Отговори
# 255
Много сериозни са нашите на последните снимки. Я да раздадат малко усмивки и целувки.

# 256
Успех на Мердо! 🧿

# 257
Интересен надпис е избрала Афра Simple Smile
Не съм суеверна, но съм малко суеверна
Идва ми да попитам за какво?

# 258
Сет Пера 😜

# 259
Афра е много хубава Heart
Профилите за сриала на Мерт се оказа  , че са фалшиви

Явно е директива на  Дисни + да не се публикува нищо съществено за действието и героите

# 260
  • София
Не знам това решение на Дисни ли е или на продукцията.

Циркът за феновете на Афра и Мерт продължава. Много интересно, ако наистина си говорят със сторита и публикации, как си ги виждат. Иначе нали знаете приказката, когато имаме много съвпадения, явно не е съвпадение Simple Smile

Днес отново разбрах, че туркините версията с ПР не я разбират и няма и да я разберат.

# 261
Едни страстни Сейфер от мен за лека нощ

# 262
Ехаааа  Афра се показа и то как само се показа  Hands Clap  Много красива и със страхоооотен бански  Heart
Още малко красота за лека нощ.  Kissing Heart

# 263
На мен пак всичко ми е много смешно!
Извинявам се, знам, че го пиша много често, но наистина ме избива на смях, даже на кикот направо!🤣🤣🤣🤣
Очила от 6 сутринта, суеверия, ма не точно, песента, в която момичето има контрола над момчето и тн…
И народа мисли, че са някакви завоалирани съобщения… прекалено много съвпадения, както писа Мистери…😏🤣🤦♀

# 264
  • София
То и на мен гледам да ми е забавно, защото така или иначе нищо не можем да направим, но има хора, които прекалено сериозно приемат нещата, че даже се мислят за нещо повече. Все едно на Афра й пука за мнението им 🤦‍♀️

Скрит текст:

И това е писано в отговор на тази девойка, която не виждам какво лошо казва

Снощи от злоба, фенки на Афра са наспамили общността на филма на Мерт и са я затворили. И това не го разбирам.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 08:15 от MysteryG

# 265
Добро утро!🧿
Наистина положението с тая мнима фенщина е изключително трудно за разбираме поне за хора като мен. Казвали сме го много пъти, тази проекция на собственото ти нещастие, разбирания и провали не може и не трябва да се проектира в тези двама човека! А за злобата и ненавистта, която постоянно виждаме,  аз наистина оставам без думи!
Както и да е!
Проблема можем да го решим като не висим много в Х. 💪
Вчера Мирай е получила цветя по случай започване на снимките!😍
Усмихвайте се повече и приятен ден!🧿😍

# 266
  • Яко в Матрицата...
Зеленото Афра JoyJoyJoy Добре че Афра не е като фенките си... Същото важи и за Мерт.

Добро утро и много лежерна седмица Heart

# 267
Добро утро! 🫶
Афито бе, по бански! 🧿🤍♾🪬🧄

# 268
Добро утро мили дами!
Хайде да ни е успешна седмицата

# 269
Привет, дами!🌼 Пера трябвало да свърши със снимките до 20 август!

Общи условия

Активация на акаунт