Отговори
# 45
Аз гласувах с друга.
Държа Мерт и Афра пак да играят заедно. И защо да не е пак с ОГМ баш. Все пак те ги събраха Simple Smile
Нямам нищо против и с друга компания да играят заедно и да ги събере пак.
Да се освободят от Шнура Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 10:21 от Надя Б. Василева

# 46
  • Яко в Матрицата...
Пънар Дениз не е ли малко дъртичка за нашето Wink

Аз си мисля, че ще е някоя със светли очи отново...

# 47
По принцип бих искала да играе с Айча Айшин Туран, но тя май снима друг сериал. Иначе от изброените или Рабия или Сюмейе

# 48
Момичета, това момиче, което игра в Учителят ми изглежда симпатично. И добре си игра ролята там.
Някакси бих могла да си представя Мерт да си партнира с нея. Би ми било интересно Simple Smile

# 49
  • София
Пънар Дениз не е ли малко дъртичка за нашето Wink

Аз си мисля, че ще е някоя със светли очи отново...

С 4 години е по-голяма, но пък това е моето желание Stuck Out Tongue Winking Eye

# 50
На първо място естествено, че бих искала с Афито, без да се замисля дори, бих ги гледала форевър. Heart

От изброените в анкетата може би с Рабия, симпатична ми е.
Иначе... Много харесвам Демет Йоздемир и се надявам някога да се срещнат в някой проект.

Айча също е много добро предложение.Hug

# 51
Здравейте, момичета!😊

В анкетата гласувах за Пънар Дениз. Харесвам я като актриса и смятам, че ще бъдат хубава двойка с Мерт. С Афра искам да ги гледам отново заедно, но след няколко години, за да мине малко време от Рибарчето.

# 52
  • Яко в Матрицата...
Мистери, той милият с онази кукувица Пелин игра, така че и с Дениз ще му се получи, но по-скоро искам да е с някоя млада девойка...

# 53
  • София
Мистери, той милият с онази кукувица Пелин игра, така че и с Дениз ще му се получи, но по-скоро искам да е с някоя млада девойка...

Е, онази беше 12 години по-голяма. Пънар изглежда много добре, не им личи толкова разликата във възрастта визуално. Това си е мое виждане Simple Smile

# 54
Привет! Аз пристигам с нестандартно предложение 😁🫣...Бих гледала Мерт с Тюрк Су Демирел🤩. Много ми харесва тази актриса, освен в Рибарче съм я гледала в Марашанецът. Красива е и добре играе!
Иначе и аз бих ги гледала с Афра ❤️❤️❤️. Появи се сега никакъв слух за сериал с Мерт, Афра и Арас, което наистина би било бомба, но предполагам, че са фенски мечти само.

# 55
  • Яко в Матрицата...
Аз май ще съм единствената, която не иска да гледа отново Мерт и Афра заедно Joy Поне не и в следващите 5-6 години.

# 56
  • София
Само да уточня, че въпросът е за проекта, за който се носят слухове за този сезон.

# 57
Само да не е Джемрето! Smirk

# 58
  • Яко в Матрицата...
Съмнявам се Пънар да снима този сезон, особено ако не е в Истанбул…

# 59
Малко спомени от Учителят Simple Smile

Още от тогава тази страхотна химия и игра. Уникални са просто.
Нещо обаче не харесвам Рамо така зализан. С леко рошава коса ми е по секси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт