Отговори
# 480
  • Яко в Матрицата...

Феро го люшкаха от едната крайност в другата, но ние си го обичаме 😂🧿

# 481

🧿🤍♾🪬🧄

# 482
  • София
Мерт е на терасата с Мирай и онази нахална асистентка. Явно тя е на неговия сет все пак, мислех, че е към ОГМ.
Съответно попаднах и на поредния цирк в Х, организиран от фенките на Афра, демек антита на Рамо. Той си я искал тази асистентка, защото да не казвам какво му правела тя в караваната и човекът е много доволен от нея. Аз продължавам да не разбирам - нали този "боклук" не е с Афра от февруари, защо да му се невиди го следите и какво ви интересува. Човек да не отвори Х с цел да се разтовари, пълно повръщано е заради тези.

# 483
Мердо е най-щастлив на сетовете на Ялъто, обаче! Въпреки глупостите, които трябваше да снима особено в сезон3! 😜

# 484
  • София
Браво на Афра

Преди малко в рамките на 3 минути ми излезе 3 пъти рекламата в Инстаграм, кампанията върви на пълни обороти. Факт е, че линкът води само към първото клипче, хората остават заинтригувани и повечето гледат историята докрай.

# 485
Браво на Афра! Обаче за мен това все още не е реклама за Истанбул. По-скоро е мини турски филм или сериал. Добре,че са актьорите. То от тях идва този резултат. Не е заради сценария. На мен един път ми беше достатъчно да я видя тази реклама. Втори път никакъв шанс Simple Smile Сори
Другото за Мерт и солотата на Афра нямам думи да го коментирам. Само ще се повторя - прекрачени са някои граници и някои хора са влязли прекалено много във филма. Вредят така на себе си, на другите около тях и на Афра и Мерт.

# 486
  • София
За мен няма значение дали ми е харесала или не рекламата, важно е да има гледания и да се увеличи популярността на Афра в чужбина.

Гледам, че Шнура яко натиска ПР на международно ниво и за филма на Мерт. Туркините два дни се оплакват, че не работели по популяризирането, но изобщо не е така, просто го правят за чужбина.

# 487
За лека нощ! 😴

# 488
Добро утро, момичета. Ако не бъркам, нова снимка с Рамо 😎.

# 489
  • София
Ставайте бързо, снимката на Мерт е от мястото, където е сетът на Пера 🤣🤣🤣🧿🧿🧿🤍🤍🤍🧄🧄🧄

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 19:05 от MysteryG

# 490
Добро утро, момичета!😊

Ив, Мистери, каква хубава снимка сте ни донесли.😘 Само ще кажа, че въобще не съм изненадана. 😜😁😎

# 491
  • София
🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄
🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

# 492
Много рязко се разсъних 😁😁🧿🧿🧄🧄🥰🥰
Ще ме уморят тия двамата 🤣🤦‍♀️

# 493
🤍🧿🤍🧿🤍🧿🤍🧿 иии 🧄🧄🧄. Аз съм така в момента.

# 494
  • София
🧿🧄🧿🧄🧿🧄

Общи условия

Активация на акаунт