гледам го - свирка си Grinning

Иначе статусът вече е сменен на незаписан, само 20мин след отписване, а дори забравих да ги помоля от напрежение. Мили хора Blush. Дано на финала поне да успее да се върне тук, ако не мръдне напред.
Пожелавам ви спокойствие. И аз съм минала през това. Не правите грешка, да знаете.

# 36
  • София
Това е минималното ниво, което трябва да покрият. Реално ИИЧЕ покриват повече (особено по английски).
Аз съм била РИЧЕ в МГ (пред двайсетина години де) и в 11 и 12 клас учебниците ли бяха C1 и C2.
Успех на смелите! Дано се наредят по най-добрия начин нещата.

# 37
  • София
Успех на всички, участващи в трето класиране!

Един страничен въпрос (сигурна съм, че е дискутиран, все пак BG Mamma е на n-на брой години), ама не пречи и аз да повдигна темата за 101 път. Дъщеря ми ще учи интензивно френски език - за нея е изцяло нов език. От 9ти клас ще учи и втори език руски - също нов език. Искам, обаче, да продължи обучението си и по английски - с ниво А2 е, като в седми клас не посещаваше курсове/уроци, заради цялостното натоварване покрай НВО, но се стараехме и да поддържа донякъде нивото. Та въпросът е - да запишем ли паралелно курс по английски през 8 клас, да изберем вариант с индивидуални уроци (т.е. пак ще напредва, но по-бавно, нищо нямам срещу индивидуалните уроци, просто при нея курсовете по език дават по-добър резултат), или още една година да отложим английския, отново поддържайки нивото, доколкото е възможно, така че да се фокусира почти изцяло върху френския?

# 38
Само при мен ли се случва. Някои от паралелките обявени със свободни места в План-приема, след въвеждане на кода изписва, че не участва в това класиране?
Запаметявам и след това нямаме въведени желания

# 39
  • София
Само при мен ли се случва. Някои от паралелките обявени със свободни места в План-приема, след въвеждане на кода изписва, че не участва в това класиране?
Запаметявам и след това нямаме въведени желания
А отписали ли сте се от училището, в което сте били приети на предните класирания? Какъв е статусът в системата?

# 40
Вече не помня как точно беше, но ако е с квоти, мисля че няма да ви даде да кандидатствате за другия пол, ако само за него има места.

# 41
Niffi, успех!
Успех и на останалите участници в 3то!

elena_e, почва сина изцяло нов език, беше прекъснал английския в 7ми клас, записах на курс за тази есен, само смених школата, защото не бях доволна от текущата. Дали ще му дойде в повече - със сигурност, но след 7ми клас едва ли ще го впечатли Simple Smile

# 42
  • София
Успех на участващите в 3то класиране!

Su, да ти имам нервите, ако бях на твое място, досега да съм откачила. Дано си струва!

# 43
Успех и късмет на рисковите играчи!
И аз щях да пробвам, но в гимназията която искаме, няма свободни места.

# 44
  • София
Успех, здрави нерви и повечко бЕло за участващите в трето класиране! Преживях го миналата година и знам какво е.

Общи условия

Активация на акаунт