Поскъпване на стоки- фрапиращи цени

• 33 918
  • 918
  •   2
Отговори
# 915
Няма и да има. Кръчмите ще са пълни до последно.

# 916
Titina, ако водата е 20 лири на летището в Истанбул, при днешен курс това прави 82 стотинки, а не 80лева.
Права си, печатна грешка
 Сега погледнах, написала съм .80 лв, което не е 80 лв

# 917
https://www.pariteni.bg/novini/evropa/gyrciia-vyvezhda-otstypki- … D1%80%D0%B8%D1%8F

"По принцип Гърция вече има една политика за облекчение на високите цени и спекулата между фирмите в страната. Това са нормални мерки. Поредните мерки, които са взети, защото обществото протестира на физически само, но и финансово за тези цени, които съществуват в Гърция", каза икономистът и предприемач проф. Йоаким Каламарис.

"България е шампион на Балканите по ценовите параметри на продуктите. И това би трябвало да се коригира - аз наскоро бях в Италия и се изумих относно цените. В пъпа на Милано: капучино за евро и половина, тоест за 3 лева. А в България струва 7 лева. Липсва държавна политика, няма стратегия и воля най-вече", смята той.

# 918
Каква държавна политика искате бе хора?
Да има таван на цени както по комунизма ли ? Или просто да няма нищо.
Все някой е викове. Ако аз не плащам 7 или 10лв за капучино, ако и другите започнат да правят така, цените ще спрат да растат, но явно масата не я интересува колко ще плащат за кафе, салам или нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт