Отговори
# 30
  • Яко в Матрицата...
На това четене на сценария днес само Мерт ли е бил? Има ли снимки на Мирай?

Изгледах първите два сезона на “Птичия полет”, не знам дали ще продължа 😁 Но Мирай се справя добре. Ще го бъде сериалът с Мерт 😎🧿

# 31

Изгледах първите два сезона на “Птичия полет”, не знам дали ще продължа 😁 Но Мирай се справя добре. Ще го бъде сериалът с Мерт 😎🧿

Мирай днес не е била на четенето.

Обаче се разтревожих да не изхвърлят костенурчето? JoyJoy

# 32

Мирай днес не е била на четенето.

Обаче се разтревожих да не изхвърлят костенурчето? JoyJoy

Няма, сигурно и то е било взето под наем.😂

# 33
В сезон 3 много ми липсваха страстните Сейфер. Този огън. Не знам защо ги направиха скучна двойка. Имаше малко в сцената с хавлията страст и като Ферит попита Сейран дали ще бъде негова отново. И после край.

# 34
Благодаря за новата тема ,Мистери🤍. Още по-бързо да изпишем с хубави постове.

# 35
Момичета,подскажете ми нещо за тази гривна,че съм пропуснала.Обаче няма угодия,ей.Сега някои хора "ожалват" момичето,че на Мерт го излъгал.Ей този Мерт бе,бил по-опасен и от Ферит.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 36
  • София
Момичета,подскажете ми нещо за тази гривна,че съм пропуснала.Обаче няма угодия,ей.Сега някои хора "ожалват" момичето,че на Мерт го излъгал.Ей този Мерт бе,бил по-опасен и от Ферит.

Горивната я свързват с Афра, защото се появи след като бяха на Сими и се води "Гръцки ключ". По снимките намериха, че специално неговият модел се е предлагал в един град в Англия, не помня кой, но е изчерпана, вероятно е правена по поръчка.
А в Х направо се правят, че не виждат дамските очила, с които беше. Със същите го снимаха да яде мандарини, но вероятно е съвпадение.

# 37
Аз не жаля момичето, ако е толкова интелигентна и образована  както я представиха още самото начало е била наясно с кого излиза, влюбва и би била коментирана и следена. А и грам не изглеждаше притеснена да я снимат. Но ако е бил пр ход, театър... грам не и пука. Взела си е обещаното и хайде дъ енд. Ако е била истинска връзка, да кофти е човека с който си бил да заяви "няма такова нещо", все едно си незначителна част от живота му та дори и за 2 месеца връзка, то връзка... по-скоро флирт. Знам ли... ако е искал да я защити, подхода трябваше да бъде друг, да замълчи, да им прати обичайната целувка или просто като Афра да каже не обичам или не говоря за личния си живот.

# 38
Значи,кой каквото иска да говори, обаче според мен трябва за много дълго време напред да се споменава Афрам и Рибарчето. Дори гледайки го от професионална страна не трябва да се забравя. Нека за момент да забравим всичко странично. Афра и Мерт изиграха страхотно своите роли, изградиха тези герои от нулата. Накараха цял свят да се влюби в тях. Такава химия, каквато те създадоха се случва веднъж на милион. Това,ако не е професионализъм и талант не знам какво е. Все пак това тяхно изпълнение ги направи известни и ги сложи под прожекторите. Това е рожбата на техния труд. Ако не бяха изиграли така тези роли и вложили толкова много усилия никой нямаше да ги забележи,щеше да си остане обикновен проект, поредното дизи. Сега нямаше да има нови проекти за Нетфликс, Дисни плюс, туй онуй, фотосесии за списания, марки и т.н. Затова ще продължавам да качвам снимки и спомени от сериала, Сейфер и Афрам. Малко се отклоних от темата,но исках да си кажа, че ще се постарая да държа спомена жив Simple Smile
Да се допълня - пиша това, защото гледам в мрежите,че редовно подценяват хората този факт. Не важи за нашия форум, разбира се Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 22:15 от Надя Б. Василева

# 39
Делулу ЧагиЗо подкрепям с две ръце.Аз даже ще бъда и по-крайна.Момичето си изживя петте минути слава и това е.Но по-лошото е,че Мерт сега е линчуван от уж фенове на Афрам.Ни тъй,ни иначе.Радвам се,че Мистери направи тази тема.                                                                     
Наде,факт неоспорим.Те,двамата заедно направиха тези образи с упорития си труд и талант и въпреки тъпия сценарий 3-ти сезон бе гледан заради тях.Те счупиха всички клишета на турските дизита.

# 40
Момичета,подскажете ми нещо за тази гривна,че съм пропуснала.Обаче няма угодия,ей.Сега някои хора "ожалват" момичето,че на Мерт го излъгал.Ей този Мерт бе,бил по-опасен и от Ферит.

Горивната я свързват с Афра, защото се появи след като бяха на Сими и се води "Гръцки ключ". По снимките намериха, че специално неговият модел се е предлагал в един град в Англия, не помня кой, но е изчерпана, вероятно е правена по поръчка.
А в Х направо се правят, че не виждат дамските очила, с които беше. Със същите го снимаха да яде мандарини, но вероятно е съвпадение.

Аааа всичко са видяли в Х и хич не им харесва това, което видяха.😂

# 41
Да обобщим: Рапорт даден, рапорт приет.

# 42
  • София
Добро утро! На вчерашното четене на сценария Мирай Данер не е присъствала. Някой знае ли защо и къде е тя в момента?

# 43
Добро утро, момичета!
Мистери,аз на нищо не съм попадала за Мирай, защо не е била на четенето и къде е.

# 44
  • София
Пуснах анкета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт