Отговори
# 270
Здравейте, момичета!😊

Не съм изненадана, че двете агитки в Х си спретнаха спам война, тъй като има профили, които се обръщат към Мерт и Афра с обръщението "Любов моя", което за мен вече е извън пътя.😂 Афра продължават да я оплакват и това не знам кога ще свърши, но е крайно време в Х да проумеят, че Мерт не се е разделил с тях.🤪

# 271
  • Яко в Матрицата...
Лили, ама разбира се, че се е разделил с тях 🙄

Заради ей тази заряза такива мацки, ама късмет  😎

# 272
Оххххх,ще я изям Лизбон. Толкова голяма сладурана. 😍😍😍
Лили, ама разбира се, че се е разделил с тях 🙄

Заради ей тази заряза такива мацки, ама късмет  😎

# 273
В Х сравняват тези две снимки. Прилики,разлики,че посланието било едно и също.
Наистина някои хора трябва да се спрат, прекрачват се някакви граници на нормалното. Лошо става, когато изгубиш представа за реалността и яко се филмираш.

# 274
Здравейте,момичета Heart
От липсата на сериал  май феновете се опитват да превърнат животите на Афра и Мерт в реалити ама много драматично бе  Angry Айде дано поне от сериала на Мерт да ни пускат повечко инфо,че да имаме нещо което да коментираме и да не се налага някои фенове да търсят скрити знаци  ама като ги гледам и те май ще са като тия от "Пера" потайни.Angry

# 275
Турция, Германия, Италия, Русия, Полша, Чили, Йордания, Словения и Близкия изток...
Всички в Турция и извън нея чакат Metruk adam
”Това се нарича Мерт Рамазан Демир ефект” 🧿🤍♾🪬🧄

# 276
Не знам какъв ефект е , но какво чакат още за този трейлър Поне да го видим най-накрая Цяла година мина
И с Пера искарахме на постери , сега и с Мертовия сериал ни чака същата работа

# 277
Дано за Дисни плюс проектите да излизат по-бързо. И за Мерт и за Афра. Да не чакаме цяла година както стана с филма на Мерт за Нетфликс. Снима го миналото лято и чак сега предстои да го видим. Като и за него нищо нямаше като информация,пълна тишина.
С тази потайна ситуация с Пера,с това криене,дано не омажат нещата. Много искам този проект да бъде нещо свежо и модерно. Нека не оакват сценария.
Дано и на Мерт проекта също да е нещо модерно, да избягат от техните турски драми.

# 278
Аз не съм много в час, но явно производството на сериали за платформа, няма нищо общо с тези за тв...Както всички виждаме нещата са коренно различни...С две думи  - ще чакаме 😉.
Малко Афи за разкош ❤️🧿

# 279
  • София
Тази снимка на Баран май е нова

Нямам търпение за премиерата Simple Smile

# 280
Тази снимка на Баран май е нова

Нямам търпение за премиерата Simple Smile

Нетфликс Унгария са я споделили

# 281
Почти не остана. Ей сега ще дойде 22-ри Август. Интересно ще ми бъде да видя Мерт в различна роля от Ферит. Гледала съм го до момента освен в Рибарче,само в Учителят.
Лека вечер от мен Simple Smile

# 282
  • София
Мерт май още снима, преди малко и Мирай сподели още букети

Попадна ми и снимка от нощен сет на Пера, но трябва да е от вчера

# 283
Браво на Нетфликс Унгария! 🫶
Нетфликс Унгария са я споделили

# 284
Добро утро Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт